Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tüm Paticiğe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne bayramı hakkaten
kesin bi espirisi vardır[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
herkes bir komplo teorisi üzerinde dururken çok güzel patladı.[signature][hline]mesela beş

[Bu mesaj Oky tarafından 06 Mayıs 2004 02:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
oy oy oy hıdırellez kutlar olmuşuz şeker ve kurban bayramı bile kutlamazken.. :) gerçi noel'i bile daha çok kutlayan kişi var ya burada..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Mesaj tarihi:
lol dom :lol:

bone'cim bana kalsa zaten kazığa bağlayıp yaktıracam hepinizi chem'e ama kanlı değil kansız gelmeye çalışıyorum.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Mesaj tarihi:
Hıdırellez bayramı değil bahar bayramı. Aslında Türklerin bahar bayramı Nevruzdur ama sonradan o olay karışıklığa uğrayarak siyasi olaylara malzeme olmuştur. Neyse o konuyu geçelim.

Hıdırellez ise Bir taraftan bahar bayramıdır ama diğer taraftan aslında Çingene bayramıdır.

Neyse bayramınız kutlu olsun.
:)
Mesaj tarihi:
neyi yakıyoruz şimdi?[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
lastik yakma, kokar.

said:
Dorsia, 06 Mayıs 2004 02:53 tarihinde demiş ki:
Dom tomb raider 2 izliyorum kulaklarini cinlatayim:)

kulaklar saglam, birsey olmaz bana.

[Bu mesaj dom tarafından 06 Mayıs 2004 02:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tahta getirin
odun bulun biraz çalalım sağdan soldan gaz yağıda var yakar ısınırız şöyle kumsal kenarı bir yer olacak kumların üstünde oh cillop ısıtıcak tamda havası hava soğuk olacak iyice sıcaklık vurucak suratımıza terlicez falan :)
sonra alev sönmeye yaklaşınca bakalım kim üstünden atlıcak[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Mesaj tarihi:
Aaaa çingen bayramında lastik yakmadan olur mu?
Bonepart sen darbukayı getir
Sam de benzin getirir.
Arcane yok mu ortada o da stepneyi calıp getircekti.
Biz de oynardık iki göbek atardık arada da ateşten atlardık yaa.
  • Yeni Oluştur...