Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cosplayer aranıyor(Akatsuki)

Mihael_Keehl

Öne çıkan mesajlar

Dragonfire said:
sasori yerine garaa'ya benzemiş surat ama melo pek benzememiş bence. şimdi neden olduğunu söylicem kızacaksın ine onun için söylemiyorum anladın sen onu.

:D ne diyeyim şimdi ben haha..ya mello felaket diil ama tam da değil farkındayım(yapan da arkadaşım gerçi) kıyafet bulamadık daha üff
Sosyal ağlarda paylaş

=P bu arada elimde deidara headband,peruk,cloak mevcut ama onu salı arkadaşım giyicek zaten deidara daha zor hazırlanması birde bişi dicem bende sand village çizikli headband de var nereye takçam onu?bide henüz ayakkabılar(ninja) gelmedi..;_; ama leg warmersı yaptırttım anneme eheh.hmm bide yüzüklerimiz yok..
Sosyal ağlarda paylaş

ya kekoyum(ablam dedi) aldım 9 dolar verdim tanesine o headbandlerin ya.bu arada evet 3dür bu yorum geliyo tamamen göz makyajından oldu sanırım,sasori gibi gözükmek için daha ince bi sürmek lazım nedir?(ciddi soruyorum)bide gaara yapamam hemen ya zaten sadece saso-dei değil birsürü karakter var yapıcak gerçi gelicek resimler de tam beğenilmeyecek burada bence anca fotoğrafçıya çektirene dek.
Sosyal ağlarda paylaş

lol ya coştun direkt

ya hayır iki tane headband var deidara-sasori işte başka bişey alamam belki sonra,şunu tamamlıyalım da bi.

he bide ablam alıyor fotoğraf dersleride daha çok gelişmesi gerek ha bide senle uğraşamam diyor çekmiyor bende telefonla çekiyorum ulan of.

PS:haha Nezih nerde kimbilir şimdi bilemem.
Sosyal ağlarda paylaş

Sasori olucam zaten tenk yu =P

deidara olup "uhn" lu konuşmak istiyorum ama o da başka zaman artık benim zaten belli kısa kırmızı saçlı çocuklar :Matt/Sasori/Gaara hepsine benziyorum haliyle.

yalnız son bölümleri izledim Kakuzu-Hidan hastası oldum bu hafta ,birileri onları yapsa hani dimi?Ha bu arada bi arkadaş Pein olarak katılacakmış bize daha sonra ..bekleyin heyecanla hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

duyguya soyledim bulmustur seni devianttan ahahaha

cok uzuluyordu kizcagiz turkiyede fangirl bulamiycam cosplay yapamicam diye sans iste

ya zaten soyle 8-9 kiz toplanip bu ise girseniz con yapicaz diye bu forumdan cosplay yapcam diye kostumle ortama kosan kac tane abazan otaku cikar, iyi organizasyon olur lol
Sosyal ağlarda paylaş

beğendiğinize cidden sevindim ^_^ inşallah(ummuyorum inşallah diyorum hadi bakalım)güzel olucak ikili çekim de bayramda vakit bulunca gece gündüz yapıcaz photoshoot =P

makyajı koyu yapmıştım o Gaara havası verdi makyaj teknikleri kız ya da erkek çok etkiliyor bu tür fotolarda bir de bakışın tabi yapabildiğim kadar evil bakmaya çalışırım hatta bi poz var deli bakışı gibi onu kesin yapıcam.
birde tutorial okudum demin deviantartta cosplay photography ile ilgili.. editingde de gelişiyorum :)

P.S:sevindirik cosplayerınıza desteğe devam!

birde editlerim imladan dolayı genelde(merak edene)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...