Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Hacettepe 30.11.08 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Rakiple dalga geçmeye kart bile gösteriliyor hakem öyle yorumlasa, neden bu kadar kendinize mantıklı gelen şekillerde yorumluyorsunuz ki herşeyi? Mesela çizgiye süper pozisyonda gelip bomboş kalsanız, eğilip kafanızla falan atsanız veya oyalansanız kartlık bir hareket bu bildiğin. Adamın sağından sektirir üstünden atar soluna falan geçersiniz tabii ki şov olur da, adamlar 2 kırmızı kart görmüş 1.5 tanesi hatalı nerdeyse, boş yolda top sektirerek gitmek ne?

Düşme hattındaki takımın oyuncusu da top sektirerek yürüyebilir pekala önü boşsa, Lincoln olması şart değil yani. Gereksiz ve şu spesifik örnek için ayıp olduğundan kimse yapmıyor ama.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu hareketin o kadar abartılmasını anlamıyorum, ufak bi detaydı. ha tabiki bana göre o hareketi yapmasını biliyosan, topu sektirerek takımı geçer gol atarsın, kimse sana artistlik yapıyo diyemez o zmn ama maç sırasında boş alanda artistlik yapmak biraz lüzumsuz ve laubali bi iş.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Rakiple dalga geçmeye kart bile gösteriliyor hakem öyle yorumlasa, neden bu kadar kendinize mantıklı gelen şekillerde yorumluyorsunuz ki herşeyi? Mesela çizgiye süper pozisyonda gelip bomboş kalsanız, eğilip kafanızla falan atsanız veya oyalansanız kartlık bir hareket bu bildiğin. Adamın sağından sektirir üstünden atar soluna falan geçersiniz tabii ki şov olur da, adamlar 2 kırmızı kart görmüş 1.5 tanesi hatalı nerdeyse, boş yolda top sektirerek gitmek ne?

Düşme hattındaki takımın oyuncusu da top sektirerek yürüyebilir pekala önü boşsa, Lincoln olması şart değil yani. Gereksiz ve şu spesifik örnek için ayıp olduğundan kimse yapmıyor ama.

dediklerin dogrudur aksini diyen yko.fakat lincolnun pozisyonunu izleyen insan,işin içine fanatizm katmazsa hehe der geçer yani.erdogan arıca kişisi salak salak konusmasa yenilgiyi kabul etse efendi olsa kimse konusmıcaktı.erdoganın gazıyla erman toroglu o bu şu ne hale getirdiler 2 saniyelik görüntüyü.adam atağa cıkarken 5 defa top sektirdi.burda bunları konusmamız tartışmamız.insanların bunu tartışması bence utanç verici birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Hakkaten hakaret etmeden nası açıklarım onu düşünüyorum şuan
1.5 tanesi hatalı dediğin 4 sarı kartın üçü yanlış diyorsun.Ya körsün yada körkütük fanatiksin ikisinde de adam yerine koyup cevap vermemek lazım aslında ama neyse.
Daha önemlisi yahu mal mal konuşuyor insanlar cidden abartıldı adam havadan gelen topu şık bi şekilde kontrol etti topu sektirerek devam etti ve atağı sürdürdü herhangi bir şekilde vakit geçirmedi oyalanmadı topu sektirerek devam etti ağlamak için bahane aramasın millet. Bu erman toroğluna da ağır küfürler ediyorum şuan bildiğin adam antipati toplamaya çalışıyor lincoln için ayıp diye bişey var...
Sosyal ağlarda paylaş

Adam top sektirdi de bir puan fazla mı aldınız nedir, ayıp diyoruz, rakiple gereksiz dalga geçmek ve lakayıtlık diyoruz, kalkıp "ağlamak" diyebiliyorsan hangimiz fanatik acaba :)

"Hakaret etmeden nasıl açıklarım, adam değilsin, oo ona da ağır küfür ediyorum" gibi sözlerine ise ancak "aferin" demek düşüyor herhalde bize, çok delikanlı adammışsın, hll b@p.
Sosyal ağlarda paylaş

Erman Toroğlu'na küfür ediyorum dedim ki gerçekten de ediyorum çünkü yaptığı şey hayvanlık düpedüz hedef göstermek denir o adamın yaptığına. Bugüne kadar zaten herkesin ak dediğine kara diyerek gündemde kalmaya çalışan 3-5 insandan biri kendisi(Ahmet Çakar,Hıncal Uluç... gibi) bugünde böyle zaten 5 para etmez bir adam olduğu kırdığı potlardan ettiği laflardan belli.

Lincoln top sektirdi eeee neyaptı adam liverpool 8 atınca 1 puan fazla mı aldılar ? bişeye mi yaradı Beşiktaşı rezil etmek dışında ? Lincoln havadan gelen topu şık bi şekilde önüne aldı ve sektirerek devam etti bu işi sahada ne ilk yapan adam ne de son yapan hala dalga geçmek deniyor. Bunun 9 kişi ile alakası falan yok dağılır sahaya top çevirirsen 9 kişiye karşı ozaman dalga geçti dersin adam boş alan bulmuş şık hareket yapmış hala zır zır ötüyorsunuz. Başka da bişey değil.

Ha dediğim gibi maçtaki kartların 1.5 uğu yanlış diyen adamla tartışmam bile normalde de hata yaptık adam yerine koyup cevap verdik bikere burdan sonra da bırakılmıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

İkinci kırmızıyı TFF bile iptal etti zaten, ilki de ne kadar ucuz bir karttı gördük, esas bunu kabul etmiyorsan fanatiklik yani. Birbuçuk söylemim buydu, kırmızı kartlardan bahsettim yani, kırmızı kartların gösterildiği pozisyonlardan bahsediyorum. Biri tamamen yanlış, biri ucuz/tartışılır anlamında. "Dört sarının üçü yanlış yani ehu" diye işine geldiği gibi yorumlayacağını düşünsem dikkat ederdim söyleyiş tarzıma, özür dilerim.

Bomboşken top sektirmek ne zamandır şıklık olmuş, adam geçmiyor birşey yapmıyor. Ortalama bir ikinci lig oyuncusunun bile oldukça güzel top sektirebileceğini düşünüyorum, dolayısıyla olay tamamen dalga geçmeye dönüyor. Yere indirip top sürmekle kıyaslarsan hiçbir avantaj sağlamıyor adama yaptığı hareket, rakibi küçümsemekten başka şey değil, o kadar boş kalmasının sebeplerinden biri adamların 9 kişi olması çünkü başlı başına. Ayıp olan da bu zaten. Çoğu GS'li bile kabul etmişken sen böyle düşünenleri adamdan saymıyorsan biraz kendinde de hata aramalısın diye düşünüyorum, "şöyle küfür ettim böyle hakaret etmek geldi içimden" diye delikanlılık yapana kadar.

"Son cevabı vermezsem içimde kalan hallerdeyim hala" diyoruz biz ona ayrıca. Yine uygulayabilirsin, cevap hakkı doğurmazsan birşey demem, sorun değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır cevap vermezsem yazdığın şeylerin doğru cevap verilmez şeyler olduğunu düşünme diye cevap veriyorum.
Yukarda Nani'nin videosu var mesela 10000 tane daha bulurum bigün otursam youtubedan.
Ya gerçekten tadını kaçırdınız adam boş sahada top sektirmiş kiminle dalga geçiyor? kim üstüne alınıyor o hareketi?
Kartlara gelince 4 tane sarı kart var ortada çıkmış olan bunlardan 2 tanesi zaten direk doğru. Galatasaray sezonun başından beri kaç tane sarı kart gördü o alkıştan haberin varmı? İzledin mi o maçları aaa doğru ya FENERBAHÇELİ FUTBOLCULAR YAPTIĞINDA ÇIKMIYOR O SARI KART O YÜZDEN ÖYLE ALIŞTINIZ SİZ HAKLISIN PARDON.
Bir sarı kartı yanlış oyuncuya göstermiş hakem oda sarı kartta tartışma yok sadece yanlış oyuncuya göstermiş aman ne kadar büyük bir hata sonucu ne kadar doğrudan etkiliyor.
Cisse'nin gördüğü ilk sarı kartta cisse daha masumdu o hacettepeli futbolcudan derbiyi de etkiledi birazcık orda itiraz ettin mi ağzından bi kelime laf çıktı mı?
Şimdi burda gelip bana fanatiklik vs diyorsun şu forumda sorsan fanatik fenerbahçeli kim var diye ilk akla gelen 2 isim baggio zegna iken nasıl bu kadar yüzsüzce konuşabiliyorsun anlamak mümkün değil...

edit: Alkıştan dolayı olan sarı kart hakkında ne düşündüğümü daha önce de yazdım bence ağır bi kural bu ama neymiş ağır bir KURAL ayhan görürken oh ne güzel diyip hacettepeli görünce ayyy yazık dersen kusura bakmada bi yol al derler adama...
Sosyal ağlarda paylaş

Sırf GS değil, üç büyüklerin herhangi birinin bir oyuncusunun sarı kartı varken, kendisine sarı kartı hakeden bir faul de üçüncü kez yapılmışken hala kart çıkmasın. Şimdi bu oyuncu kart isterse, hakem "al o zaman sana kart" diyebilir mi? Gerek ucuzluktan, gerek korkusundan çoğu bu ikinci sarıyı gösteremez, yine de millet ayağa kalkar "neden öküz gibi üçüncü defa kayan adama kart yok" diye. Konu Hacettepe olunca, yapılan iş de nispeten kitaba uygun olunca sorun yok ama tabii.

Ayhan, Sabri, yer yer Arda gibi çirkeflik bayrağını başarıyla gelecek nesillere taşıyan futbolcularınız 3 maçta bir bunlardan kart görüyor diye size %100 uygulanıyor yani? Oldu. Anadolu takımlarından biriyle bir maçta bir kere Lugano'ya kart gösterilmedi diye "hiçbir maç hiçbir FB'li futbolcuya gösterilmedi, bize de hep gösterildi" diyebiliyorsan benden Zegna'dan fenasın demek abi, ötesi yok bunun :p Bizim "küfür ederdim ama etmedim bak, hakaret de etmedim, delikanlıyım ama bandan da tırsarım" gibi suni monitör delikanlısı söylemlerimizi de göremezsin hem sağda solda, bu işin de bir objektiflik ve ayarını kaçırmama boyutu var yani.

"Yanlış adama kart gösterildi" diye bir haber en son ne zaman duydun? Ben denk gelmemiştim diye hatırlıyorum bundan önce. Zaten o kadar enteresan bir olay ki hakem hatası değil, maçın tekrarını gerektirmeyen bir kural hatası. TFF kartı iptal edip doğru adama verdi, o açıdan.

"Ne var ki canım yanlış adama vermiş" dediğin adamın sarı kartı vardı, doğru adamın yoktu, yani adamlar bunun yüzünden bir adam daha eksildiler. İlk kırmızı da alkıştan değil, "kart versene" hareketinden geldi. Sen kendi maçlarından habersizsen benim GS maçını izlememem çok büyük bir eksiklik olmasa gerek :p
Sosyal ağlarda paylaş

Alkış yazmışım kart istemeye pardon^^
Hala aynı yerdesin.
Bandan çekiniyorum Erman Toroğluna ettiğim lafları yazamıyorum neden ısrarla üstüne alınıyorsun Erman'ın oğlu musun yoksa forumda vücut bulmuş hali mi onu anlamadım...
Yedik biz o sarı kartları çatır çatır bir maçta 10 tane birden yedik yetmedi mi? lugano o maçta 1 değil 3 tane sarı kart haketti hiçbiri çıkmadı. Yani burda oturup doğru karar verdi hakem diye zırlıyorsun hala ne diyeyim sana. En son sinan engin çıkıp demişti bu hakemlerde kartal gözlü olmasın herşeyi görmesin diye yok yani söylencek bişey yok...
Sosyal ağlarda paylaş

Az önce gözlemlediğim birşeyi yazayım bari de, belki açıklar biraz durumu.

Hertha maçında topuk pasları, çalımlar vs. yaptı Lincoln, kim birşey diyor? "Off çok fena geçti böyle de olmaz ki ayıp" diye birşey demeye kimin ne gibi bir hakkı veya zeka seviyesi olabilir ki? Şimdi bu hareketlerin; basan kimse yokken, 9 kişi oynayan ve 3-1 mağlup, düşmeme mücadelesi veren bir Anadolu takımı karşısında orta sahada topu sektirmekle uzaktan yakından ne alakası var?

Hiçbir alakası olmadığını ve o maçtaki hareketin gereksiz ve ayıp olduğunu bildiğinizden, ikisini aynı kefeye koyup "Lincoln topuk pası verdi çok ayıp xD" havalarına giriyorsunuz ki, dalgaya vurmuş ayağıyla olay örtbas edilsin. Bunun psikolojik doğrulanışı budur özetle.
Sosyal ağlarda paylaş

Hala aynı yerdesin ya gerçekten.
demogoji yapıyorsun/yapıyorsunuz ayıp.
Eğer lincoln orda geri dönüp boşluğa doğru koşup farklı hareketler yapsa anlarım ama yok öyle bişey aç hareketi tekrar izle valla benzerini bende yaptım halısahada kimsede bişey demedi çünkü o pozisyonda insanın içinden gelir yaparsın bazen, sen şuna mı inanıyorsun lincoln o topu alırken ya şunlarla bir dalga geçeyim gururları kırılsın mı dedi?
Sosyal ağlarda paylaş

lincoln'ün rakibin 9 kişi kaldığını ve etkisisz olduğunu aklına getirip, hafifçe havadan gelen bir topu "aman yere indireyim de lüzumsuz hareketlerden kaçınayım" diye düşünmesini mi bekliyorsunuz abi=)
daha doğrusu herhangi bir futbolcu için bunu düşünmek biraz zor, yani hacettepe maçındaki hareket pozisyon gereğiydi bana göre, en azından ilk bikaç vuruşu öleydi=p
futbolcu yeteneğini kullanırken; rakibini şaşırtmaya, onun müdahale etmesi zor olacak pozisyonlara girmeye çalışır
kaleciyi ters köşeye yatırmak, adamın belini kırmak ya da pazara yollamak gibi=)
bugün maçta yaptığı hareketler tamamen bu hedefe yönelikti, en azından ben öyle düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

FromTheHell said:
ya yaptığı ayıp olsa falan da nolur ki orayı bile anlamadım ben.
hadi tamam dalga geçti, çok feci dalga geçti heriflerle.
nedir? ceza mı alması gerekiyomuş yani?

ekşi sözlükte okumuştum sanırım
orda bi yazar gazetede okumuş, bir yorumcu sarı kart verilmeliydi gibi birşey söylemiş=)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...