Whiplash114 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Yani? Peki siz böyle yapsanız - yaşasanız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 kafam karışır benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bir de buna benzer eskilerin lafı vardır, "eskiyi yok gibi yeniyi bok gibi giyme" diye. ne alakaysa aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 yani bunu dün parantezine alırsak bugünü yarın gibi mi yaşıyoruz naapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiplash114 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 yahu dün bi yerde oturuodum 70lik ingiliz amcanın ettiği laf buydu. ne olabilir ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 oha! adam geçmişe gitmenin yolunu bulmuş!!! amca şu muydu? bak şimdi yarın dün oldu! niye? geçmişe gitti herif!! dün de bugün oluyor! adam geçmişe gidiyor olm! OLM! OLM! geçmişe gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiplash114 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 fotograf cekilecegim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 elin silinmesin ha! dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 aa süper gerçekten hiç birşey anlamadım ama olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ne dıonuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Lorraine geldi aklıma yine öf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakahn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 soldaki balonla yaşanmaz kardeş dün bugün yarın dün bi karışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 çözemedim evet çok düşündüm(5 saniye falan). ama birinden birinde feci bir algı yavaşlığı söz konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakahn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 dünü bugün-yarını dün.. hmmsf.. 1gün önce yaptıımı bugün yapıcam,yarın yapıcağımı da 2gün öncesinde yapıcam.. hmmsf.. yarın güzel bişi yapcaksam 2gün önceye almak isterim gerçekten çünkü sabredemem..dünde zararlı gereksiz bişi yaptıysam bugün yapıcaksam eğer o da olsun be, o da olsun, önlem alırım.. olmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 kafa ambele olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Hergün aynı şeyi yaparım olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiplash114 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 mesela dün ne yaptın whiplash söle bakim bi! eğlendin, içtin, küçük flörtler ve öpüşmeler yaşadın bir kızla. smoking area'da kendisiyle uzun uzun konuşup, sigara içip, alkolünü yudumlayıp, öpüştün. şimdi bugün pazartesi olmuş olacak diye düşünürsek okul var eee kız londrada baba bittiğim andır. eğer dünü bugün falan yaşicaksam aynı şeyler yapılacaksa kız yok. bittim ben. yarın dün falan yok. saçmalık lan bu. hay amca ne dedin sen banada böle ambele olduk ya :S yahu birisi sonuç getirsin hayda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 adam hergünü bugün olarak yaşa demiş, dün bugün yarında dünse yarında bugün oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 bence o amcanın kafası iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 öpüşmeler yaşamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar