nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Tadı kötü nutellanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 nutella ezer. /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 WOW&Nutella for kids X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 allah allah bende bu ürünlere artifact muamelesi yapılmasını anlayamıyorum bi türlü. lahmacunda çok güzel ama lahmacuna tapmıyorum ben mesela. ya da lahmacunla fotoğrafımı falan çekmiyorum. değişik bi kültür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ya aslında herşey WoW cuların Nutellaya sahip çıkması ve Wowa benzetmesi ile başladı =O . bide benim gibi eski topraklar var hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 WoW'cu nutellaya niye sahip çıkarki anlamadım :) Yoksa şu Make love not Warcraft misali, Öğlen 12 sabah 5 WoW mesaisi esnasında şekerli madde tüketimi ihtiyacından doğan bir ürün müdür nutella? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ya işte... .. nutella ekmek süt,Wow fln (:P) neyse susiym ben. bende çok yapardım eskiden peeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Nutella ezer. Sarella da neymis lol. Sokella yiyin siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 baksana abi halkı bile bölüyorlar nutellacılar sarelleciler şokellacılar diye. ya benim kafam basmıyor ya da başka bişey var bu işte. sıvık çikolata lan işte! abartmayın aaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 bi sevemedim şu meretleri lan. zaten sevdiğim iki çikolatalı hıbı bi klasik sütlü bi de kinder. alayı yalan gerisinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Hangisini tercih edersiniz size kalmış da, Nutella daha kalitelidir havada karada. Fındık oranı daha fazla, çikolatası daha kaliteli, daha cıvık gelen kıvamının sebebi de kalitesi zaten. Sarelle tercih ediyorsanız Eminönü'nde kilosu 5-6 YTL olan çakmaları var, onlar daha da lezzetli gelecektir, katkı ve yağ şöleni içinde kaybolan fındık aroması yani :p (Böyle kocaman plastik kutuda oluyor 10 kiloluk mu ne, plastik kaba tartarak koyuyorlar.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar