irmakseverak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 account banlanmıştı yaklaşık 2 ay önce, tekrar tekrar mail atmama rağmen hiç bir sonuç olmadı. /spompas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Şu iş için mail atmak yerine konu açıyorsan, isabet olmuş gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 zaten yeni account aldığından o ban açılmaz.. account paylaşımı var olmadı öyle de açılmaz bu da gider hatta. boklu değnek yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 arcane de beni bilgisayar oyunları bölümünden banladı. Ne ilginç dimi =) halbusi Orjinal oyunu teşvik edici konuşmalardan yapmıştım. slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Onu yapıyo o :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Baggio said: Şu iş için mail atmak yerine konu açıyorsan, isabet olmuş gibin. dimi 30 defa daha mail atiim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 CthuLhu said: zaten yeni account aldığından o ban açılmaz.. account paylaşımı var olmadı öyle de açılmaz bu da gider hatta. boklu değnek yani yok öle birşey olacağını sanmıyorum bellirttim zaten. arkadasımın accountu bu. bkz benim ban tarihi bkz accountun acılma tarihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 bir de pm ile ulaşmayı deneseydin keşke ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 PhysX said: bir de pm ile ulaşmayı deneseydin keşke ? yaptım sonuç yok tekrar mail atmamı istediler. sanirim 10 gün önceydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 tamma işte arkadaşının accountu bu ve senle paylaşıyor.yasak o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 suresiz ban olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar