GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 acaba içerden mi bilgi sızdırıldı ya da dışardan mı özendiler işte haberimiz: cuomd bu konu daha geç açıldığından adını bilirsin sen'in bunlardan alıntı yapmadığını anlıyoruz iyi akşamlar
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 off tahmin etmeliydim =(
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 başarı söz konusu o zaman, ilerde cuomd yazan geek tshirtler görürsek sokaklarda şaşırmayalım gerçi daha ek$iye girememiş ama olsun
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 abi nası korkmayın...of..
0ne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Hatta benim bi msn muhabbetini buraya konu etmemden sonra cuomd gelmisti. Kendimede pay çıkarayım
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 yazınca hacı altına.. "ben pati diye bi yerde gördüm bunu ilk.. güzel çeviri" löllölölölölö hede hödö diye.. gerçi sitenin adı pati[large]cik[/large] olunca CERn'de yapılacak deneyin sonuçlarını ve hatta daha da fazlasını öngörsem "ahanda ben buraya koyduydum işte! BAKIIN!" demem.. yakışıkalmaz!!!!! töröröröröörör
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Ahah. Bunu da oraya ben atmıştım ya. Hatta mesajımı editliyorum. Editledim başına imza kodum. Cuomd.
Öne çıkan mesajlar