Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Payment Method Blocked


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar yaklasık 2 ay once yf den account suspend olmuştu neyse sonra acıldı 15 gün oynadım 1 aylık odeme zamanı bitti bende bıraktım bugun wotlk ile tekrar döneyim dedim "Payment Method Blocked" diyor ve kabul etmiyor araştırdım birçok kişiye aynı şey olmuş fakat problemin çözümünü yazmamış kimse,yardımcı olursanız sevinirim.
Mesaj tarihi:
Kredi kartıyla ödemeyi blockluyorlar, game cardla ödeyebiliyorsun. (kredi kartının çalınmasına karşı önlemmiymiş neymiş)

Tabii ben uğraşamam game cardla vs. dersen blizz.e mail atarsın 1 haftaya açıyorlar kredi kartıyla ödemeyi de. Arkadaşımın geçen ay başına geldi. Kısa sürede hallettiler.
Mesaj tarihi:
Cepten ara da 15 dakka falan bekletiyorlar. Bence email yoluyla hallett cok cok acil birsey degilse.
Cepten + ile baslayıp numarayı ceviriceksin. Ornek: +1 540 2134567 Amerika icin. Avrupa icin +43 456 4667798
Ev telefonundan 001 540 5678980
Mesaj tarihi:
Mendoza said:
Cepten ara da 15 dakka falan bekletiyorlar. Bence email yoluyla hallett cok cok acil birsey degilse.
Cepten + ile baslayıp numarayı ceviriceksin. Ornek: +1 540 2134567 Amerika icin. Avrupa icin +43 456 4667798
Ev telefonundan 001 540 5678980


maille olucak is degil zaten mail atmayin bunun icin aramaniz gerekiyor diyo attiklari mailde

044 falan koyuyorum cepten ingiltereyi aramak icin

dit dit dit otuyo kapaniyo

hat dusmemesi degil yani
Mesaj tarihi:
bir prepaid sıkıştırıyorsun araya

sonra 1 ay a kadar kredi kartı blokunu açıyorlar ve birdaha sakın yapma gene bloklarız gibisinden bir mail geliyor
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
uzun süredir wow oynamıyodum bugün tekrar başlıcaktım ama bu sorunla karşılaştım.
eskiden ban or query deput diye bi kısım vardı sitede..bulamadım şimdi.
hangi adrese mail atmalıyım?
Mesaj tarihi:
deadwoll said:
Kredi kartıyla ödemeyi blockluyorlar, game cardla ödeyebiliyorsun. (kredi kartının çalınmasına karşı önlemmiymiş neymiş)

Tabii ben uğraşamam game cardla vs. dersen blizz.e mail atarsın 1 haftaya açıyorlar kredi kartıyla ödemeyi de. Arkadaşımın geçen ay başına geldi. Kısa sürede hallettiler.


Bide bizim durum var, gittik Recruit A Friend için Almancıyız dedik, şimdi Türkiyeden Visa ile ödeme yapınca suspend yeriz diyorsun.
Mesaj tarihi:
Mail falan atmayın, Skype'dan arayın direk. Dünyanın en seksi sesli hatunlarını koymuşlar İngiliz aksanıyla, helöğ this is cüğdii diye açıyo telefonu. Güzel yani. Bi de mail atınca 1 ay beklersin falan demiş birileri, telefonda ben Consun accountu açtırırken 7 dakka sırada bekletti, sonra 2 tatlı dille söz bi daha yapmam dedim 10 dakkada açıldı.
Mesaj tarihi:
Ahahaaaha sizedemi judy çıktı, bizim bi arkadaşa 2 kere üst üste o bakmıştı. İşin aceleyse skype, öbür türlü ağır kaçabilir, normal üyelikle bedava aranıyormu bilmiyorum ama biz 2 euroluk almıştık ingiltere 1 ay bedavaydı. Biraz bekliyorsun hatlar dolu oluyor genelde ama spam arayıp düşürürsen 5 dakkada halloluyor işin. Bide ararsan aklında olsun, halende yf kullanıyorsan, ordaki kişiye proxy programı kullandığını söyle her ay yeni bir payment block yeme. Yaşayan arkadaşlarım var hala.
Mesaj tarihi:
Batido said:
skypedan baska sansın yok cunku billing ile ilgili telefonların tamamı free ve ulke dısından aranmıyo o yuzden cepten arama gibi bir sansın yok


hangi organınızdan uydurdunuz bunu acaba? ben o zaman ruyamda cepten blizz uk billing support ile konuştum demekki.
Mesaj tarihi:
Cellobello said:
ordaki kişiye proxy programı kullandığını söyle her ay yeni bir payment block yeme. Yaşayan arkadaşlarım var hala.


muhaha adamların güvenlik politikası bu, yani oyuna bağlı iken farklı ülkenin bir ip sinden tekrar oyuna login olursan(yf de server değişme olayı) oyun 1 gün suspend ve cc block yiyor. bunu istediğin gm ye veya support hatununa söyle sana yardımcı olamaz, olay tamamen otomatik yani. aynı şeyi tekrar yaparsan bidaha suspend yersin. işin püf noktası server değişeceğin zaman oyundan logout olup öyle server değiştirmek, alt+f4 çekip hemen girmeye çalışırsan yine suspend. ve şifreni kimseye verme çünkü sen yf ile bağlıyken birisi normal şekilde yada farklı bir ülkedeki yf den girerse "tak".
Mesaj tarihi:
support la karşılıklı konuşman şöyle geçer o zaman

-efendim ben proxy kullanıyorum hatlarım kötü proxy siz baglanamıyorum o yüzden banlamayın lütfen beni rica edicem

-hey adamım bu kimin umrunda ha? blizzard ın aldığı güvenlik politikası kuralları gereğince proxy sunuculardan oyuna bağlanmak yasaktır ve ip ülke bazlı değişince otomatik suspend yersiniz bunu ben degil senior gm yada milletvekili dayınız bile değiştiremez.

----
benim bir arkadaşımın senior gm ile karşılıklı konuşmasından bu şekilde bir sonuç çıkmıştı, kısacası gm buna orta parmak gösterdi, gerçi şimdileri o politikayı değiştirmiş olabilirler çünkü bu şekilde cc ban yiyen çok kişi oldu, blizz paraya tapar, oyunu bu haline getirmeside sırf casual ların rahat oynaması ve benjamin in sıcak olmasından kaynaklanıyor.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
eski accountumu bırakmayayım peşine düşeyim dedim aradıgımızda isim soyisim ve cd key soruyolar di mi? cd keyide bilmiyorum desem yeridir kim bilir nerde kutular
×
×
  • Yeni Oluştur...