razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 böle abanıyorum damacananın pompasına tanzikli tanzikli akıyor su sonra tam dudak payı kalınca duruyor ya mest oluyorum.. bunu yapamayanlar çok rezil oluyolar, bilinçsizce kullanıyorlar, bodoslama basıyolar pompaya, baktılar taşacak eğilip içmeye çalışmalar, yerleri ıslatmalar falan, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 kimi hayat kurtarmaktan keyif alır, kimi icat yapmaktan, kimi de suyu dökmemekten. insanlar ne garip, zevkler falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 jamesjersey said: her evin kendine has bir kullanma kılavuzu vardır. bunu samsun'da yaşadığım üç ve istanbul'da yaşadığım üç ev için söyleyebilirim. her birinin kapıları pencereleri farklı şekillerde açılır kapanır. sifonu farklıdır. ocağındaki düğmelerden birisi bozuktur. şofbeni açması kapatması ayrı bir uğraş gerektirir. bu durumu bir tanıdığınıza misafirliğe gittiğinizde veya birisi size misafir olarak geldiğinde de farkedebilirsiniz. mesela ben odamdaki pencereyi bir arkadaşım kapatma mandalını kırdığından beri kimseye kapattırmıyorum. pencere kapanacaksa bana söyleniyor. ben uygun şekilde pencereyi yukarı kaldırıp yerine oturtuyorum. ailemin samsunda yaşadığı evde mesela; şofben kendi çakmağıyla yanmaz. gazı açtıktan sonra sizin bir kibritle veya çakmakla yakmanız gerekir. aynı şekilde bu evin elektrikli şobenini kullanımdan 5-10 dakika sonra bir şekilde banyonun şartelinin atmasına sebep olmaktadır. aradan yarım saat geçmeden de banyoda elektrik kullanamamaktayız. ilginç bir şekilde şofben kullanırken bir sorun olmamasına rağmen banyodan çıktıktan sonra şartel atmakta. misafirliğe gittiğimde ise yatıya kalacaksam üzerinde yatacağm çekyatı açarken çok temkinli davranıyorum. nedense coğu basit bir kaldır-aç hareketiyle açılmıyor. açılırken bir tarafından sorun çıkarabiliyor. bu gibi durumlarda önceliği ev sahibine bırakmak daha mantıklı. diyelim su içmek istediniz ve damacananın tulumbasına basmaya başladınız kati suretle ilk defa kullandığınız pompada bir bardak su dolduramazsınız . ya basarsınız su gelmez ya da öyle bir su gelir ki bardak taşar ve halı ıslanır. bu gibi durumları önlemek amacıyla eve gelen misafirlere bir kullanım kılavuzu yazmayı düşünüyorum. - mutfaktaki lavaboda sağdaki; banyodaki lavaboda ise soldaki musluk çalışır. diğerini boşuna çevirmeye çalışmayın elinizde kalmasın. - klozetin su deposundaki zincirine fazla asılmayın. depodaki su tekrar dolmayabilir. - mutfak kapısının kolunu kullanmayın zira yerinden çıkabilir. ittirin kapanır o. açacaksanız da bana haber verin. - vb... (jamesjersey, 08.05.2006 01:42) işte öle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Hayat mevhumu çok göreceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 pompaya alışma meselesi.. pompaya sağlı sollu Allah ne verdiyse girişirsen taşar tabi.. bu konu tartışılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 bizimki sağlam pompalamadan damla su vermez. basıcan pompayı! basıcan pompayı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 sebil ftw. her daim soğuk su. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 nah mis! kronik faranjit, larenjit var. soğuk içtim mi boğaz yanıyor, şişiyor, kabarıyor. ses gidiyor yerine Börtlek Viking Metal sesi geliyor. Hâlâ kaale almazsam boğazı ateş çıkıyor 39-40'lara.. sonra gidip serum ve azar yiyip eve dönüyoruz yok o değil, soğuk protokal suyu vs içeyim hiç dokunmuyor. sadece soğuk su.. su.. soğuk su.. su... teşekkürler! soğuk su... su... teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 bademcik falan yok o yüzden şişemiyorlar da. çok kral. sıcak su içince susuzluğum geçmiyor bildiin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 şartel ne lan, okurken hayat enerjim tukendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 cartel vardı bide noldu sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 öldüler her yer karakan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 kartel bir numara imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 tazyik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 pompa diyince çikolatalı krema gibi bir tankın pompası falan sandım ilgimi çekti yazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 en büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 pompa diyince pompiş sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 bide bi pompa fiyatları var ki sorma gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 tuto eklermisin? bende taşmamasını istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Ich bin fünfzehn, all night pompa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 damacanam bitti, basıyorum ama hava çıkıyor sadece. çeşme suyu koyardım ama olmaz, ankara suyu bu farklı sonuçlar doğurur, ben bile basamam tam ayarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar