Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Aşk dediğin ne garip bir duygudur... Lise sonda, dersanenin ikinci günü felan görmüştüm onu. Hoşuma gitmişti. "Keşke bizim sınıfta olsa" demiştim içimden. IB olduğu için sınıf sınıf dolaşmak zorunda kalıyordu. Saatleri uymuyordu. Ne gariptir ki ikinci hafta felan bizim sınıfa yerleşti ve bi daha gitmedi. Çok sevinmiştim ehe.. Spor kıyafetler içinde baya hoş duruyordu. Ayrıca karakteri felan da hoşuma gitmişti. Devamlı kendimle bağıntı görüyordum eheh. Ama kışa doğru aptal aptal giysiler giymeye başladı. Zevki yokmuş kızın tabii... İşte dersane sonuna doğru onu sevdiğimi söylemiştim felan filan.. ÖSS'den sonra bir daha yüzünü bile göremedim. Yok aslında gördüm. Geçen sene TED'in kuru fasulye gününde görmüştüm ehe. Bir çift laf bile etmedik o da ayrı.. Geçen ay bir kızla sohbet ederken, burnunu kırdığını (estetik ameliyat) öğrendim, merak edip araştırdım. Resmini buldum: http://c.1asphost.com/Bonecrusher/gamze2.jpg ıyy. düşündüğümden de çirkinmiş. Bir de ruj felan sürmüş herhalde, iyice çirkin olmuş.. Zaten çok güzel olduğu için hoşlanmamıştım. Ama hormonlar bir gariptir, alakasız şeyler yaptırabilir insana. Ehe bana da bu kızı sevdirmişlerdi.. Şimdi kızdan nefret ediyorum. Hatta resme bakın ayy ne çirkin. Ama ne gariptir ki, onu sevdiğim zaman hissettiğim duyguyu bir türlü zihnimden atamıyorum. Kızı unuttum, ama hissi unutmadım. Ehe sevmeye aşık olmak herhalde böyle birşey...[signature][hline]Hayatında bir ejderhanın gözünün içine baktın mı sen? Hayır, bakmadın tabii ki. Çünkü hala karşımda nefes alıyorsun. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 18 February 2004 21:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 benim başıma ilkokulda gelmişti ilkokuldada güsel deildi şimdi düşünmek bile istemiyorum (belkide tersi olmuştur ama... bilemem:) gerçi telefonu falan hala duruyo ama...) bu arada verdiin link çıkmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 copy/paste et çıkar..[signature][hline]Hayatında bir ejderhanın gözünün içine baktın mı sen? Hayır, bakmadın tabii ki. Çünkü hala karşımda nefes alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 link çalışmıyor?[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Shimano XTR...Key to burn,let's ride together... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 aşık olmak... Ahhhh Ahhhhhhhhhhh[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 18 February 2004 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 fena deil yeme hakkını da.... ben bi kızla cıkacaksam karakterini ve guzelligini ilk plana alırım.. yada guzellik daha onde. yani bikere bence guzel olması ŞART... oyle 90 60 90 deil de en fazla bi 10 luk sapmaya ıznım var :P ondan sonra karkteri... genelde hepsi embesil oldugundan kızlarin (olmayanarda tipsiz) cıkacak az kisi var. bi gun aradıgım standartlarda birini bulursam evlenicem (oha). 16ımdayım mutluyum :-P[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni We Are The Chosen We've Been Chosen Of All We Must Keep It. We Are The Ones Who Are Saps Dals Woods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 çalışıyor.. konuyu sapıttırmayın :-D[signature][hline]Hayatında bir ejderhanın gözünün içine baktın mı sen? Hayır, bakmadın tabii ki. Çünkü hala karşımda nefes alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 çalışmıyor link..açılmıyor..bozuk link..dosya indiriyor..çıkmıyor.. çıkmayacak..Çıkamaz..Çıkmamalı..Çıkamaz...Çıkılıamnaz...Çıkalımaz...Çakılamaz...Çak...TRRRRKK....TRKKKKK... Error:432 System Failure! aşk acıdır...zamanla geçer..bendede varmış bir aralar,geçmiş..Geçermiş...Aşk birlikte saçmalamaktır...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Next Record:280+ KM in 20H...Waiting:Weather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 benden daha sIk asik olan var midir acaba..[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fentoozler Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 bi laf var bunla alakasız ama aşkla çok alakalı seversen s....lirsin s.....sen sevilirsin [Bu mesaj Fentoozler tarafından 18 February 2004 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 CooOoOoOoOoooOOoO Yanlıs. :yapma:[signature][hline][b]Email:[email protected] Amor [b]Ultima Zone Editoru Exile Game Master Amor Amor a.k.a Pawliger Anet Exile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 nubi abisi alışçak kızmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 kusura bakmayın ama arkadaş doğru söylemiş.. :) gerçekler açıdır..:p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan - Alo Cemal !! - Kimsin ? - Kadir - Hangi kadir ? - Delikadir uleeeyynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pegasus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 yanlış bir aşka tutulcağıma sap yaşar sap ölürüm daha iyi.ama hayatımın aşkını bulursam o başka:) hatta bi laf varmış şöyleymiş:D birliktelik iyi olursa cenneti dünyada yaşarsın birliktelik kötü olursa cehennemin provasını yaparsın bunun gibi bişiydi de tam hatırlamıom:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 derin duygular besliyorum sana karşı içimdeki sevgi değil aşkın âlâsı! --------------------------------------- Kirpigi kapkara tüller ben o afete vuruldum Göz degil nakis mübarek bendeki ask degil ibadet[signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 ben taniorum bu kizi gayet burnu havada fln rahatsiz bi insan kendini bişi sanio :) hemde guzel deil boyle erkek gibi bakio[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Aşk gariptir. Mezun olmadan önce bi sene bende IB programındaydım ve Ib insanı acaip değiştiriyor. Belki tipiyle de bir alakası olabilir :D *!saçmalar*[signature][hline]Kırmızı Kırmızı Kırmızı her yer Kırmızı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Peki kız seni begenmismiydi hic sordun mu :P Bence bi deneseydin hani icinde patlamamasi acısından:))))[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 said: Pegasus, 18 Şubat 2004 20:49 tarihinde demiş ki: yanlış bir aşka tutulcağıma sap yaşar sap ölürüm daha iyi.ama hayatımın aşkını bulursam o başka:) +371837198371834719592857853845875337587528732873[signature][hline]trees and i are one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Ulen Bende bi kızdan hoslanmaya basladim yawas yawas bıras benım tarzımda işallah muhabbet kurarıs :)[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 platonik rullz:) ben platonik severim benim duygularimada uyuyo valla böyle daha zevkli oluo tek tarafli düşüyonuyorum ya oda beni seviosa fln filan die düşünmek fln sarıo böylece zamanimin çoğu vaktini onu düşünürek geçiyorum teklif etmektense onu en sade şekliyle yapmacık tavırlar içine girmeden görmek çok hoşuma gidiyor.Kısacası cesaretim olsa bile teklif etmemek en iisi (tabi benim için).Sizde nasıl takılmayı seviyonuz sizede mutluluklar:D[signature][hline] =Nothing For Everything= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 kizin bugün dogum günü.. geçen sene aramistim bla bla dogum gününü kutlamistim felan.. ama benim yas günümü kutlamamisti. o günden sonra sildim numarasini.. ne lamerim di mi, hala kizi hatirliyor bu aptal beyin..[signature][hline]rollin' rollin' rollin' Though the streams are swollen Keep them doggies rollin' rawhide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 En güzel aşk,karşılığı olmayan aşktır...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 aşk kadar kafanıza taş duşsun mumkunse o aşkta 150-200 kiloluk biri olsun[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 hehe bana düşmücek pop :) Ben aşığım dalgalara, O tepeleri aştığımda yüzüme çarpan rüzgara... Sessizce dalgalanan o kumlara... Hayranım yanlızlığa... *!Yanlızdır sonsuza kadar...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar