Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilginç kırmızı kart

viole

Öne çıkan mesajlar

cavanagh said:
yalnız onun kuralı var diye biliyorum ben
futbolcunun sahaya giren yabancı kişilere dokunması yasak
bi ara okumuştum bi yerde
ha değiştirlmesi gereken bir kural ama yine de kural

O zaman her derbide kural hatası var. Futbolcular kafalarına atılan cisimler değdiği anda dokunmuş oluyolar :P

Ha bi de evelki sene gs-fb derbisinde tuncay atılan suyu alıp içmişti yerden, ona da kırmızı kart çıksaydı keşke :P
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray - Chelsea maçında o hareketi Terry değil Dennis Wise yapmıştı bu arada. Bu videoyu görünce o pozisyon aklıma geldi, videosunu bi aradım ama bulamadım. John Terry o aralar portakalda vitaminlik dönemini geçiriyodu topçu olarak.

Şimdi olsa öyle bi durum Terry yapmaz aynı şeyi herhalde ya, veya belki yapar bilemem. Ama Wise o durumda bin defa kalsa yine indidirdi geleni :)
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
toggie said:
Terry işte. Ben de cok taktir etmistim. Kırmızı kartı bırak, sarısı varsa geri alınacak hareket yani bu.

Terry mi yaw? Var mıydı o zaman Terry? Aklımda Wise falan gibi bi isim kalmış ama emin değilim? Terry de olabilir belki bilmiyorum da sanmıyorum.

wise evet sen diyince hatırladım
ama aynı hayvanlıkta ve kalitede adamlar :D
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
cavanagh said:
yalnız onun kuralı var diye biliyorum ben
futbolcunun sahaya giren yabancı kişilere dokunması yasak
bi ara okumuştum bi yerde
ha değiştirlmesi gereken bir kural ama yine de kural

O zaman her derbide kural hatası var. Futbolcular kafalarına atılan cisimler değdiği anda dokunmuş oluyolar :P

Ha bi de evelki sene gs-fb derbisinde tuncay atılan suyu alıp içmişti yerden, ona da kırmızı kart çıksaydı keşke :P

yabancı madde değil yabancı kişi abi=)
taraftar olur, protestocu olur falan filan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...