GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 acaba içerden mi bilgi sızdırıldı ya da dışardan mı özendiler işte haberimiz: cuomd bu konu daha geç açıldığından adını bilirsin sen'in bunlardan alıntı yapmadığını anlıyoruz iyi akşamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 cuomd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 off tahmin etmeliydim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 başarı söz konusu o zaman, ilerde cuomd yazan geek tshirtler görürsek sokaklarda şaşırmayalım gerçi daha ek$iye girememiş ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 yohartık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 patent bizde korkmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 abi nası korkmayın...of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 tl;dr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Hatta benim bi msn muhabbetini buraya konu etmemden sonra cuomd gelmisti. Kendimede pay çıkarayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 yazınca hacı altına.. "ben pati diye bi yerde gördüm bunu ilk.. güzel çeviri" löllölölölölö hede hödö diye.. gerçi sitenin adı pati[large]cik[/large] olunca CERn'de yapılacak deneyin sonuçlarını ve hatta daha da fazlasını öngörsem "ahanda ben buraya koyduydum işte! BAKIIN!" demem.. yakışıkalmaz!!!!! töröröröröörör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Ahah. Bunu da oraya ben atmıştım ya. Hatta mesajımı editliyorum. Editledim başına imza kodum. Cuomd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar