Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook tehlikesi

Garager

Öne çıkan mesajlar

Garager said:
Doğru bende hem fikirim ancak kapitalizmin kirli bir sistem olduğunu düşünmekteyim.Sanırım bu konuyu tartışmaya açsak sayfalarca yazı çıkar.

kapitalizm değil insanlık kirli. doğru düzgün yönetildimi herkese hakkı verildimi gayette düzgün ama insanlar aç gözlülük edip milletin hakkını çaldımı dağıtıyolar sistemi bugün gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Bir elemanla tanışmıştım gerçi adam uçuyordu ama olsun yine de söylicem.

Ben : Seninle daha sonra iletişime geçmek isterim Facebook var mı?
Eleman : Hayır, asla! Kullanmam! CIA kontrol ediyor. Ben biliyorum!
Ben : ?!? heh ?
Eleman : İşte öyle.

Yani bi hede oldum hödö oldum durumlarıydı.
Öyle işte.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
tek sebebi dijital ilişkilerin bayağı vıcık vıcık gelmesi.

kesinlikle katılıyorum. Kızla yeni tanışmışsın ekliyo 2. gün ve hakkında çoğu şeyi öğrenmiş oluyo mesela :P

tanışmayı da baltalayan bi olay, ama sitede hala kalmamın sebebi güzel bi fotoğraf albümü kaynağı olması.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu devirde privacy kalmadı ki, facebook un database inde adınla doğum tarihin kayıtlı olsa ne olur?

Yolladığın mail lar, msn den yaptığın konuşmalar, attığın sms ler, ev iş cep telefonundan yaptığın konuşmalar, kısaca herşey kayıt altına alınıyor ve takibi teknoloji sayesinde çok kolay.

artık voice recognition bile var, cepten arkadaşınla counter-strike konuşurken "dün bombayı nası güzel kurdun" falan dediğinde bilgisayar "bomba" lafını tanıyıp konuşmanızı gerekli mercii nin dinlemesi için yönlendiriyor...

falan...

daha bi çok aklınızın ermeyeceği, bize de söylenmeyen yollar vardır...

Şu devirde privacy falan yok, hele ki gizlilik saklılık çok daha zor.
Sosyal ağlarda paylaş

ya kim napsın sizin bilgilerinizi abi ahaha bu kadar benmerkez olmayın. kimsinki sen? ajanlar, önemli adamlar, dünyayı yöneten gizli güçler facebook die bişey açıp senin bilgilerini alsınlar. doğdun büyüyosun ölcen gitcen yok hiç bi önemin. facebook açmak saçma hayatımızda ufak bi eğlence işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Voys said:
ya kim napsın sizin bilgilerinizi abi ahaha bu kadar benmerkez olmayın. kimsinki sen? ajanlar, önemli adamlar, dünyayı yöneten gizli güçler facebook die bişey açıp senin bilgilerini alsınlar. doğdun büyüyosun ölcen gitcen yok hiç bi önemin. facebook açmak saçma hayatımızda ufak bi eğlence işte.
,

Zaten ilk mesajımda bende dedim CIA benimi takip edicek işte.
Ama garip ve ürkütücü geliyor sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

bu konu aklıma başka bir mevzuyu getirdi. 80li yıllar, annem babamla gizli gizli görüşüp parkta diskoda orda burda samimi pozlar veriyor, bu sırada dedem de nato subayı olacak, kimliği belirsiz takım elbise kravatlar sürekli bunları takip ediyor, fotoğraflarını çekiyor. bizimkiler durumu anladığında işi dalgaya vurup adamların karşısında poz veriyorlar. tabii fotoğraflar dedeme gidince aile içi olaylar gelişiyor biraz hehe. sonra annem babama kaçmış işte. öyle bi anı..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...