Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

menteşesi çıktı bunun

utopia

Öne çıkan mesajlar

yahu nesi denir bir fikrim yok, menteşe diyorum geçiyorum. nasıl çıktığına dair fikrim yok, ama benim elimdeyken çıkmadı onu biliyorum. kardeşim de inkar ediyor. baktım 4 tane hedesi var onlardan biri kırılmış, minnacık bir parça.şimdi vatana götürsem garanti kapsamına alırlar mı emin değilim. onlara ne götürsen format atıp geri veriyorlar zaten, o da en aşağı bir ay sürüyor sdf.

ne yapayım ben buna, izmirde asusun servisi de yok, te istanbula yollayacaklar. kutusuna koy onu bunu eksiksiz şeyet milyon tane dert. ilgilenmezlerse garanti kapsamında değil diye kalmayayım elim böğrümde. kendim eğreti de olsa takamıyorum yerine, denedim durmuyor.

dandik mi bu asus laptopların kasaları nedir bilmiyorum ki.

ne yapayım ben şimdi bunu, japonla yapıştırsam tutmaz mı fhg.

edit: zaten bu sefer yanlış yere açmışım, mobil cihazlara alabilir miyiz amirim, özür dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

ahah, ben de asus m51sn kullanıyorum, aynısı benim de basıma geldi, hatta ikisi birden cıktı bende... oyle de kullanıyorum yani ehueh, sallanıyor tam takılı degil, ama pozisyonu sayesinde ben kasmadıkca cıkamıyor komple, birini durmadan tekrar takıyorum zaten fark ettikce, tik ediyor, ama sonra tekrar cıkıyor, kapak acılıp kapanırken biraz yukseliyor, o yuzden cıkıyor sanırım, digerinin de tırnaklarından biri kırıldı, o hic takılmıyor ama yerinden de cıkmıyor iste ikisi de, onun dısında ne kasayla, ne de performansıyla bir sorunum olmadı, cok da dert etmedim eheh...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...