Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Hertha Berlin - Galatasaray 03.12.08 @ 21.45

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

MeSh said:
toggie said:
abi su fenerliler her macta hakem diye aglıyolar ya bayılıyorum
NASI KOYDUK ZUAAAAAAAAA

evet..

toggie said:
hemen unuttunuz bakıyorum hakem hatalarıyla kazandıgınız macları :)
işinize gelince susar, işinize gelmeyince ötersiniz.

toggie said:
hakem şaka gibi. ümit'in elle oynadıgı pozisyon falan süper.
takım gerçekten yorgun. nonda varken artık hakan'ın bu takımla bütün ilişkilerinin kesilmesi lazım.

toggie said:
hakem harikalar yaratıyo. golden önce lincoln ü resmen dövdüler.

toggie said:
ben hep derim bu gibi olaylar zamanı geldikçe birbirini nötrler diye. öyle de oluyor nitekim. ama bazı durumlar da nötrlenmesini beklememeliyiz yani bütün stad görüyor da hakem görmüyorsa bişeyler aranmalı. sizin bir pozisyonda hatalı bayrak kalkıyo belki ama bu nerdeyse her maçta oluyor. maclarda cok sık rastlanan bir hatadır yani bu. ama sen herkesin gözü önünde voleybol oynarsan ve bunu orta hakem görmez hadi onu geçtim yan hakem de görmüyosa zaten diyecek birşey yoktur. yani bir ofsayt ile iki kere elle oynama, defalarca bedavadan son dakika penaltılarını karsılastırıyosanız yazık.

ben gerçi topicteki ilk yorumumda da galatasaray'i tebrik ettim bence maçı fazlasıyla haketti ama fenerli olarak buna cevap yazmam gerekiyordu. :) hakemlerden dolayı ağlamayan adam yok bu dünyada.

aglama mı var burda simdi heh.
iyi yapmıssın ama ozellikle son mesajım cok guzelmis.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
mesh said:
ben gerçi topicteki ilk yorumumda da galatasaray'i tebrik ettim bence maçı fazlasıyla haketti ama fenerli olarak buna cevap yazmam gerekiyordu. :) hakemlerden dolayı ağlamayan adam yok bu dünyada.

aglama mı var burda simdi heh.
iyi yapmıssın ama ozellikle son mesajım cok guzelmis.

bana öyle geldi? "hakem şaka gibi, harikalar yaratiyor" vs gibi terimler görünce hani..

sonuçta fanatik galatasaraylı olduğunu tüm futbol bölümünü okuyanlar biliyor, fanatik birinin "hakemlerden dolayı hiç yakınmadım." demesi mümkünatsız. bu kadar açik ve net. her maç için yakınılabilir, 3-5 maçta bir yakılınabilir. hatta sezon boyu sadece 1 maçta yakınılsa bile o ağlama kategorisine giriyor maalesef. "hiç yakınmadım ben." diyeni de allah taş yapiyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:
Fanatiklik?
Burda chelsea maçı tartışılsa, manu maçı tartışılsa hakem hatalıysa söylenir ne var ki bunda?

Söylenir tabii ki. Buna itirazım yok zaten. Ama söylenir konuşulur geçilir. Böyle bu üslupla üstüne basa basa ve inatla gündemde tutmaya çalışılarak söylenmez. Bir Chelsea ya da ManU maçındaki tartışmalı pozisyonda şu konudaki üslup mu kullanılıyo yani?
Sosyal ağlarda paylaş

o ingilteredeki hakemleri bizim tartıştığımız kadar ingilizler tartışmıyor.

şimdi hakem de bi insan. düşünün;

bir yan hakem yeni kurallarla birlikte

-topun ayaktan çıktığı ana
-topun ayaktan çıktığı anda forvet oyuncusuna
-topu alan oyuncunun aktifliğie pasifliğine
-hatta pasif ama ofsayttaki adamın defansın arkasına geçip geri gelip gelmediğine

yaklaşık saniyenin 100de 1i zamanında bakması gerekiyor.

servet metalist maçında hata yaptı ama kimse hakem kadar konuşmadı. o maske ile adam sağını solunu göremiyor onun oynatılmasına laf etmek lazım önce mesela.

ama hakem hep bi takıma karşı kullanırsa kararlarını işte o tartışılır.

bunu hertha - gs maçı için demedim. hakemi yazmadan önce düşünmek lazım artık diye yazdım.

italyada ingiltere ne hakem hataları oluyor ama bu ülkedeki gibi tepki görmüyor. gündem yaratmak amaç sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Maraton'un direk kaldırılması gerek,ne alaka demeyin,şu maraton yüzünden hakemler ne çekiyorsa çekiyor,tamam hatalar var kabul de,şu program olmasa bu kadar konuulmaz,bütün Türkiye bi tane adamın ağzından ne çıkıcak ona bakıyor hakeme giydirmek için...
Durdur,oynat,geri oynat,pilottan al,arkadan al,çizgi çek,dedemde bulur hata sonra giydir hakeme,ben eminim İngiltere'de,İtalya'da olan hakem hataları burdan bile çoktur...
Daha yeni çıktı işte Calciopoli Italya'da...Bende her avrupa maçı izlediğimde bariz hatalar görüyorum,ama eminim maçtan sonra Maraton gibi bir programda saatlerce durdurup geri alıp hakemin en ufak hatası bile saatlerce konuşulmuyordur...
Not:Tabi maçla alakası yokta hakem bahsi açılmışken belirtiyim dedim:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...