viole Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=spor&KategoriID=&ArticleID=1023165&Date=01.12.2008&b=Boyle%20kart%20gorulmedi&ver=34 ahahaha artistlik yaptı yedi kırmızıyı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 böyle bişey ilk kez olmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 ne oldum dememeli ne olcam demeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Ahaha rakip oyuncular da inanamadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Chelsea GS maçında ingilterede pkk lı biri atlamıştı bayrakla. Chelsea'nın o dönemki kaptanı da çelme-tekme karışık bir hareketle küt diye yere indirmişti anında. Çok takdir etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Terry işte. Ben de cok taktir etmistim. Kırmızı kartı bırak, sarısı varsa geri alınacak hareket yani bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 ya peşinden koşan adamlar yakalasın diye yardım etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 yalnız onun kuralı var diye biliyorum ben futbolcunun sahaya giren yabancı kişilere dokunması yasak bi ara okumuştum bi yerde ha değiştirlmesi gereken bir kural ama yine de kural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 nileppezdel said: Ahaha rakip oyuncular da inanamadı :D Hakkaten adamlar bile şaşırıyor ve kızıyor hakeme, ne güzel birşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 cavanagh said: yalnız onun kuralı var diye biliyorum ben futbolcunun sahaya giren yabancı kişilere dokunması yasak bi ara okumuştum bi yerde ha değiştirlmesi gereken bir kural ama yine de kural O zaman her derbide kural hatası var. Futbolcular kafalarına atılan cisimler değdiği anda dokunmuş oluyolar :P Ha bi de evelki sene gs-fb derbisinde tuncay atılan suyu alıp içmişti yerden, ona da kırmızı kart çıksaydı keşke :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 toggie said: Terry işte. Ben de cok taktir etmistim. Kırmızı kartı bırak, sarısı varsa geri alınacak hareket yani bu. Terry mi yaw? Var mıydı o zaman Terry? Aklımda Wise falan gibi bi isim kalmış ama emin değilim? Terry de olabilir belki bilmiyorum da sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 cok sacma. hakem (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Galatasaray - Chelsea maçında o hareketi Terry değil Dennis Wise yapmıştı bu arada. Bu videoyu görünce o pozisyon aklıma geldi, videosunu bi aradım ama bulamadım. John Terry o aralar portakalda vitaminlik dönemini geçiriyodu topçu olarak. Şimdi olsa öyle bi durum Terry yapmaz aynı şeyi herhalde ya, veya belki yapar bilemem. Ama Wise o durumda bin defa kalsa yine indidirdi geleni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 milliyetten yorum said: bünyamin olsa 2 kere verirdi kırmızıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Rewendor said: toggie said: Terry işte. Ben de cok taktir etmistim. Kırmızı kartı bırak, sarısı varsa geri alınacak hareket yani bu. Terry mi yaw? Var mıydı o zaman Terry? Aklımda Wise falan gibi bi isim kalmış ama emin değilim? Terry de olabilir belki bilmiyorum da sanmıyorum. wise evet sen diyince hatırladım ama aynı hayvanlıkta ve kalitede adamlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bence sarı kartla geçiştirebilirmiş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Rewendor said: cavanagh said: yalnız onun kuralı var diye biliyorum ben futbolcunun sahaya giren yabancı kişilere dokunması yasak bi ara okumuştum bi yerde ha değiştirlmesi gereken bir kural ama yine de kural O zaman her derbide kural hatası var. Futbolcular kafalarına atılan cisimler değdiği anda dokunmuş oluyolar :P Ha bi de evelki sene gs-fb derbisinde tuncay atılan suyu alıp içmişti yerden, ona da kırmızı kart çıksaydı keşke :P yabancı madde değil yabancı kişi abi=) taraftar olur, protestocu olur falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 tuncay orda tahrikten sarı gördü yanlış hatırlamıyor isem. suyunu boşa harcama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 allah korusun ünal'ın falan oynadığı zaman sahaya bi pkk'lı inse kırmızıyı adamın böğründen çıkartırdı. Hakem yerine jandarma falan gelmesi gerekirdi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar