Wispy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Yeri burası mı pazar alanı mı emin olamadım ama açıyorum. Gangren, eğer sorun olursa taşır mısın topici lütfen. Teşekkürler Arkadaşın resto/moonkin druidini lvl 74 ten 80 e boostlıycak güvenilir eleman arıyoruz. Gold veya parayla. Öms den kontak kurun lütfen. P.S. Teşekkürler Spark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 /summon deadwoll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 1-70 olsaydı atlardımda. wotlk contentini bilmiyorum 2 ay sürebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Unbannable said: 1-70 olsaydı atlardımda. wotlk contentini bilmiyorum 2 ay sürebilir. qhelper ve biraz inançla 3-5 günde 74-80 çok rahat olunur.77 de flying mount kullanabiliyosun,çok rahatlatıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Bende hayır demem valla tanıdık b,r powerlvla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 0ne said: Unbannable said: 1-70 olsaydı atlardımda. wotlk contentini bilmiyorum 2 ay sürebilir. qhelper ve biraz inançla 3-5 günde 74-80 çok rahat olunur.77 de flying mount kullanabiliyosun,çok rahatlatıyo. yok hiç oynamadım, powerlevelın mantığı kalmaz yani, ağzım açık gezmem lazım önce wotlk contentini hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Masquerade said: /summon deadwoll. Sıra var abi, arkadaşı 60lıyım bu akşam da kendi rogue'uma dönmem lazım daha. Bir zhevra mounta 1 ay bedavaya 30 lvl da beleşe kandırdınız beni. Gençliğimle oynadınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Oyunu silmesem seve seve yardımcı olurdum. Hatta saf saf oyundaki 14-15k parayı bile satmadan kapatmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Unbannable said: 1-70 olsaydı atlardımda. wotlk contentini bilmiyorum 2 ay sürebilir. tamam sanada ben başvurayım o zaman ud mage i 24 ten 55 e BE rogue u 20 den 70 e. ne kadar istersin ? edik : 15 günde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 kendi karakterimi açmasaydım kasardım ben herkese ama malesef açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Lopeth said: kendi karakterimi açmasaydım kasardım ben herkese ama malesef açtım kas bana sende kas 3 kişi kasarız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Ben powerlvl'layabilirim fiyatta anlasirsak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Benim kız arkadaşım inanılmaz lvl kasiyor, çook seviyorda benim 2. 70'i yaptığımda onun 4. 70'i oldu bile : Bir ara onu powerleveling işine sokmayı planliyorum ama güvenemiyorum nasil olacak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 deadwoll said: Masquerade said: /summon deadwoll. Sıra var abi, arkadaşı 60lıyım bu akşam da kendi rogue'uma dönmem lazım daha. Bir zhevra mounta 1 ay bedavaya 30 lvl da beleşe kandırdınız beni. Gençliğimle oynadınız. Guild Rank ını inactive yaptım.. eşyalarınıda kapı önüne koydum :D ( haberin olsun ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 ripe said: Benim kız arkadaşım inanılmaz lvl kasiyor, çook seviyorda benim 2. 70'i yaptığımda onun 4. 70'i oldu bile : Bir ara onu powerleveling işine sokmayı planliyorum ama güvenemiyorum nasil olacak ki? bilmem de benim kız arkadaşımla bi tanışsalar yahu gaza getirse fln :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 TURUNCULAR olmasaydı ispen i de kasmazdım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Fiyatlar nedir? Ben gayet boşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 ozii_x said: deadwoll said: Masquerade said: /summon deadwoll. Sıra var abi, arkadaşı 60lıyım bu akşam da kendi rogue'uma dönmem lazım daha. Bir zhevra mounta 1 ay bedavaya 30 lvl da beleşe kandırdınız beni. Gençliğimle oynadınız. Guild Rank ını inactive yaptım.. eşyalarınıda kapı önüne koydum :D ( haberin olsun ) aa ayıp ama. :P vizelerimiz vardı bizim. ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Bana, Baggio'ya ve Regalya'ya komisyon vermezseniz, sizi banlarız, accountunuzu kapattırırız, keyloggerlarız, itemlerinizi shardlarız, goldunuzu çalarız, çaldığımız goldu çatır çatır yeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Bana kötülük yapan eşşektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Gangren said: Bana, Baggio'ya ve Regalya'ya komisyon vermezseniz, sizi banlarız, accountunuzu kapattırırız, keyloggerlarız, itemlerinizi shardlarız, goldunuzu çalarız, çaldığımız goldu çatır çatır yeriz. ben bu mesajın SSini aldım. gangren sana gelen paydan %50sını bana vermezsen bu mesajı blızze verırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Powerlevel için pm atabilirsiniz, detayları konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar