pacman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 kill bill 3 aynen şöyle olacakmış; Bu filmin yıldızı uma olmayacakmış.Vernita Green'in(Vivica A.Fox)kızı Nikki(Ambrosia Kelley)olacakmış.Sofie Fatale(Julie Dreyfus),Bill'in tüm parasını alacakmış ve gelin'in peşine salmak için Nikki'yi büyütecekmiş.Gelin aldığı intikamı nasıl hakettiyse,Nikki de hakedicekmiş.oyuncuları bu yaşlarındayken gösterebilmek için şu sıralar filme birkaç sahne çekiliyormuş fakat Tarantino diyormuşki ''Büyüdüğünde benim starım olacağını bilidiğim küçük bir kız olması,heyecan verici''[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 yani film Nikki büyüdükten sonra çekilebilecekmiş.bence en az 10 yıl.çünkü kız 8 yaşında diye düşünsek,10 sene sonra 18.[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 zaten tarantino'da diyormuşki bu film için en az 15 yıla ihtiyacım var! *!ooo o kadar bekleyemem ben :(!*[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Madem bu kadar söyleyeceğin şey var konu hakkında, bir post iş görmez mi sence? Bu arada 15 yıl sonra yapacağı filmi sadece Tarantino düşler her halde.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 04 Mayıs 2004 18:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 unuttuğum şeyler vardı ilk postta sonra aaa unuttum diye ikinciyi açtım sonra mutfağa gidip geldim konuyu yolladım.sonra mutfağa gidince birşeyleri unuttuğum aklıma geldi 3 postu yolladım :).[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Şu anda Tarantino projelerinden sadece Inglorious Bastards adlı film gözüküyor. Kill Bill 3 hakkında herhangi bir bilgi yok. Lütfen kaynak belirtirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Bak bu [] işe yarayabileyecek bir şey böyle durumlarda. Gerçi yeni postta atabilirsin ben karışamam, sadece önerme yapmıştım.[signature][hline]Silphatos IceheartSynthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Inglorious Bastards=Dirty Dozen ayrıca Tarantino Robert Rodriguez'in Sin City filminde konuk yönetmen olacakmış. bu adam en sevdiğim yönetmen yav :)[signature][hline]I'm the Warrior of Life, I know the Reaper by name, I was born one foot in grave, I'm the Warrior of Life and my blood's running cold, I see pain wherever I go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 iyi biraz kubrick izle bakalım[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Son filmini zaten beğenmedim ben..[signature][hline] :rock:«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Kimin son filmini beğenmedin Rexx Tarantino' nun mu yoksa Kubrick' in mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ben kubrick'in filmlerini pek sevmedim desem linc eder misiniz? Ama sevmedim yaw O shining'i izledim oyle korku falan diyorlardi cok etki birakmadi yani uzerimde? Edit: Full Metal Jacket'da baya gulmustum ama o guzeldi dogru..[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... [Bu mesaj MeSh tarafından 04 Mayıs 2004 19:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 sevmemiş olabilirsin doğaldır herkes sevecek diye bişi yok ztn adamda herkes sevsin diye yapmıyor, ama "aman aman ne ya kubrickte yönetmen mi bende yaparım verin bi milyon dolar" dersen o zmn linç ederim :)[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 e o zaman gelinin kızınında intikam hakkı olucak kısır döngüye gider bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 hani kubrick'in fazla bir filmini seyredebilmiş değilim ama ömrümde gördüğüm en kötü film sonu 2001: a space odysey'e aittir. kötü demek belki yanlış, inanılmaz derecede sıkıcı desem daha doğru olur. boyut yolculuğ niyetine bir kaleideskop gösterisi vardı ki dakikalar boyu süren, filmin o kadar ünlü olduğunu bildiğimden merak ediyor olmasam anında kapatacaktım. sonuna nasıl geldim bilmiyorum ama ömrümde geçen en sıkıcı birkaç andan biriydi.. fazla da bir etki bırakmamıştı filmin geri kalanı birkaç teknik haricinde.. (fırlatılan kemiğin uzay istasyonuna dönüşmesi gibi) kill bill 3'e gelince, tarantino hakikaten bunları dediyse kim bilir neler 'çekiyor' olmalı.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 sam ama ama... tmm bişi demiorum walla sevmemiş olabilirsin ben çok sevmiştim, kitabı okusana belki sende seversin :)[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ya film orta halli geldi bana, belki tekrar seyretmem lazım ama o son bölüm 5 yıldız verseydim dahi 1'e düşürebilirdi. itabın da filmin de ne kadarnlü olduğunu biliyorum, en azından kitap kötü değildir şüphesiz..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Bu Kill Bill 3 olayını konusuyla aynen bende duydum..[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 kan davasina donuyo olay yavastan ahahah[signature][hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar