bliywig Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 merhaba. 7 aylık bir kedim var şimdi bunu eve getireli 2 gün oldu fakat yıkamam gerektiğinde nasıl yıkayacağımı ne kadar sık yıkamam gerektiğini falan bilmiyorum birde bağzı sitelerde kedi şampuanı tarzı ürünler var. bunlardan almam şartmı ? insan şampuanıyla yakanmaz mı? yardımcı olursanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 van kedisi değilse suyu pek sevmiyorlar. ben kuru şampuanla temizliyorum, sıçan gibi bişi oluo hadise bitince. sonra düzelio ipek gibi tüyleri oluyo şerefsizin. ama yıkanması lazım mıdır değil midir kesin bişi demiyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 kedi yıkayan hiç görmedim etrafımda zati yeterince yalanıyorlar temiz hayvanlar ee dışarıda çıkmıyorlar gerek yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 biz yıkıyoruz 3 4 ayda bir. bebeklikten beri yıkandıkları icin cok sorun cıkarmıolar ki zaten bi tanesi van kedisi. kedi şampuanı aldık ama normal şampuanlar kadar güzel değil. orta kalite kremsiz falan bi şampuan gayet işini görür. banyodan sonra sıcak mümkünse sobalı bi odaya koyarsın zaten kalanını o halleder :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 yikamak deilde sac kurutma makinesinden deli korkuyolar ahahaha onu biliyorum illa tam kurutcam dersen ama bole bi kafese felan koyup kurut yoksa azina yuzune atliyo korkudan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 kulağına su kaçırma yıkarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 sakın kedileri normal şampuanla yıkamayın. acaip zararlı derileri için. ph değeri insan ile farklı olduğu için yıkayacaksanız yalnız suyla yıkayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 2 kedim var, 2 yaş 3 ay civarı, hiç yıkamadık. Bir tanesi ara sıra sokağa da çıkıyor, ama kendi kendisini gayet güzel temizleyen bir hayvan kedi. Aşıları da tam olunca, yıkamaya gerek yok. Gittiğimiz hiç bir veterinerden de yıkamamız gerektiği konusunda bir öneri almadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 orası öylede bazı yaramaz kediler gidiyo bodruma giriyo felan böyle acayip pisleniyo. o zaman yıkamak zorunda kalıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Baby cae ıslak mendiller ile temizlemen tavsiye edilir gerçi kıl oluyor benim ki ama duşakabindeki savaştan daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 bu kuru şampuanlar nası oluyo tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ben hep saç şampuanlarıyla yıkadım ama işkence oluyo savaş veriyoruz gercekten. yıkarken tek onemli olan şey kulagına su kacırmaman gerekiyo. he ama bana sorarsan cok pis degilse yıkamaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 kedileri yıkamak oldukça zor birde kendilerini yalayarak temizlemek gibi huyları var. normal şampuan yerine bahsedilen şampuanları alıp kullanmanda fayda var. bu şampuanları internet siteleri yerine migros yada tansaş gibi yerlerde de bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 4-5 aya bir yıkanmalılar diye biliyorum.veterinere sor da al ama sampuanı,kuru olanlar için de cok kimyasal diye duymustum asıl onemli olan banyo sonrası.kurutma makinası kullanmandan rahatsız olacak olursa uzun sure havluya sarmala...yoksa uşutmesi faciaya sebep olabilir.bi de yıkıcam diye korkutma kediyi aman diyeyim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 eğer kediyi ufaktan yıkamaya alıştırırsanız çok büyük bir problem olmuoyr eski kedimi durmadan yıkıyordum ama dikkat edilmesi gereken 2 husus var 1. saç kurutmayla kurutmayın, kurutucaksanız uzun kollu birşey giyin :D 2. en az iki kişi olun. Tek kişi çok riskli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jade3 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 kendi şampuanınızla yıkamayın pH'ı uygun değil kedi şampuanı alabilirseniz harkulade olur en güzeli toz şampuanlardır çünkü tüy köklerini kurutmanız çok zor eğer çok çok kirliyse nemli bi bezle de silebilirsiniz ayda 1 kereden daha sık yıkarsanız kendilerini temzileme alışkanlığını yok edersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar