Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA finali logosu belli oldu

tunch

Öne çıkan mesajlar

Ben zaten böyle tek günlük organizasyonlarda iyi hallederiz diye düşünüyorum,çünkü o günü kurtarırız bir şekil,planlar yapılır,belli yasaklar gelir,düzenlemeler gelir...Bir günlük bu tarz final organizasyonlarında alnımızın akıyla çıkarız,asıl sorun Dünya Kupası,Olimpiyat tarzı 3-4 hafta süren uzun soluklu organizasyonlarda aynı başarıyı gösterebilmek ki,bu İstanbul için oldukça zor görünüyor...
Bu finalin de Şampiyonlar Ligi finali gibi gayet güzel geçeceğini düşünüyorum...Logo da çok şık olmuş...
Sosyal ağlarda paylaş

Biz Türkler gerçekten yapmak istedik mi herşeyin altından kalkarız abi buna emin olur. Hangi stadda olduğu farketmez keşke inönü'de olsa tabi ama koltuk sayısı az olduğu için orda olamaz galiba :) Çarşı'nın maça gelip bağırdığını Milan gol gol gol filan dediğini düşünemiyorum :p
Sosyal ağlarda paylaş

khala said:
Drakkahn said:
Amaç zaten Saraçoğlu'na dolaylı yoldan Fenerbahçe'ye giydirmek. 7 8 mesaj sonra başlarlar. Adam logo diyor, bunlar ne diyor.. Yazdım şimdi 2 3 sayfa atar ileri.

Bu fenerin ben nassınınavradınısoyyunusoppunugelmişşinigeçmişşiniyeddisüllalesinni...

Böyle bişey mi istiyorsunuz anlamadım ki?
Sosyal ağlarda paylaş

trafik, bekletilme vs bunlar hikaye. hepsi cl finalinde de olmuştu. 2 saat otobüs içinde beklemiştik taksiler bütün yolu kapamıştı. ama muhteşem bir organizasyondu. ingilizler italyanlar maçtan sonra 2 saat bekledi diye kimse yaygara koparamazdı. beklesinler yahu nolacak
Sosyal ağlarda paylaş

cemad said:
trafik, bekletilme vs bunlar hikaye. hepsi cl finalinde de olmuştu. 2 saat otobüs içinde beklemiştik taksiler bütün yolu kapamıştı. ama muhteşem bir organizasyondu. ingilizler italyanlar maçtan sonra 2 saat bekledi diye kimse yaygara koparamazdı. beklesinler yahu nolacak

o maçtan sonra koparanı döverler zaten :D kuponda tutmuştu ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

turuncan said:
bizans esintileri olan bir logo.
en azından ilk baktığım anda öyle bi düşünce yarattı.
ayrıca tema olarak neyin seçildiği önemli değil,gayet güzel bir logo.fenerbahçe böyle işleri iyi kıvırıyor.

Bizansmı ? Valla çini ve ebruli benzeri motifler var bizansla deilde daha çok osmanlı dönemi diyelim.Bizden motifler yani Bizans nerden çıktı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...