Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/2976181/Swiss-restaurant-to-serve-meals-cooked-with-human-breast-milk.html "They are not on the list of approved species such as cows and sheep, but they are also not on the list of the banned species such as apes and primates," Rolf Etter of the Zurich food control laboratory said Evet, çok sıkıldım şu anda. Nette dolaşıp ne bulursam patiye koyuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 GERGE said: Evet, çok sıkıldım şu anda. Nette dolaşıp ne bulursam patiye koyuyorum :) ossbir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 sutu seven kamyoncuda ordamiymis..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 oha be çoluğun çoçuğun hakkını hangi aşifte satıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Chaotic said: GERGE said: Evet, çok sıkıldım şu anda. Nette dolaşıp ne bulursam patiye koyuyorum :) ossbir? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ee bence ilginçmiş sen sıkılmaya devam et koy böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 self servis olmaması buyuk talihsizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 domates biber peynir yumurta gibi alışıldık gıdaları yemeyen insanlar insan sütü içer mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Ben beş yaşındayken annemin sancıları yüzünden garip bir pompamsı alet ile aldığı sütünü kardeşimin biberonundan çalıp tadına bakmıştım. Tek hatırladığım sevmediğim. İnek sütü içe içe inek olduk hepimiz. Bir de ders çalışsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Ardeth said: domates biber peynir yumurta gibi alışıldık gıdaları yemeyen insanlar insan sütü içer mi acaba öhöm yumurta yiyorum ben. insan sütü de içmişim küçükken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 nutella yerim said: self servis olmaması buyuk talihsizlik hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 smash said: Ardeth said: domates biber peynir yumurta gibi alışıldık gıdaları yemeyen insanlar insan sütü içer mi acaba öhöm yumurta yiyorum ben. insan sütü de içmişim küçükken :) domates biber yemiyorum, içebilir myim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 nutella yerim said: self servis olmaması buyuk talihsizlik ahah epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 smash said: Ardeth said: domates biber peynir yumurta gibi alışıldık gıdaları yemeyen insanlar insan sütü içer mi acaba öhöm yumurta yiyorum ben. insan sütü de içmişim küçükken :) hadi ya haksızlık etmişim sdf başka insanın sütünden bahsediyoruz ayrıca burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 sütanne pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 şerefsizim düşünmüştüm ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar