Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Merak işte. Misal bence beko iyi bir tanıtım kampanyası izliyor...[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 walla bende bu isteği uyandıran sadece gıda reklamları. beyaz eşya ve/veya elektronik üzerine bi reklam görünce waay güselmiş diorum ama bende "aman hemen gidip aliim bi dene" duygusu uyandırmıyolar, görselliğine hayran kalıyorum o kadar.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ya bi ara cnbce'nin kullandığı cocacola reklamı vardı, böyle deli gibi özeniyordum direk koşa koşa bakkala gidiodum kola almak için. sonra küçükken reklamlarda izlediğim transformersı ertesi gun annem alıcak diye heyecandan uyuyamamıştım, onlar içindi koşa koşa gidesim gelmişti..[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ya efet o cnbce deki cola reklamından sonra kaç kere uçarak bakkala gittiğimi ben bilirim ya.. üf bak hatırladım yine canım istedi..[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: OutTrader, 04 Mayıs 2004 20:14 tarihinde demiş ki: ya bi ara cnbce'nin kullandığı cocacola reklamı vardı, böyle deli gibi özeniyordum direk koşa koşa bakkala gidiodum kola almak için. sonra küçükken reklamlarda izlediğim transformersı ertesi gun annem alıcak diye heyecandan uyuyamamıştım, onlar içindi koşa koşa gidesim gelmişti.. 2 cümle icinde aynı olaylar banada olmuştu gerci transformers icin gecenin sonlarında doru uyumustum o ayrı ama :D Herneyse bence reklamın ilgi çekici değişik ve kesinlikle saçma bi hikayesi ve oyuncusu olmaması lazım (bknz:Cardfinans) benim görüşüm tabe kısmayın (:[signature][hline]The Gelroth http://www.magicofwar.com/yap.php?bilgi=kim&kim=g9a2bbl423741 Tahmin edin (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Örneğin araba reklamı olarak veriyim en beğendiğim reklamı Honda Accord reklamı hastasıyım hehe (:[signature][hline]The Gelroth http://www.magicofwar.com/yap.php?bilgi=kim&kim=g9a2bbl423741 Tahmin edin (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 zekice düşünülmüş ince espirili reklamlar. Çoğu reklamdan sonra oha bu reklamı gördüm hemen almalıyım. Diye dalga geçerim.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 özellikten bahsetmeyen reklamlar alma yönünde hiçbir duygu uyandırmıyor bende. sadece etkileme maksatlı reklamlar ancak marka prestijini etkiler gözümde ama ürünleri hakkındaki fikrim daima önplandadır. mesela arçelik nasıl bir reklam yaparsa yapsın ürünlerinin kalitesiz olduğu yönündeki fikrimi değiştiremez aksi bir ürün yapmadığı sürece..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 bende tersi durum oluyo daha çok. mesela açlıktan ölsem gidip form yemem. formda kalmam. kimle dalga geçiyon lan it![signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: horacegoesskiing, 04 Mayıs 2004 20:25 tarihinde demiş ki: ... mesela açlıktan ölsem gidip form yemem. formda kalmam. kimle dalga geçiyon lan it! muahahhahah yarıldım! imzalık olmuş tam[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 illaki pınar sucuk coffftttşftşft!! *!sucukları mangala basma efekti yapar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 bekonun o laptoplı reklamı bi harikaydı ama yenisinden iğrendim.[signature][hline]Light in the shadows has words to say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 beko reklamları süper özellikle laptop reklamı[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ceren hanımlı alldays reklamı! :P[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 durex;)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 04 Mayıs 2004 21:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 pınar sucuk :) illaki..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Genelde ihtiyaca dayalı mesala açsam bi yemek reklaamı yada susamışsan içecek reklamı filan .. Ama genelde dondurma ve araba reklamları çok güzel oluyor. Favorilerim magnum ve 307[signature][hline]Ayşe'nin yaşı Mehmetin yaşının.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Yeni magnum ve Pınar Sucuk gidip alasım geliyor[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 O.k. :P Dan Kek :P güsel Beko reklamlari güzel ama bekoya tiltim kekstra reklamlarinda igreniorum hatta eskiden alirdim artik almiyorum Coca colaya resmen direniyorum :P almicam icmicem saten eski tadi yok bitti cola.. Tatil hmm Ani Tur Ets reklamlari cekici bak :P[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 coca cola light reklamı accayip hoş yaa ama CANIMI VERIRM COCA COLA LIGHT ALMAM[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 beko son "o-o-beko" lu soundtrack e hastayım aynen. ilk reklam güzel, ikincisi idare eder. ikincisinde sonda çıkan kaplanı görünce de "tyger"ımsı duygularım depreşir. :] honda accord yine hoşuma giden bir reklamdır. epilasyon ürünü için bi reklam var. kızlar donlarıyla dolaşıyo ortalıkta, frikik verip duruyolar. ulan ben kardeşim bunu yapacak gebertirim ya. >:| memleket ar, namus hiçbişi kalmayacak bu gidişle. deliriyorum o reklamı görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 güzel reklam sıralamış birçok kişi.. bence güzel/ilgi çekici/eğlenceli reklamdan çok, ürün üstüne odaklanmış reklamlar, o ürünü alma isteği yaratır.. mesela coca cola light tamam seksi reklam magnum da öyle. ama magnum veya cola light sevmeyen kimselere "o ürünü aldırma isteği" yaratması zor. ancak pınar sucuk reklamı öyle mi? :) *! Erkin Koray - İllaki çalmaya başlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 İngiltereye gidebilmek için rozi alasım geliyo nolur ben de kazanıyım[signature][hline]"When man invented fire, he didn’t say, 'hey, let’s cook', he said, 'Great, now we can see naked bottoms in the dark.'" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Benim goodyear reklamları hoşuma gidiyo. Özelliklerle müzikleri süper oluyo. Arabam olsa alırdım heralde. Mesela şu son reklamındaki (baloncuklu olan) müzikle kışın yayınlanan kardan bi tünelden gidiyolardı ıslıklı bi müzik vardı çok hoşuma gidiyodu :) Bide taaa önce hatırlamıyom ne zamandı yam yam müziği gibi bişi çalıyorlardı o da güzeldi[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ahaha sutasin anneler gunu icin yaptigi reklami goren oldu mu cok komigime gitti de :P benim annem guzel annem sarkisinin melodisinde möö lüyor inek[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar