Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lv99 Gerçek Demokrat

throne_eins_meister

Öne çıkan mesajlar

Başbakan Erdoğan'ı az önce haberlerde dinledim. Partinin kongre toplantısında "kömür vs dağıtıp oy almaya çalışıyorsunuz" iddiasına "BİZİM HALKIMIZ OYUNU BİR ÇUVAL KÖMÜRE, BİR POŞET BAKLİYATA SATMAYACAK KADAR ONURLUDUR VE GURURLUDUR" diyor.

Bu özveri karşısında gözlerim doldu. Gerçek demokrasi bu arkadaşlar. Sizlerle de paylaşmak istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:
Onur ve Gurur gibi aynı anlamdaki iki kelimeyi niye kullanırsın aynı cümlede be adam

onur ile gurur farklı şeyler yalnız. onur öz saygı, şeref olan. gurur ġarra (aldatma) kökenli aslında. kendini aldatıp kibirlenme, büyüklenme demek. tdk'da benzer şeyleri verecektir. özetle onur iyidir, gurur çok iyi değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

sayende guzel gunler gordu seninle bu guzel ulke
gonlumuzden gele gele tutulduk bu ulkune
hep yanindayiz birakmayiz hicbir zaman
recep tayyip erdogan hep basbakan hep basbakan

ekonomi costu birden, borsa falan hep yukseldi
gelmez diyorlardi formula1 turkiye'ye geldi
simdilik kabul buyrun ancak yuzde kirk yedi

insan haklarina saygi artis gosterdi devrinde
egitim epey ilerledi, universite acildi her ilde
bu sarki senin icin simdi butun dillerde

asik air derki hele otur yegenim bi soluklan
iki gidim birsey ye yoldan geldin yazik lan
dilimde hep ayni sarki alti yasimdan beri ulan

ekşi'den airlangga
Sosyal ağlarda paylaş

hacılar madem dan dun eleştiriyoruz çözümde üretelim. çok süpersonik çözümler üretelim dilekçe yazalım başbakanlığa eğer önerilerimizi reddederlerse car car edelim burdan. kimseyi savunmak için söylemiyorum ama hiçbi çözüm üretmeden çalçene şikayet eden bir toplumdan başka bişi değiliz sanki. çözüm çözüm inovasyon falan bunları yapalım ki kahvedeki hırgürkan ve boğarcan abiden rauf ve korgörter amcadan bi farkımız olsun. alternatif müzikler dinleyip, teknolojik oyunlar oynayıp, kısmen modern bi hayat yaşıyoruz diye hepimiz aristo kesilmişiz bişiler yazıyoruz. ama boş yazıyoruz..
Sosyal ağlarda paylaş

-007- said:
bağcılar belediyesi "Alışveriş Çekleri" dağıtmaya başlamış şaka gibi..
geçen televizyonda bi kadın vardı akp li iken chp li olmuş muhabir soruyor neden chp ye geçtin diye kadın;''bana alışveriş çeki vermedilerde ondan'' diyor :D şaka gibi :D kadın bir daha soruyor chp den alcakmısın diye ''kömürümüde alcam çekimide alcam'' diye cevap veriyor şaka gibi ya :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...