Pingu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 çocukken izlemiştim, afrikada geçiyodu galiba hayal meyal hatırllıyorum ama, uçaktan kola şişesi atıyolardı yerliler bulup tapıyolardı galiba,adamın birisi ayağını yılan deliğine sokuyodu :S bide bu grup vitaminin ellere varda bize yok mu nun orjinali soundtrack di galiba :S hatırlamam lazım ya =( yardım plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 tanrılar çıldırmış olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ben de bi film izlemiştim 3. sınıf aksiyon filmi. adam bi sahnede kamyonun arkasından fırlayıp elindeki 6lı bira kutularıyla herifin kafaya patlatıodu. hiç unutmam. o kadar küçükken izlemiştim bi bu sahnesi kalmış. hangi filmdi lan acaba:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Marl0_on said: tanrılar çıldırmış olmalı saol valla 1 aydır düşünüorm =) =( oh be rahatladım bakim torrent var mı * o e ya 2 3 4 de çıkmış :S ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 benimde var aklımda bi film ismini bilmediğim.böyle bir dikdörtgen kağıda japoncamı çincemi birşeyler yazıp bir ölü adam vardı,onun cesedinin üzerine yapıştırınca adam goleme dönüp dans ederek yürüyor adam falan dövüyordu.uçakdan cesedin düşüş sahnesi falan vardı aklımda kalan kısmı olarak.çıkartabilen varmı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 mithr abi o filmi ben de hatirladim şimdi :D 10 numara filmdi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Tanrılar çıldırmış olmalı serisi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar