bliywig Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 mouse ve mouse pad önerebilirmisiniz. 50 - 60 ytl arası ayırıcam bunlara. çok kararsız kaldım. :( dandik mouse umdan çok şikayetçiyim özellikle oyun oynarken manyak manyak tricklerde bulunması hasta edior beni.. şöyle adam gibi ele oturan rpm i 1600 + olan mümkünse . help mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 eğer iyi bir mouse almak istiyorsan o paraya anca alırsın. daha ucuzada var ama onlarında durumu malum. ama kablolu tercih edersen çok daha ucuzada bulabilirsin. profesyonel mouse padler baya pahalı. bi ara denk geldi carrefour dan mousepad almıştım 2-3 liraya. düz mavi ama şaşılacak derecede yüzeyi kaliteli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 mouse olarak logitech mx518 veya razer deathadder öneririm. bunlardan bulamazsa logitech g5/g3 de olabilir. ben 5 yıldan fazladır mx5xx serisi fare kullanıyorum, önce mx500 vardı, sonra mx510 ve en sonunda mx518. aslında mx500 yeterdi bana şimdiye kadar, hiçbiri bozulmadı, mx500'ü kardeşime hediye edip mx510 almıştım değişiklik olsun diye sonra onu kullanırken mx518 kazandım bi turnuvadan. 2005-6'dan beri onu kullanıyorum. deathadderda da mx518 optik motorunun aynısı var. ve razer yapısında. pad olayı ise karmaşık, öncelikle bez pad mi yoksa teflon mu kullanacaksın ona karar vermen lazım. daha önce teflon kullanmadıysan bez al bence, steelseries qck iyi ve ucuzdur kumaş olarak. teflon olarak bir öneride bulunamayacağım ama sakın a4tech pad alma (tabii fare de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Silphatos said: ama sakın a4tech pad alma (tabii fare de =) buraya takıldım tamda a4tech in X7 serisi mouselarına bakıyodum herkez övmüş övmüş göğe erdirmiş bi neden söylermisin a4tech mouse almamam için lütfen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 teflon pad alıcaksan steelpad'den başka pad bakma bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 5 senedir x-raypad thunder 8 ile 5-6 aydir mx518 kullaniyorum. Yeni padler hakkinda bi fikrim yok cok fazla ama mouse konusunda silph e katiliyorum. ucuz pad olarak nova serilerini(winner fln) baya tutuyorlar. Steelseries padleri ucuz bulmak problem olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 KHaRoN (tu) Ben de dört yıldır falan Thunder 8 ve MX510 kullanıyorum. MX510 bozulursa muhtemelen gidip MX518 alırım. Thunder 8'imin ise hastasıyım ama iki tarafı da epey eskidi. Artık eskisi kadar rahat kaymıyor mouse. Başka bir pad denemek için Everglide Titan aldım ama Thunder 8'den sonra alışamadım. Everglide'ı iş yerindeki bilgisayarımda kullanıyorum. Şimdilik eski Thunder 8'im idare ediyor ama yine FPS falan oynamaya başlayacak olursam yeni bir Thunder 8 yada 9 almayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 qck ve diğer steelpad'leri Türkiye'de en ucuza şu sitelerde bulabilirsiniz. http://www.ncstr.com/asp/listgroup.asp?group=97 http://www.shop4gamers.com/main/ ncs 2000'in başlarında kapanmıştı şimdi tekrar açılmış. dükkanları da varmış sanırım. iyi bir firma. shop4gamers'ın sahibini ise bizzat tanıyorum, darkpassage|venza (ertuğ) %100 güvenilir site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Bu QcK da Everglide Titan gibi bez galiba. Thunder 8 gibi (sert plastik?) pad'lere kıyasla stil ve kayganlık olarak çok farklı. Yüzeyi Thunder 8 stili olan pad'lerin hangileri iyidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Thunder 9? =P yalniz bu yenisinin uzerindeki yazi tiplerini fln begenmedim, 8 elimin altinda eriyene kadar devam edicem ben sanirim. arada bir steelseries in logitech icin cikarttigi mx serisi skite larindan alip idare ettigi kadar etmek lzm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 x7 pad + mx 518 güzel bir 2 li oldu bende gayet memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 senelerdir mouse pad olarak ajanda, gazete, dosya kağıdı tipi şeyler kullanıyorum. multiplayerda sıkıntım büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mirage said: KHaRoN (tu) Ben de dört yıldır falan Thunder 8 ve MX510 kullanıyorum. MX510 bozulursa muhtemelen gidip MX518 alırım. Thunder 8'imin ise hastasıyım ama iki tarafı da epey eskidi. Artık eskisi kadar rahat kaymıyor mouse. Başka bir pad denemek için Everglide Titan aldım ama Thunder 8'den sonra alışamadım. Everglide'ı iş yerindeki bilgisayarımda kullanıyorum. Şimdilik eski Thunder 8'im idare ediyor ama yine FPS falan oynamaya başlayacak olursam yeni bir Thunder 8 yada 9 almayı düşünüyorum. Ben geçen sene steelpad qck+ nın kayganlığını beğenmediğim için teflon pad alma arayışına girmiştim.Bana en çok steelpad spyi önermişlerdi.Steelpad sp, ss e göre daha uzun ömürlü diye dizayn edilmiş ama resmen padin kendisi uzun ömürlü ama ole pütürlüki 1 aya kalmadan skatezleri eriyip bitiriyodu kayganliktan eser kalmıyordu.Razer mantis speed aldım şuan deathadderla süper uyumlular gerçekten. Thunder9'un teflonu nasıl benim 1 2 arkadaşım daha kullanıyor 1 senedir kullanıyorum diyodu skatezleri eritmiyomu hiç yada erisede siz ölemi kullanıyorsunuz. Buarada arkadaşa tavsiyem ne oyun için alcağında önemli biraz, eğer fps oyun türü için alıcaksan kesinlikle ama kesinlikle laser mouse alma, laser yeni çıktığında bütün markalar laser mouselere geçmişti ama son zamanlarda prof fpsciler için yapilan mouseler gene optik türü mouselerki bunlarin kontrolleri çok çok sağlam laser mouselere göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 pad olarak STEELSERIES QCK MOUSEPAD MP-001 http://www.hepsiburada.com/steelseries-qck-mousepad-mp-001/productDetails.aspx?categoryid=29&productid=bs9011 buna karar verdim mouse henüz bi karara varamadım :( ha birde bi klavye gördüm onuda alıp denicem oda şu CREATIVE SPECTRE http://www.hepsiburada.com/creative-spectre-oyuncular-icin-ozel-klavye-/productDetails.aspx?categoryid=51&productid=bd4219 klavyeyi gören tanıyan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 LOGITECH - LX3 OPTIK MOUSE 1100 dpi http://www.hepsiburada.com/logitech-lx3-optik-mouse-931622-0914/productDetails.aspx?categoryid=52&productid=bd61265 o mu A4 TECH X-750BF 2500 dpi http://www.hepsiburada.com/a4-tech-x-750bf-yilan-desenli-kablolu-lazer-mouse-oyuncular-icin-ozel-/productDetails.aspx?categoryid=52&productid=bd61916 bu mu markayı hiç tutmasamda özellik bakımından bu da acayip dikkatimi çekti INCA 500GL WIRELESS 2,4Ghz MINI LASER MOUSE http://www.hepsiburada.com/inca-500gl-wireless-24ghz-mini-laser-mousekendi-pilini-sarj-eder/productDetails.aspx?categoryid=52&productid=bd4171# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bliywig bahsettiğin logitech'in tipi biraz değişik. Eline oturmayabilir. Denemeden alma kesinlikle derim. Deneyimlerime göre A4 mouse'lar genelde uzun ömürlü olmuyorlar ama X-750BF kullananlardan hep iyi yorumlar duydum. Fiyat/performans açısından çok iyi diyorlar. Inca'dan ise uzak dur derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 755 modeli var 4 lira farkla, 3200dpi cozunurluk sagliyor. daha mantikli bir secim olabilir. Ne kadar hosuma gitmesede bu kadar pozitif yorum varsa vardir bi keramet diyorum. http://www.sanalmarketim.com/urun/4275856f683453a1c0fad007b8fc73df/A4-TECH-XL-755K-3600dpi-OSCAR-LASER-MOUSE-SIYAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Inca kullanıldı ve test edildi kesinlikle alma. 2 haftada topu içine göçtü :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Bir fare de bana önerin. Notebook faresi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 şimdiye kadar hep hepsiburada dan ve mavi den alışeriş yaptm . istediğim düz siyah modelide sanalmarketim de var güvenilir mi bu sanalmarketim dahada ucusmus burda hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 GERGE said: Bir fare de bana önerin. Notebook faresi olacak. Logitech VX Nano - şık ve rahat tasarım - boy olarak küçük sayılır ama rahatsız edecek kadar küçük de değil - kablosuz - usb receiver o kadar küçük ki, notebook'u kılıfa/çantaya koyup kaldırırken çıkartmak gerekmiyor - usb receiver'ı illa çıkartmak gerekirse mouse altında bölmesi var - taşıma kılıfıyla birlikte geliyor - pilleri 5-6 ay kadar gidiyor - en ufak takılma yok ve hissedilebilir gecikme yok (HL2 bitirmiştim bu mouse'la) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Alırım ben bunu. Pahalı ama değer gibi duruyor. Sağol öneri için. Kendi baktıklarım arasında bu kadar iyisi yoktu. Sende var sanırım, birşey soracağım, yatağın üzerinde falan kullanırken (yorgan üstü mousepad) eğri zeminden dolayı çok kayma oluyor mu? Yoksa duruyor mu aşırı eğilmediği sürece? Bir 15 derecelik gibi bir eğimde nasıl mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 @Gerge az da olsa yuzeyine gore problem oluyor, yalniz bu mouse pad ustunde kullanmak isteyecegin tipte bi mouse. Birde vx450 si cikti bunun, ayni nano reciever ile eski v320 ve v400 kasasinin kombosu, daha ucuz bi alternatif. tek farki mouse wheel motorize hedesi yok. @bliy insanlar artik ben komisyon aliyorum zannetmeye basliycak ama: evet sanalmarketim guvenilir bi yer. forum icinde arastirirsan bi fikrin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Bu wheel motorize eğer hızlı scrooling ise nano'yu alırım, yoksa ucuz olana yönelirim. Öyle mi? Not: Sanalmarket güvenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Wheel hizini tum mouselarda ayarlayabiliyorsun da, bu nanodaki soyleki, bir el hareketiyle asagiya dogru cektiginde wheel sanki surtunmesiz ortamdaymiscasina donmeye devam ediyor sen tutuncaya dek(ki test ettigim kadariyla baya da uzun bi sure donuyor eylemsiz bi sekilde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar