Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rapier setup

Glatheros

Öne çıkan mesajlar

Covops u takıcam rahat rahat gezicem varsın huginn gibi olmasın diyosan :)

Highlara cloak,recon probe gerisine artilerry tak(tabi cyno takman gerek fleet opslar için bide ).
2xweb 2x painter fixlersin sanırım hem kendin hem support için.
Zaten painter tracking computerdan falan çok daha iyi bonus veriyor turretlere. Rahat rahat track edersin.
Nano yap tabiki gemiyi,mwdII eksik olmasın.

Drone olarakta ( drone bayi hakkında bilgim yok ) akabildiğine warriorII ler topla.Küçük gemileri çiğ çiğ yiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Rolleri farklı,
Rapier daha sessiz bir gemi. Cloak vaziyette warp atabiliyor,med slotununda daha fazla olması lazım yani support bakımından daha önde ki rapier tercih edilmesinin sebebi bu.

Huginn, cloak ken warp atamıyor. 1 med slotununda az olması lazım bakamadım sımdı gıremıyorum oyuna.Bunlara karsılık 6 high slotunuda 3 HAM 3 Artilery olarak kullanırsan tehlikeli bir gemi haline gelebilir.
Çünkü geminin bu tip silahlara bonusu var, adı üstünde combat recon ship.Çok etkili bir solo gemisi olabilir,sonuçta uzun menzilli webleri ve daha efektif painting özellikleri var bu gemilerin.
Sosyal ağlarda paylaş

eski setup'ım

3x 425ac t2- covert ops t2
10mn mwd t2- 2x web t2- warp dis. t2- 2x large shield ext. t2
2x owedrive t2- nanofiber t2- gyro t2
3x med 2x light drone
2x core defence field extender I

10 k dan fazla bi shield e sahipsin roaming gang icin ideal solo istersen bi web cıkarıp yada bi extander yerine sensor booster fitleyebilirsin eskiden ise yarıyodu yeni patch ile daha deneme fırsatım olmadı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...