RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 funq said: izmir İzmir FTK finali için bile uygun değil maalesef... Alıp bütün dünyanın izleyeceği bir maçı oraya koyarsan komik olur yani. Stad çok dandik vaziyette (1 sene önce erciyes beşiktaş finaline gitmiştim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 kadir has stadı var izmir'den once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 logo çok güzel, stad güzel bence fenerbahçe hakediyordu böyle bişeyi. umarım iyi geçer türkiye kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Logo güzel , stat güzel , organizasyon güzel , Fenerbahçe herşeyden güzel..Hayırlısı olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 güzel maç olmasını bekliyorum, iyi olan kazansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 logo gerçekten çok şık durmuş şl finalini gayet güzel yaptık bu da öyle olur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Ben zaten böyle tek günlük organizasyonlarda iyi hallederiz diye düşünüyorum,çünkü o günü kurtarırız bir şekil,planlar yapılır,belli yasaklar gelir,düzenlemeler gelir...Bir günlük bu tarz final organizasyonlarında alnımızın akıyla çıkarız,asıl sorun Dünya Kupası,Olimpiyat tarzı 3-4 hafta süren uzun soluklu organizasyonlarda aynı başarıyı gösterebilmek ki,bu İstanbul için oldukça zor görünüyor... Bu finalin de Şampiyonlar Ligi finali gibi gayet güzel geçeceğini düşünüyorum...Logo da çok şık olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 yaw evi maç için pansiyona mı çevirsem acaba.. poster harika olmuş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Biz Türkler gerçekten yapmak istedik mi herşeyin altından kalkarız abi buna emin olur. Hangi stadda olduğu farketmez keşke inönü'de olsa tabi ama koltuk sayısı az olduğu için orda olamaz galiba :) Çarşı'nın maça gelip bağırdığını Milan gol gol gol filan dediğini düşünemiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Drakkahn said: Amaç zaten Saraçoğlu'na dolaylı yoldan Fenerbahçe'ye giydirmek. 7 8 mesaj sonra başlarlar. Adam logo diyor, bunlar ne diyor.. Yazdım şimdi 2 3 sayfa atar ileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 suBzer0 said: ) Çarşı'nın maça gelip bağırdığını Milan gol gol gol filan dediğini düşünemiyorum :p alen sahay iner 3 lü bile çektirir dasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 khala said: Drakkahn said: Amaç zaten Saraçoğlu'na dolaylı yoldan Fenerbahçe'ye giydirmek. 7 8 mesaj sonra başlarlar. Adam logo diyor, bunlar ne diyor.. Yazdım şimdi 2 3 sayfa atar ileri. Bu fenerin ben nassınınavradınısoyyunusoppunugelmişşinigeçmişşiniyeddisüllalesinni... Böyle bişey mi istiyorsunuz anlamadım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Logo efsane olmuş cidden. Stadı seçebildim ordan da futbolcuyu hala seçemedim :P Edit: Seçtim seçtim tamam. Avrupa yakasındaki yuvarlağın içindeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 trafik, bekletilme vs bunlar hikaye. hepsi cl finalinde de olmuştu. 2 saat otobüs içinde beklemiştik taksiler bütün yolu kapamıştı. ama muhteşem bir organizasyondu. ingilizler italyanlar maçtan sonra 2 saat bekledi diye kimse yaygara koparamazdı. beklesinler yahu nolacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 logo çok hoş olmuş baktıkça bakası geliyo insanın.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 logoda fenerbahçede tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 cemad said: trafik, bekletilme vs bunlar hikaye. hepsi cl finalinde de olmuştu. 2 saat otobüs içinde beklemiştik taksiler bütün yolu kapamıştı. ama muhteşem bir organizasyondu. ingilizler italyanlar maçtan sonra 2 saat bekledi diye kimse yaygara koparamazdı. beklesinler yahu nolacak o maçtan sonra koparanı döverler zaten :D kuponda tutmuştu ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 nocom said: logoda fenerbahçede tırt / ignore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turuncan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 bizans esintileri olan bir logo. en azından ilk baktığım anda öyle bi düşünce yarattı. ayrıca tema olarak neyin seçildiği önemli değil,gayet güzel bir logo.fenerbahçe böyle işleri iyi kıvırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 logoyla fenerin alakası yok =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 turuncan said: bizans esintileri olan bir logo. en azından ilk baktığım anda öyle bi düşünce yarattı. ayrıca tema olarak neyin seçildiği önemli değil,gayet güzel bir logo.fenerbahçe böyle işleri iyi kıvırıyor. Bizansmı ? Valla çini ve ebruli benzeri motifler var bizansla deilde daha çok osmanlı dönemi diyelim.Bizden motifler yani Bizans nerden çıktı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 sg-1 adlı heyecanlı üye arkadaşımız, giydirmekle küfretmek arasında gidip geliyor. balık yağı arkadaşım. her gün bir doz balık yağı iyi gelir beyne. kafa açar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ne demişim lam ben gene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 kufur icin ali sami yendeki maci bekliyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 oha süper olmuş ilk defa bi logomuzda camii yok buda başarı adgdasgdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar