Mike Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 250-300 gb film arşivimi cd lere tek tek geçirme projem varda, nasıl yapabilirim bunu, alt yazıları nası ekleyebilirim. mesala içerde salonda,müzik setinden izlerken alt yazı nası devreye giricek. hangi programda senkronize etmemi önerirsiniz vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 evet ya bende embed programi ariyorum, ama ben psp icin ariyorum mesela bi filmi psp formatina cevirirken altyaziyida gommek istiyorum icine, varmi bole bi program.. bu konuda cevap bulamazsam yeni konu acarim ona gore :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Genelde dvd/vcd gibi şeyler aynı isimde altyazıyı otomatik tanır. atıyorum asdf.avi dosyasının yanına asdf.srt / asdf.sub koyarsan sorun olmaz. hatta risk olmasın, ikisini birden koy :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 http://www.afterdawn.com/guides/archive/adding_subs_to_avi.cfm http://forum.videohelp.com/topic272736.html 2sini de denemedim o yüzden dosyaları yedekleyip denemeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 kendim psp için kullanıyorum Total Video Converter 3.12 çok iyi program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 external hd al orada tut. playerların hepsi usb'yi destekliyor artik. cd'den daha derli toplu oluyor. emek+parayi dusunursek daha da ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Ama bir hatada bütün arşiv gidebilir. Hardcopy her zaman iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 valla donup izlemiyorum bile cd'ye yazdiklarimi. bir suru cd var. gecenlerde bakiyim dedim, uc dort sene once indirip yazdiklarimin bir kismini okumadi, okuduklari da camur gibi geldi. riplerin de kalitesi degismis. baba uclemesinin her buldugum kopyasini indiririm. en son baktim hd'de uc kopya olmus. adamlar hep daha iyi bir kopya cikartmislar, bir film aklima geldiginde de cdlerde aramak yerine yeniden indirmeyi tercih ediyorum. sonucta arsivlemeye inancimi kaybettim doktor bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 divx, dvd, cd altyazı eklemek için ConvertXtoDVD nin üstüne tanımıyorum. Altyazıyı kontrol ediyorsun(subtitle workshop ile) senkronu düzgünse 30 dakikada türkçe altyazı eklenmiş oluyor dvd ye. (menü olayına girmezsen dahada kısa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Lopeth said: kendim psp için kullanıyorum Total Video Converter 3.12 çok iyi program guzel bi programa benziyo da altyazi gomme olayi varmidir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar