Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 İlk 11: 1.karpuz 2.incir 3.çilek 4.böğürtlen 5.şeftali 6.şu minik armutlardan tam adı nedi unuttum 7.çilek 8.muz 9.mandalina 10.portakal 11.üzüm Yedekler: 12.dut 13.erik 14.kavun 15.elma[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Sabaha kadar int olmayacakmış söylentisi üzerine GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 dut[signature][hline]Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 said: DynamicK, 06 Mayıs 2004 01:06 tarihinde demiş ki: 5.şeftali 6.şu minik armutlardan tam adı nedi unuttum 7.çilek Dynamick armudu? ehi *vınn kaçar* lan vurmayın ah *kaçar*[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 şeftali + karpuz + kiraz olayı bitirir[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Şeftali ham süper oluyor. Kütür kütür böyle.[signature][hline]Hödö we are. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 erik+vişne+kiraz+şeftali bi de sam'in anlattığı emaleth'in ismini açıkladığı nektarinnn...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 incir armut kayısı dut kavun ben de bunları seviyorum.. olsa da yesem şimdi :) kayısı yerken sıkıştırıp suyunu içmeyi çok seviyorum :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: Bonecrusher, 06 Mayıs 2004 09:23 tarihinde demiş ki: incir armut kayısı dut kavun ben de bunları seviyorum.. olsa da yesem şimdi :) kayısı yerken sıkıştırıp suyunu içmeyi çok seviyorum :-P hüuuypp diye böyle ışş.. sonra da çekirdeklerini kırarsın ohh..[signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 dut mu dediniz uff bayılırım :)[signature][hline]Raptor Skeleg(artık sürekli invisim bişi olursa msg atın alırım bi ara :P) Öss'ye kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 karpus& kavun[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 karpuzun icine votkayı batırırsın şişesiyle ohhhhh :)) sonracıma karpuzu bıcakla yada okla kılıcla fln vurup parcalayıp sonra yemeside eglenceli oluyo .. amaaa erik ve çilek super seyler tuzluve çikolatalı (erik tuzlu olan) super ooluyo.. aslinda hepsi güzel[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 vişne ve erik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 edi top 10: 1) erik 2) visne 3) greyfurt 4) cilek 5) kiraz 6) malta erigi 7) eksi elma 8) karpuz 9) mango 10) cagla[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 greyfurtu hiç sevmem[signature][hline]Raptor Skeleg(artık sürekli invisim bişi olursa msg atın alırım bi ara :P) Öss'ye kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Çilek ama böyle pazardan alınan çilek direk çalısından koparığ yiyecen. Bal gibi oluyo.bide kıpkırmızı. haziran gelse de yesek. Ama portakal koyar geçer derim ben. Böyle tam kasım aylarındaki portakal olcak. Kafam kadar olmadan toplanmış olacak ekşi olacak az ağzımın suyu aktı walla :)[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 mandalinadan başka bi meyveyi onlarca yiyebilceğimi sanmıyrum[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar