fede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 niye bilgilerim kullanılıyo bu zararlı demiyomusun. o da zararlı aynı şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 sigaranın zararlı oldugu bariz bir gerçektir. ama facebookun aslında gerçekten zararlı oldgunu tam anlamıyla çakan kişi sayısı kısıtlıdır. anlaşıldı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 fede haklı. mantığıyle bir atinalı gibi köşeye sıkıştırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ben anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bu arada facebook a takmadan once bu turkcell var ya :) gidiyorsun diyorsunki aylik 200-300 milyonun uzerinde fatura oduyen doktor erkek istiyorum diyorsun sak diye onlarin listesine sms atiyorsun :) artik gizlenme diye birsey yok unutun bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 sen hiç kütüğünün kayıtlı olduğu askerlik şubene gittin mi? bak sor onlara senin hakkında neler biliyorlar. (gittiğimde hasittir diyip şöle bi silkelenmiştim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 faceboook gerçekten çok tehlikeli. beni 1 hafta volkan isimli kaslı bir şahıs eklemeye çalışıyorum. kendisinden korkuyorum. ama korktuğımmu belli etmemeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 funq said: çok güzel fişleme yapılır, ciddiyim! amerikada kaç tane event en partisi basıldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 sen bunu windows denen isletim sistemini kullanirken mi soyluyorsun bilgilerin saklanma olayini? kimbilir elinin altindaki isletim sistemi neler neler gonderiyoda haberin yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Garager said: Doğru bende hem fikirim ancak kapitalizmin kirli bir sistem olduğunu düşünmekteyim.Sanırım bu konuyu tartışmaya açsak sayfalarca yazı çıkar. kapitalizm değil insanlık kirli. doğru düzgün yönetildimi herkese hakkı verildimi gayette düzgün ama insanlar aç gözlülük edip milletin hakkını çaldımı dağıtıyolar sistemi bugün gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 GO SOSYALİZM hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Bunu CIA de biliyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 hala singleım ben takip eden adamlar YARDIM ETSİN :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiplash114 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Bir elemanla tanışmıştım gerçi adam uçuyordu ama olsun yine de söylicem. Ben : Seninle daha sonra iletişime geçmek isterim Facebook var mı? Eleman : Hayır, asla! Kullanmam! CIA kontrol ediyor. Ben biliyorum! Ben : ?!? heh ? Eleman : İşte öyle. Yani bi hede oldum hödö oldum durumlarıydı. Öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ben de kullanmıyorum. gerçi msn'ye de bağlanmıyorum. ama tek sebebi dijital ilişkilerin bayağı vıcık vıcık gelmesi. başka bişi değil. (ha bi de hotmail'da çatır çutur yazmak falan iyi değil. mis gibi skype varken... anca "bi msn açsana" uyarıları üzerine açıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 dasaaa said: tek sebebi dijital ilişkilerin bayağı vıcık vıcık gelmesi. kesinlikle katılıyorum. Kızla yeni tanışmışsın ekliyo 2. gün ve hakkında çoğu şeyi öğrenmiş oluyo mesela :P tanışmayı da baltalayan bi olay, ama sitede hala kalmamın sebebi güzel bi fotoğraf albümü kaynağı olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 BUNLARIN HEPSI ZEITGEISTTA VAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Bu devirde privacy kalmadı ki, facebook un database inde adınla doğum tarihin kayıtlı olsa ne olur? Yolladığın mail lar, msn den yaptığın konuşmalar, attığın sms ler, ev iş cep telefonundan yaptığın konuşmalar, kısaca herşey kayıt altına alınıyor ve takibi teknoloji sayesinde çok kolay. artık voice recognition bile var, cepten arkadaşınla counter-strike konuşurken "dün bombayı nası güzel kurdun" falan dediğinde bilgisayar "bomba" lafını tanıyıp konuşmanızı gerekli mercii nin dinlemesi için yönlendiriyor... falan... daha bi çok aklınızın ermeyeceği, bize de söylenmeyen yollar vardır... Şu devirde privacy falan yok, hele ki gizlilik saklılık çok daha zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 hastayim su kisisel bilgileri vermeme taraftari olanlara ha, sanki ajan olcan. ha bi suc islersin adamlar seni daha kolay bulur, o da toplumun yararina yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ya kim napsın sizin bilgilerinizi abi ahaha bu kadar benmerkez olmayın. kimsinki sen? ajanlar, önemli adamlar, dünyayı yöneten gizli güçler facebook die bişey açıp senin bilgilerini alsınlar. doğdun büyüyosun ölcen gitcen yok hiç bi önemin. facebook açmak saçma hayatımızda ufak bi eğlence işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Her kuşun eti yenmez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Voys said: ya kim napsın sizin bilgilerinizi abi ahaha bu kadar benmerkez olmayın. kimsinki sen? ajanlar, önemli adamlar, dünyayı yöneten gizli güçler facebook die bişey açıp senin bilgilerini alsınlar. doğdun büyüyosun ölcen gitcen yok hiç bi önemin. facebook açmak saçma hayatımızda ufak bi eğlence işte., Zaten ilk mesajımda bende dedim CIA benimi takip edicek işte. Ama garip ve ürkütücü geliyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 bu konu aklıma başka bir mevzuyu getirdi. 80li yıllar, annem babamla gizli gizli görüşüp parkta diskoda orda burda samimi pozlar veriyor, bu sırada dedem de nato subayı olacak, kimliği belirsiz takım elbise kravatlar sürekli bunları takip ediyor, fotoğraflarını çekiyor. bizimkiler durumu anladığında işi dalgaya vurup adamların karşısında poz veriyorlar. tabii fotoğraflar dedeme gidince aile içi olaylar gelişiyor biraz hehe. sonra annem babama kaçmış işte. öyle bi anı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 yanlız şuan amerikada cidden facebook polis tarafından denetleniyor. Geçen gün haber vardı katili bulmuşlar facebook üzerinden. Adam gittiği yerlerin fotoğraflarını koyuyormus o sayede adamın yerini tespit etmişler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar