Asgard Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 arkadaşlar yaklasık 2 ay once yf den account suspend olmuştu neyse sonra acıldı 15 gün oynadım 1 aylık odeme zamanı bitti bende bıraktım bugun wotlk ile tekrar döneyim dedim "Payment Method Blocked" diyor ve kabul etmiyor araştırdım birçok kişiye aynı şey olmuş fakat problemin çözümünü yazmamış kimse,yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 1 yada 2 güne kendiliğinden düzeliyo genelde tabi senin kredi kartını bloklamışlarsa yapcak bişe yok , tek yol blizz e mail atcan oda epeyi uzun sürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Kredi kartıyla ödemeyi blockluyorlar, game cardla ödeyebiliyorsun. (kredi kartının çalınmasına karşı önlemmiymiş neymiş) Tabii ben uğraşamam game cardla vs. dersen blizz.e mail atarsın 1 haftaya açıyorlar kredi kartıyla ödemeyi de. Arkadaşımın geçen ay başına geldi. Kısa sürede hallettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 skypetan beleşe arayabilirsin blizzardı. anında açıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 türkçe biliyomu blizz danışması xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 papadapulos said: skypetan beleşe arayabilirsin blizzardı. anında açıyorlar. skype olmayan eve telefon faturası girer xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 biri nasil cep telefonundan aranabilecegini yazabilir mi lutfen? UK support'u ariycam, galiba sadece orasi ingilizce hizmet veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Cepten ara da 15 dakka falan bekletiyorlar. Bence email yoluyla hallett cok cok acil birsey degilse. Cepten + ile baslayıp numarayı ceviriceksin. Ornek: +1 540 2134567 Amerika icin. Avrupa icin +43 456 4667798 Ev telefonundan 001 540 5678980 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Mendoza said: Cepten ara da 15 dakka falan bekletiyorlar. Bence email yoluyla hallett cok cok acil birsey degilse. Cepten + ile baslayıp numarayı ceviriceksin. Ornek: +1 540 2134567 Amerika icin. Avrupa icin +43 456 4667798 Ev telefonundan 001 540 5678980 maille olucak is degil zaten mail atmayin bunun icin aramaniz gerekiyor diyo attiklari mailde 044 falan koyuyorum cepten ingiltereyi aramak icin dit dit dit otuyo kapaniyo hat dusmemesi degil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 açık olması lazım bide galiba cep telefonunun yurtdışını aramasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 toplam 10-20 dk bişe konuşursan sağlam girer fatura skype dan araman çok daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 skypedan baska sansın yok cunku billing ile ilgili telefonların tamamı free ve ulke dısından aranmıyo o yuzden cepten arama gibi bir sansın yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bir prepaid sıkıştırıyorsun araya sonra 1 ay a kadar kredi kartı blokunu açıyorlar ve birdaha sakın yapma gene bloklarız gibisinden bir mail geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 uzun süredir wow oynamıyodum bugün tekrar başlıcaktım ama bu sorunla karşılaştım. eskiden ban or query deput diye bi kısım vardı sitede..bulamadım şimdi. hangi adrese mail atmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 bence gamersloot'tan falan game card alıp kullanmak daha güzel ben hep öyle yapıyorum istemediğim zamanlarda kredi kartımdan çekmelerini istemediğimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcanuslink Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 deadwoll said: Kredi kartıyla ödemeyi blockluyorlar, game cardla ödeyebiliyorsun. (kredi kartının çalınmasına karşı önlemmiymiş neymiş) Tabii ben uğraşamam game cardla vs. dersen blizz.e mail atarsın 1 haftaya açıyorlar kredi kartıyla ödemeyi de. Arkadaşımın geçen ay başına geldi. Kısa sürede hallettiler. Bide bizim durum var, gittik Recruit A Friend için Almancıyız dedik, şimdi Türkiyeden Visa ile ödeme yapınca suspend yeriz diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 gurbetçiyiz deyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Mail falan atmayın, Skype'dan arayın direk. Dünyanın en seksi sesli hatunlarını koymuşlar İngiliz aksanıyla, helöğ this is cüğdii diye açıyo telefonu. Güzel yani. Bi de mail atınca 1 ay beklersin falan demiş birileri, telefonda ben Consun accountu açtırırken 7 dakka sırada bekletti, sonra 2 tatlı dille söz bi daha yapmam dedim 10 dakkada açıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 benim için blizzardı arıyabilcek bi yardımsever aranıyor :) repinize abanırım xaenin çok meşgulmüş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Ahahaaaha sizedemi judy çıktı, bizim bi arkadaşa 2 kere üst üste o bakmıştı. İşin aceleyse skype, öbür türlü ağır kaçabilir, normal üyelikle bedava aranıyormu bilmiyorum ama biz 2 euroluk almıştık ingiltere 1 ay bedavaydı. Biraz bekliyorsun hatlar dolu oluyor genelde ama spam arayıp düşürürsen 5 dakkada halloluyor işin. Bide ararsan aklında olsun, halende yf kullanıyorsan, ordaki kişiye proxy programı kullandığını söyle her ay yeni bir payment block yeme. Yaşayan arkadaşlarım var hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Batido said: skypedan baska sansın yok cunku billing ile ilgili telefonların tamamı free ve ulke dısından aranmıyo o yuzden cepten arama gibi bir sansın yok hangi organınızdan uydurdunuz bunu acaba? ben o zaman ruyamda cepten blizz uk billing support ile konuştum demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Cellobello said: ordaki kişiye proxy programı kullandığını söyle her ay yeni bir payment block yeme. Yaşayan arkadaşlarım var hala. muhaha adamların güvenlik politikası bu, yani oyuna bağlı iken farklı ülkenin bir ip sinden tekrar oyuna login olursan(yf de server değişme olayı) oyun 1 gün suspend ve cc block yiyor. bunu istediğin gm ye veya support hatununa söyle sana yardımcı olamaz, olay tamamen otomatik yani. aynı şeyi tekrar yaparsan bidaha suspend yersin. işin püf noktası server değişeceğin zaman oyundan logout olup öyle server değiştirmek, alt+f4 çekip hemen girmeye çalışırsan yine suspend. ve şifreni kimseye verme çünkü sen yf ile bağlıyken birisi normal şekilde yada farklı bir ülkedeki yf den girerse "tak". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Programın varlığından haberdarlar, bu girenin sen olduğunu ve her seferinde farklı bir ip ye sahip olabileceğini belirtmek için. Sen söyleme keyfin bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 support la karşılıklı konuşman şöyle geçer o zaman -efendim ben proxy kullanıyorum hatlarım kötü proxy siz baglanamıyorum o yüzden banlamayın lütfen beni rica edicem -hey adamım bu kimin umrunda ha? blizzard ın aldığı güvenlik politikası kuralları gereğince proxy sunuculardan oyuna bağlanmak yasaktır ve ip ülke bazlı değişince otomatik suspend yersiniz bunu ben degil senior gm yada milletvekili dayınız bile değiştiremez. ---- benim bir arkadaşımın senior gm ile karşılıklı konuşmasından bu şekilde bir sonuç çıkmıştı, kısacası gm buna orta parmak gösterdi, gerçi şimdileri o politikayı değiştirmiş olabilirler çünkü bu şekilde cc ban yiyen çok kişi oldu, blizz paraya tapar, oyunu bu haline getirmeside sırf casual ların rahat oynaması ve benjamin in sıcak olmasından kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 eski accountumu bırakmayayım peşine düşeyim dedim aradıgımızda isim soyisim ve cd key soruyolar di mi? cd keyide bilmiyorum desem yeridir kim bilir nerde kutular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar