Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 saolun =P ee yorumlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 sasori yerine garaa'ya benzemiş surat ama melo pek benzememiş bence. şimdi neden olduğunu söylicem kızacaksın ine onun için söylemiyorum anladın sen onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Dragonfire said: sasori yerine garaa'ya benzemiş surat ama melo pek benzememiş bence. şimdi neden olduğunu söylicem kızacaksın ine onun için söylemiyorum anladın sen onu. :D ne diyeyim şimdi ben haha..ya mello felaket diil ama tam da değil farkındayım(yapan da arkadaşım gerçi) kıyafet bulamadık daha üff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Yelek laleli den mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 bLackcha0s said: Yelek laleli den mi ? laleli?hayır bunu cevahirdeki bir mağazadan aldım üzerine beyaz çizgileri annemle diktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 çizik konohana forhead protector ile o akatsuki zımbırtısını verde itachi yapalım. Sharinganı ps ile yaparız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 =P bu arada elimde deidara headband,peruk,cloak mevcut ama onu salı arkadaşım giyicek zaten deidara daha zor hazırlanması birde bişi dicem bende sand village çizikli headband de var nereye takçam onu?bide henüz ayakkabılar(ninja) gelmedi..;_; ama leg warmersı yaptırttım anneme eheh.hmm bide yüzüklerimiz yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 yüzük uydurursun ya o dandirik plastik gözlü yüüzklerden. Taksimdeki pasajlarda satıyorlardı. //Garaa beline takıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Zaten onun kostüm baya kolay. Kahverengi bişey üstüne beyaz havlu. Zor olan love tatoosu ve güğüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 headband diorum aldık ama nereye takıyodu sasori?yüzük bakarız ok,bu arada bidahaki fotolarda anca cloak+ninja boots+legwarmers olabilir sasorinin release formu yada deidaranın fileli giysisini bikaç ay sonra anca =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 gaaraya baya benziyon tip olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 sasoride head protector yoktu ki. Hatta onun için sandden olduğunu bilmiyorduk bi yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 ya kekoyum(ablam dedi) aldım 9 dolar verdim tanesine o headbandlerin ya.bu arada evet 3dür bu yorum geliyo tamamen göz makyajından oldu sanırım,sasori gibi gözükmek için daha ince bi sürmek lazım nedir?(ciddi soruyorum)bide gaara yapamam hemen ya zaten sadece saso-dei değil birsürü karakter var yapıcak gerçi gelicek resimler de tam beğenilmeyecek burada bence anca fotoğrafçıya çektirene dek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 ee ablan almıyormu görüntü hede dersleri çeksin işte o. nezihi çağır yada :P şaka bir yana gara yaparsın kolay zaten benzemişsin. head protectorlarıda tak artık bir tarafına. Çizgili konohona varsa yolla bana :P Aha lightsaber falanda al onlarlada resim çektir. Kunai unutma sayimmi daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 lol ya coştun direkt ya hayır iki tane headband var deidara-sasori işte başka bişey alamam belki sonra,şunu tamamlıyalım da bi. he bide ablam alıyor fotoğraf dersleride daha çok gelişmesi gerek ha bide senle uğraşamam diyor çekmiyor bende telefonla çekiyorum ulan of. PS:haha Nezih nerde kimbilir şimdi bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 En çok sayko bakışlı sasori olmuş.(tu) En beğendiğim o resimlerden.sen sasori ol bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 ah ablana zorla yaptır ısrar edince dayanamaz yardım eder :P sasori head protector niye aldın sen ki görünmüyor hiç bi yerde. Ama sen o malzemeleri toparla ben bi ara gelim itachi yapıp gideyim :P nezüh nezüh hamam böcüğü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Sasori olucam zaten tenk yu =P deidara olup "uhn" lu konuşmak istiyorum ama o da başka zaman artık benim zaten belli kısa kırmızı saçlı çocuklar :Matt/Sasori/Gaara hepsine benziyorum haliyle. yalnız son bölümleri izledim Kakuzu-Hidan hastası oldum bu hafta ,birileri onları yapsa hani dimi?Ha bu arada bi arkadaş Pein olarak katılacakmış bize daha sonra ..bekleyin heyecanla hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Pein yapan narutoda yapar 4. hokagade yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 duyguya soyledim bulmustur seni devianttan ahahaha cok uzuluyordu kizcagiz turkiyede fangirl bulamiycam cosplay yapamicam diye sans iste ya zaten soyle 8-9 kiz toplanip bu ise girseniz con yapicaz diye bu forumdan cosplay yapcam diye kostumle ortama kosan kac tane abazan otaku cikar, iyi organizasyon olur lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 haha evet duygu buldu beni o türkiyeye gelsin o bize çok yardım etçek :P fikre gelince tüm dünyada aynıdır bu işler lol yalnız Pein olmak isteyen Duygu değil,başka piri PM attı,açıklasın kendini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 sasori no danna, hnn! (tu) gayet iyi olmuş doğrusu, sanırım gaara benzerliği yüz ifadesiyle alakalı biraz. sasori'de genelde görülen, çok hafif, alaycı bir sırıtışla daha iyi olabilir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 beğendiğinize cidden sevindim ^_^ inşallah(ummuyorum inşallah diyorum hadi bakalım)güzel olucak ikili çekim de bayramda vakit bulunca gece gündüz yapıcaz photoshoot =P makyajı koyu yapmıştım o Gaara havası verdi makyaj teknikleri kız ya da erkek çok etkiliyor bu tür fotolarda bir de bakışın tabi yapabildiğim kadar evil bakmaya çalışırım hatta bi poz var deli bakışı gibi onu kesin yapıcam. birde tutorial okudum demin deviantartta cosplay photography ile ilgili.. editingde de gelişiyorum :) P.S:sevindirik cosplayerınıza desteğe devam! birde editlerim imladan dolayı genelde(merak edene) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Noluyo lan burda :D benim fotoğraf çekme becerimi forumdamı tartışıyonuz hüleyn :P dağıtırım burayı,neyse kardeşime her zaman destek olurum,çekerizde foto ale ale,Dragonfire bende bisürü figürün var satsana onları ya gönderiyimde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 forum erkeklerinin ilgisi bu topicte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihael_Keehl Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 akatsuki fotoları (death note) birde Togainu no Chi/True Blood adlı japon yaoi oyunundan iki karakteri yaptık onları da isteyen deviantartta baksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar