Xaero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Buradan Haftanın top10'unu tıklayın kendilerini tanıtmalarını dinleyin 15 dakikadır gülmekten kırıldım yok böle bi olay..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Beyler allahını seven top10'daki Çağrı'ya baksın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 "Merhaba ben Arif. Fizik önemli değil diyenler için 188 cm boyunda, 82 kiloda, kumral saçli, kahverengi gözlüyüm" nası ya? fizik önemli değil diyen birini arıyor ama fiziksel özelliklerini yazıyor arasın diye ehaha[hline]Bir hayalin gözlerinde kayboldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Zuhaha adamın birinde bir ses var erkek demeye bin şahit ister... Yerlerdeyim ya... Ulan bende doldurcam... Xaero die tanıtımdaki kayıttada aynen böle dicem "Selam ben çelik arçelik ya sen kimsin nerelisin" :D :D Süper bi site ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Len ne hikmetse bütün karılar 90 60 90 zuhahahaha :D :D Herkeste mankenlik yapıo muahahahdhasdhasdhsadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Top10 deki kizlardan Mavis e bakin! hehehe lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 oha bi bakiyim bari dedim demez olaydim gercek mi bu be :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dent Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 vaaay süper bir site kesin kayıt olacağım :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 CEM CEM CEM CEM benim adamim cem ...... bir bakin ..... sufer adam bukadar otesi olmaz[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - Neut. Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Beni koparan olay şudur KolayArkadas.Com Üye Sayısı: 146792 oha :)[hline]Ghost of The Navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 LOL super ya. Cem Rulez , Cemi dinleyin.[hline]I am here in town to kick ass and chew bubblegum and i am all out of gum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 said: dark-dr, 26 Kasım 2002 02:27 tarihinde demiş ki: oha bi bakiyim bari dedim demez olaydim gercek mi bu be :> :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 LOL cem süoper[hline]Kan. Bir çeşmeden akar gibi. Yaşam. Eğer almaya cüret edersem. Kendi yaşamım hızla sona ermekte olduğu için asıl almamaya cüret edemezdim. İçtim. Doyasıya. Ve yaşadım...Bir kez daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Gizli bir numaradan birini arayayın ve işletin zuahahah[hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya Dünün Hataları , Yarının Deneyimleridir -R.Baggio- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Ya bunlar dedikleri gibi yakışıklı/güzel ise niye buradan karşı bir cins arıyorlar. Sokakta adammı bitti?[hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya Dünün Hataları , Yarının Deneyimleridir -R.Baggio- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 teck-no-logic olalım diye :)[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Huahah ceme bak yaw adam resmen kağıttan okuyor.[hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Ehehe çöpçatanlık serverisi gelişmiş meğer türkiyede yakında paralı olur saflarım kız bulma yolunda verirler ne kadar olursa :)[hline]===> orc_lord <=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Piyanist Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 bu cem cok komika ya.. kesin biyere yazmis, okuyo. ama insan bukadar ruhsuz okuyabilir. sinifta edebiyat parcalarini bile daha canli okurduk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 :)[hline]You don't stand a chance! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2002 -Merhaba; ben İlkan. Ankara'dan arıyorum. Sadece dürüst arkadaşalrın mesajlarını bekliyorum. aglamak istiyorum ya HUHUHU ueheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Kasım 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2002 zuhaa kadının biri Esselamun aleykum die başlıyor ya zuahahsaSalatayı sirkeli yaptım yoksa.. limonlu mu seversin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 çaılşmıyor sesler[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 çaılşmıyor sesler[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 play çıkmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar