utopia Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 yahu nesi denir bir fikrim yok, menteşe diyorum geçiyorum. nasıl çıktığına dair fikrim yok, ama benim elimdeyken çıkmadı onu biliyorum. kardeşim de inkar ediyor. baktım 4 tane hedesi var onlardan biri kırılmış, minnacık bir parça.şimdi vatana götürsem garanti kapsamına alırlar mı emin değilim. onlara ne götürsen format atıp geri veriyorlar zaten, o da en aşağı bir ay sürüyor sdf. ne yapayım ben buna, izmirde asusun servisi de yok, te istanbula yollayacaklar. kutusuna koy onu bunu eksiksiz şeyet milyon tane dert. ilgilenmezlerse garanti kapsamında değil diye kalmayayım elim böğrümde. kendim eğreti de olsa takamıyorum yerine, denedim durmuyor. dandik mi bu asus laptopların kasaları nedir bilmiyorum ki. ne yapayım ben şimdi bunu, japonla yapıştırsam tutmaz mı fhg. edit: zaten bu sefer yanlış yere açmışım, mobil cihazlara alabilir miyiz amirim, özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 "tek" akıllıca seçenek servise göndermek kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 o tırnaklar kırık olmasa yerine oturtulabilir sanki, ama belki de tırnak çıkartılmaya uğraşırken kırılmıştır, bilemeyiz:) en iyisi kurcalamadan servise yollamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 kurba ağır gelmiştir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Servise gönderiyorsun, genelde 50$ veya 80 YTL alıyorlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 1 ay içinde tamir edemezlerse yenisini talep edebiliyorsun. elinden geldiğince geciktirmeye bak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Bir ay dediğin 30 iş günü ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 ha evet öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Baggio said: Bir ay dediğin 30 iş günü ama. şimdi iş günü 6 hafta mı ediyor? tam anlamadım:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 evet. 30/5=6 cumartesi pazarı adamdan saymıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 30 çalışma günü arkadaşlar. 1 ay değil. yani 1 ayın (4hafta) içinde 5x4=20 iş günü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 ahah, ben de asus m51sn kullanıyorum, aynısı benim de basıma geldi, hatta ikisi birden cıktı bende... oyle de kullanıyorum yani ehueh, sallanıyor tam takılı degil, ama pozisyonu sayesinde ben kasmadıkca cıkamıyor komple, birini durmadan tekrar takıyorum zaten fark ettikce, tik ediyor, ama sonra tekrar cıkıyor, kapak acılıp kapanırken biraz yukseliyor, o yuzden cıkıyor sanırım, digerinin de tırnaklarından biri kırıldı, o hic takılmıyor ama yerinden de cıkmıyor iste ikisi de, onun dısında ne kasayla, ne de performansıyla bir sorunum olmadı, cok da dert etmedim eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 dell latitude d600 var bizim emektar. bunun da şuanda sağ menteşesi kırık. 3-4 yıllık alet olunca haliyle garanti de kalmadı. kaç para tutar bunun tamiri? bi de laptop ev sigortasına dahil bunu dahil ederlermi ki sigortaya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar