throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Başbakan Erdoğan'ı az önce haberlerde dinledim. Partinin kongre toplantısında "kömür vs dağıtıp oy almaya çalışıyorsunuz" iddiasına "BİZİM HALKIMIZ OYUNU BİR ÇUVAL KÖMÜRE, BİR POŞET BAKLİYATA SATMAYACAK KADAR ONURLUDUR VE GURURLUDUR" diyor. Bu özveri karşısında gözlerim doldu. Gerçek demokrasi bu arkadaşlar. Sizlerle de paylaşmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Bakliyat da mı dağıtıyorlarmış? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Nohut dağıttılar diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 "kömür yardımı yaptığımız için bizi tercih ediyor olabilirsiniz, ama sizler bu yüzden oyunuzu veriyor değilsiniz, içiniz rahat olsun" a getiriyor işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bağcılar belediyesi "Alışveriş Çekleri" dağıtmaya başlamış şaka gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 adam zaten cümleyi yanlış kurmuş ki. Onur ve Gurur gibi aynı anlamdaki iki kelimeyi niye kullanırsın aynı cümlede be adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 çok eğlenceli bir başbakanımız var geçen gün de şey demiş, "biz ekonomik pakedi yaptık, işleme koyduk, sen farketmediysen ben ne yapayım" demiş. ehüehe sen paket yaptıysan, ben vatandaş olarak farketmediysem, nasıl paket o yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Demokratlık lvla bakmaz sadece, item da var başbakanımızda. Yanında çok kömür taşıdığı için hamdolsun fire resisti de mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 O paket dediği bizim paket. Yerel seçimlere kadar bizim paket en güzel paket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Aket-Atum said: Onur ve Gurur gibi aynı anlamdaki iki kelimeyi niye kullanırsın aynı cümlede be adam onur ile gurur farklı şeyler yalnız. onur öz saygı, şeref olan. gurur ġarra (aldatma) kökenli aslında. kendini aldatıp kibirlenme, büyüklenme demek. tdk'da benzer şeyleri verecektir. özetle onur iyidir, gurur çok iyi değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 sayende guzel gunler gordu seninle bu guzel ulke gonlumuzden gele gele tutulduk bu ulkune hep yanindayiz birakmayiz hicbir zaman recep tayyip erdogan hep basbakan hep basbakan ekonomi costu birden, borsa falan hep yukseldi gelmez diyorlardi formula1 turkiye'ye geldi simdilik kabul buyrun ancak yuzde kirk yedi recep tayyip erdogan hep basbakan hep basbakan insan haklarina saygi artis gosterdi devrinde egitim epey ilerledi, universite acildi her ilde bu sarki senin icin simdi butun dillerde recep tayyip erdogan hep basbakan hep basbakan asik air derki hele otur yegenim bi soluklan iki gidim birsey ye yoldan geldin yazik lan dilimde hep ayni sarki alti yasimdan beri ulan recep tayyip erdogan hep basbakan hep basbakan ekşi'den airlangga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 hacılar madem dan dun eleştiriyoruz çözümde üretelim. çok süpersonik çözümler üretelim dilekçe yazalım başbakanlığa eğer önerilerimizi reddederlerse car car edelim burdan. kimseyi savunmak için söylemiyorum ama hiçbi çözüm üretmeden çalçene şikayet eden bir toplumdan başka bişi değiliz sanki. çözüm çözüm inovasyon falan bunları yapalım ki kahvedeki hırgürkan ve boğarcan abiden rauf ve korgörter amcadan bi farkımız olsun. alternatif müzikler dinleyip, teknolojik oyunlar oynayıp, kısmen modern bi hayat yaşıyoruz diye hepimiz aristo kesilmişiz bişiler yazıyoruz. ama boş yazıyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 chaotic bambaşkaymışsın abi sen. aydınlandım bi an. sosyal tabakamı ayağımın altından çektin resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 -007- said: bağcılar belediyesi "Alışveriş Çekleri" dağıtmaya başlamış şaka gibi..geçen televizyonda bi kadın vardı akp li iken chp li olmuş muhabir soruyor neden chp ye geçtin diye kadın;''bana alışveriş çeki vermedilerde ondan'' diyor :D şaka gibi :D kadın bir daha soruyor chp den alcakmısın diye ''kömürümüde alcam çekimide alcam'' diye cevap veriyor şaka gibi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Lan kapının önünde bir paket buldım. İçinde kedi yavrusu vardı. yoksa yoksa... Tayyippppppppppp gel al şu kediyi burdan. Ekonomik paket dedik sana , paketli kedi yavrusu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar