Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil Yardım Mid Term!

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar okuldan bir mid term ödevi aldım hazırladım hocaya fikrini sormak için yolladım.tamamen sux dedi görsel bişeyler hazırla değişik fikirler vs vs dedi.Bölüm başkanlarından biride projeleri görmeye gelicek gerekirse bi yerde bişeyler bul hallet sonrasına bakarız dedi :/

bilgi üniversitesi görsel iletişimde okuyorum bu arada.

Ödev şudur. Kendinizi tanıtın.Resim kabul degil.
Boş sayfa dedim oda kabul degil :S

Kısa bir film yada flash animasyon olabilir dediler.
Şuan için bir kısa film hazırladım.Ama aralarda çok boşluk var.
Siyah tonlar üzerinden değişik resimlerle kendimi tanıtıyorum(videolu fln karışık)

İlgi ve tepki çekmesi amacıyla arada cıkan yazılar şu şekilde

You wanna know

Who I Am

Im Just Ordinary Man

But

Just Better

Than You

Şeklinde olucak.İşte bunların aralarını doldurma çabasındayım bu yüzden yardım lazım.

Flash 3D Animasyon veya değişik çalışmalar resimler,videolar vs vs bulucak yer lazım lütfen yardım edin!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Netcafe said:
Arkadaşlar okuldan bir mid term ödevi aldım hazırladım hocaya fikrini sormak için yolladım.tamamen sux dedi görsel bişeyler hazırla değişik fikirler vs vs dedi.Bölüm başkanlarından biride projeleri görmeye gelicek gerekirse bi yerde bişeyler bul hallet sonrasına bakarız dedi :/

bilgi üniversitesi görsel iletişimde okuyorum bu arada.

Ödev şudur. Kendinizi tanıtın.Resim kabul degil.
Boş sayfa dedim oda kabul degil :S

Kısa bir film yada flash animasyon olabilir dediler.
Şuan için bir kısa film hazırladım.Ama aralarda çok boşluk var.
Siyah tonlar üzerinden değişik resimlerle kendimi tanıtıyorum(videolu fln karışık)

İlgi ve tepki çekmesi amacıyla arada cıkan yazılar şu şekilde

You wanna know

Who I Am

Im Just Ordinary Man

But

Just Better

Than You

Şeklinde olucak.İşte bunların aralarını doldurma çabasındayım bu yüzden yardım lazım.

Flash 3D Animasyon veya değişik çalışmalar resimler,videolar vs vs bulucak yer lazım lütfen yardım edin!!!

Emre KOÇ, Images Sounds and Cultures'dan kalırsan şaşırma.
Sosyal ağlarda paylaş

şöle;
http://www.youtube.com/watch?v=ehixtarhYRs
Kewlers'dan Variform'un açık hali olması lazım indirilir, 20-30tane resim olması lazım. onlar değiştirilir. ilk yazı kısımlarına artıkın ne isterseniz onları koyarsınız (çok kralım, 10şişe büyük içerim devrilmem!) aralara da fotolarınızı atarsınız.. artıkın müziği de değiştirirsiniz. demopaja ile yeniden compile edilirse belki tamamını kapatır.. ya da değiştirilmiş fotolar ile olan video capture edilir (nası oluyorsa artık) üzerinde after effects ile bi iki oynama daha yapılır. sonra exe yerine film olarak verilir.

lol dalga geçiyorum tabii, kolayca hile ortaya çıkar sanırım.

edit/lol: lam 2002'de demopaja proğramı falan yoktu sanırım. gerçi lewlers kendi programı ile kapatmıştır. ama werkzeug'un packerı ile de yapılabilir sanıyorum..

lam vakitin olsa pixelart ile vs süper olurmuş aslında.. ha bana bakarsan not mot hikaye, eğlenmek şahane! böle bi olay işte
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle film çekiceksen, kısa bi screenplay yaz. kuru kuru film çekilmez,hem onuda teslim edersin hocana + puan olur. bunun yanında film çekersen, film çekmesi değil editingi zordur bilesin. müzikleri ve sahneleri leri birbirine uydurmak, sahneler arası geçişi sağlamak vs. şimdi 3 dakikalık bir film çeksen bile bu en az 10-20 cut arası olucaktır. her cut ı en az 3 kez çeksen desek (ki bu çok iyimser oldu 1. sınıfım diyorsun.) en azından 1-2 gününü alır 2-3 dakikalık filme sığacak bir dokuman sağlamak. daha sonrasında editing kısmı var vegas kullanıodum bi ara, ama sen windows un movie editorunude kullanabilirsin gayet basit. Ama tabii bunada hiç bilmiyorsan kullanmasını en az 3-4 gün ver. bu böyle, birde sana fikir olarak, sandbox diyorum. senin için anlamı olan eşyaları kişileri, uyumlu bir backgroundda çekebilirsin, sana ifade ettiklerini karelerle tasvir edebilirsin, böylece screenplay yazman kolaylaşır. 3 dk lık bir filmin yaklaşık 5 sayfa screenplayi olur bu arada.

ha birde son olarak, aralara koyacağın kelimeler I'm an ordinary man filan olmasın patlarsın, onun yerine sözler bul, şairlerden filozoflardan. hemen hemen her filozofun en az 5 tane sözü vardır özeleştiri ve benliği keşfetme üzerine. en kötü bir ben var benden gayrı yaz hocan anlar yunus emre filan diye. screenplay de filan yardıma ihtiyacın olursa çekinme
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...