Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bıdık

bliywig

Öne çıkan mesajlar

yav şuna bak ne tatlı. ben de geçen bi kedi aldım. böle çöp container ının (konteynır çok kötü duruyodu da) içine düşmüş. paso khhhh lıyo. ben de elime çorap morap geçirdim yakaladım. aldım eve. dedim bu alışır, ama evde nasıl khhhh lıyo. neyse bekledim bikaç gün yok. yemeği yiyo suyu içiyo yanına gidiyorum khhhhh. dedim du la naparsa yapsın şunu bi tutam. elimi ısırdı şerefsiz ben de saldım sokağa. geçen gördüm anasını bulmuş dolaşıyolardı beraber mutlu oldum. ama istiorum bi tane daha. uysal bişi bulsam sokakta alıcam hemen...
Sosyal ağlarda paylaş

güzel tatlı da bu akşam biraz oynayalım dedik topu mopu var bunun costu bu mal topu kaldırdım saksıya atladı devirdi deli ne agrasif yahu daha öncede kedi besledim ama böyle değildi

dişi kediler böylemi oluyo acaba yavruluk döneminde ? önceden beslediim 9 10 sene yaşadı erkekti hiç böyle diildi oyun zamanı oyun ama sorasında usluydu
Sosyal ağlarda paylaş

Saksıyı falan devirmesi agresiflikle ilgili değil, oyun oynarken yanlışlıkla olan şeyler. Küçük kediler oyun oynamayı çok seviyor, o sırada da kazalar olabiliyor. Biraz büyüdüklerinde oyun oynarken bile, evdeki küçük eşyaları (biblo v.s.) devirmemek için azami çaba gösteriyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...