Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kill bill 3!


pacman

Öne çıkan mesajlar

kill bill 3 aynen şöyle olacakmış;
Bu filmin yıldızı uma olmayacakmış.Vernita Green'in(Vivica A.Fox)kızı Nikki(Ambrosia Kelley)olacakmış.Sofie Fatale(Julie Dreyfus),Bill'in tüm parasını alacakmış ve gelin'in peşine salmak için Nikki'yi büyütecekmiş.Gelin aldığı intikamı nasıl hakettiyse,Nikki de hakedicekmiş.oyuncuları bu yaşlarındayken gösterebilmek için şu sıralar filme birkaç sahne çekiliyormuş fakat Tarantino diyormuşki ''Büyüdüğünde benim starım olacağını bilidiğim küçük bir kız olması,heyecan verici''[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yani film Nikki büyüdükten sonra çekilebilecekmiş.bence en az 10 yıl.çünkü kız 8 yaşında diye düşünsek,10 sene sonra 18.[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zaten tarantino'da diyormuşki bu film için en az 15 yıla ihtiyacım var!
*!ooo o kadar bekleyemem ben :(!*[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Madem bu kadar söyleyeceğin şey var konu hakkında, bir post iş görmez mi sence? Bu arada 15 yıl sonra yapacağı filmi sadece Tarantino düşler her halde.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)


[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 04 Mayıs 2004 18:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

unuttuğum şeyler vardı ilk postta sonra aaa unuttum diye ikinciyi açtım sonra mutfağa gidip geldim konuyu yolladım.sonra mutfağa gidince birşeyleri unuttuğum aklıma geldi 3 postu yolladım :).[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Inglorious Bastards=Dirty Dozen
ayrıca Tarantino Robert Rodriguez'in Sin City filminde konuk yönetmen olacakmış.
bu adam en sevdiğim yönetmen yav :)[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben kubrick'in filmlerini pek sevmedim desem linc eder misiniz? Ama sevmedim yaw O shining'i izledim oyle korku falan diyorlardi cok etki birakmadi yani uzerimde?

Edit: Full Metal Jacket'da baya gulmustum ama o guzeldi dogru..[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
you have a very kara baht young padawan...


[Bu mesaj MeSh tarafından 04 Mayıs 2004 19:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sevmemiş olabilirsin doğaldır herkes sevecek diye bişi yok ztn adamda herkes sevsin diye yapmıyor, ama "aman aman ne ya kubrickte yönetmen mi bende yaparım verin bi milyon dolar" dersen o zmn linç ederim :)[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hani kubrick'in fazla bir filmini seyredebilmiş değilim ama ömrümde gördüğüm en kötü film sonu 2001: a space odysey'e aittir. kötü demek belki yanlış, inanılmaz derecede sıkıcı desem daha doğru olur. boyut yolculuğ niyetine bir kaleideskop gösterisi vardı ki dakikalar boyu süren, filmin o kadar ünlü olduğunu bildiğimden merak ediyor olmasam anında kapatacaktım. sonuna nasıl geldim bilmiyorum ama ömrümde geçen en sıkıcı birkaç andan biriydi..

fazla da bir etki bırakmamıştı filmin geri kalanı birkaç teknik haricinde.. (fırlatılan kemiğin uzay istasyonuna dönüşmesi gibi)

kill bill 3'e gelince, tarantino hakikaten bunları dediyse kim bilir neler 'çekiyor' olmalı.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya film orta halli geldi bana, belki tekrar seyretmem lazım ama o son bölüm 5 yıldız verseydim dahi 1'e düşürebilirdi. itabın da filmin de ne kadarnlü olduğunu biliyorum, en azından kitap kötü değildir şüphesiz..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...