Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Powerlevel'lıycak arkadaş aranıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yeri burası mı pazar alanı mı emin olamadım ama açıyorum. Gangren, eğer sorun olursa taşır mısın topici lütfen. Teşekkürler

Arkadaşın resto/moonkin druidini lvl 74 ten 80 e boostlıycak güvenilir eleman arıyoruz. Gold veya parayla.

Öms den kontak kurun lütfen.

P.S. Teşekkürler Spark
Mesaj tarihi:
Unbannable said:
1-70 olsaydı atlardımda. wotlk contentini bilmiyorum 2 ay sürebilir.

qhelper ve biraz inançla 3-5 günde 74-80 çok rahat olunur.77 de flying mount kullanabiliyosun,çok rahatlatıyo.
Mesaj tarihi:
0ne said:
Unbannable said:

qhelper ve biraz inançla 3-5 günde 74-80 çok rahat olunur.77 de flying mount kullanabiliyosun,çok rahatlatıyo.

yok hiç oynamadım, powerlevelın mantığı kalmaz yani, ağzım açık gezmem lazım önce wotlk contentini hehe
Mesaj tarihi:
Masquerade said:
/summon deadwoll.

Sıra var abi, arkadaşı 60lıyım bu akşam da kendi rogue'uma dönmem lazım daha. Bir zhevra mounta 1 ay bedavaya 30 lvl da beleşe kandırdınız beni. Gençliğimle oynadınız.
Mesaj tarihi:
Unbannable said:

tamam sanada ben başvurayım o zaman ud mage i 24 ten 55 e BE rogue u 20 den 70 e.

ne kadar istersin ?

edik : 15 günde =)
Mesaj tarihi:
Benim kız arkadaşım inanılmaz lvl kasiyor, çook seviyorda benim 2. 70'i yaptığımda onun 4. 70'i oldu bile : Bir ara onu powerleveling işine sokmayı planliyorum ama güvenemiyorum nasil olacak ki?
Mesaj tarihi:
deadwoll said:
Masquerade said:
/summon deadwoll.

Sıra var abi, arkadaşı 60lıyım bu akşam da kendi rogue'uma dönmem lazım daha. Bir zhevra mounta 1 ay bedavaya 30 lvl da beleşe kandırdınız beni. Gençliğimle oynadınız.

Guild Rank ını inactive yaptım.. eşyalarınıda kapı önüne koydum :D ( haberin olsun )
Mesaj tarihi:
ripe said:
Benim kız arkadaşım inanılmaz lvl kasiyor, çook seviyorda benim 2. 70'i yaptığımda onun 4. 70'i oldu bile : Bir ara onu powerleveling işine sokmayı planliyorum ama güvenemiyorum nasil olacak ki?

bilmem de benim kız arkadaşımla bi tanışsalar yahu gaza getirse fln :P
Mesaj tarihi:
ozii_x said:
deadwoll said:
Masquerade said:
/summon deadwoll.

Guild Rank ını inactive yaptım.. eşyalarınıda kapı önüne koydum :D ( haberin olsun )

aa ayıp ama. :P

vizelerimiz vardı bizim. ühü.
Mesaj tarihi:
Bana, Baggio'ya ve Regalya'ya komisyon vermezseniz, sizi banlarız, accountunuzu kapattırırız, keyloggerlarız, itemlerinizi shardlarız, goldunuzu çalarız, çaldığımız goldu çatır çatır yeriz.
Mesaj tarihi:
Gangren said:
Bana, Baggio'ya ve Regalya'ya komisyon vermezseniz, sizi banlarız, accountunuzu kapattırırız, keyloggerlarız, itemlerinizi shardlarız, goldunuzu çalarız, çaldığımız goldu çatır çatır yeriz.

ben bu mesajın SSini aldım. gangren sana gelen paydan %50sını bana vermezsen bu mesajı blızze verırım
  • Yeni Oluştur...