Masteis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Artık askerliği tecil ettiremeyecekmişiz gibi bir söylenti duydum, ne kadar doğru yada yanlış bilmiyorum o yüzden bide sizlere sorayım dedim. Misal askerlik kağıdı geldiğinde o sene erteliyip öss ye girip universiteye gitmek falan artık kalkıyormuş. Askerlik kağıdı geldiği gibi eğer öğrenim görmüyorsan direk gidicekmişiz askere. Ne kadar doğru yada yanlış bilmiyorum fakat gene bi şehir efsanesimi duydum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 okumak için bir çeşit teşvik olsa da, olmaz böyle bişey tahminimce, ortalık karışır be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 hep efsane takılmayın bunlara. Kendimi bildim bileli şu ülkede 1-askerlik kısalacak, tecil kalkaca 2-stajyer ehliyeti gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 bLackcha0s said: stajyer ehliyeti gelecektir. STAJYER YASASI GEÇMEDEN ALIN, SON ARTIK dediler, yılbaşına da yakındı, gençtim yedim, hemen uğraştım aldım. Dört senesi doldu hala aynı reklamlar, hala stajyer geçecek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bLackcha0s said: hep efsane takılmayın bunlara. Kendimi bildim bileli şu ülkede 1-askerlik kısalacak, tecil kalkaca 2-stajyer ehliyeti gelecektir. 1. si ehliyet kurslarını gazı 2. si gerçekleştiki askerli kısaldı 18 den 15 e düşmedimi 1 le 2 nin yerini yanlış yazmışım bide of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar