Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyninizin hangi tarafı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sayin ads asddsa, nolu IP adresiniz kayıt edilmistir. Tesekkürler.Beyninizin SOL ve SAĞ tarafını eşit olarak kullanabiliyorsunuz...Sol Beyin Kullanımı için ilgili 16 sorudan 8 tane işaretlediniz.
Sağ Beyin Kullanımı için ilgili 16 sorudan 8 tane işaretlediniz.
Mesaj tarihi:
Sayin talat ***, nolu IP adresiniz kayıt edilmistir. Tesekkürler.Beyninizin SOL ve SAĞ tarafını eşit olarak kullanabiliyorsunuz...Sol Beyin Kullanımı için ilgili 16 sorudan 8 tane işaretlediniz.
Sağ Beyin Kullanımı için ilgili 16 sorudan 8 tane işaretlediniz.
Mesaj tarihi:
Yazı sol,
yemek sol,
basket sağ,
tenis,masatenisi sol,
bilardo sağ,
bilek güreşi sağ,
futbol sağ...

Bende böyle valla beynin kullanımı gerisini bilmem:)
Mesaj tarihi:
misal naziler gibi bir kültür yetişseydi ordan, sağcılar buna benzer testler yapıp beyninin sol tarafını kullananları öldürseydielr feci roman çıkardı bundan vay be
Mesaj tarihi:
Beyninizin SOL tarafını daha çok kullanıyorsunuz....

Sol Beyin Kullanımı için ilgili 16 sorudan 8 tane işaretlediniz.

Bende sağ beyin kullanımı ile ilgili hiçbi şey yazmamış? Kaç sorudan kaç tane işaretledim tarzı?
O KADAR ANALİZ YETENEĞİM VARMIŞ MADEM NİYE GÖREMEDİM? DERHAL Bİ AÇIKLAMA BEKLİYORUM!
Mesaj tarihi:
Sayin resul çamlıca, nolu IP adresiniz kayıt edilmistir. Tesekkürler.Beyninizin SOL ve SAĞ tarafını eşit olarak kullanabiliyorsunuz...Sol Beyin Kullanımı için ilgili 16 sorudan 7 tane işaretlediniz.
Sağ Beyin Kullanımı için ilgili 16 sorudan 7 tane işaretlediniz.
Mesaj tarihi:
Beyninizin SOL ve SAĞ tarafını eşit olarak kullanabiliyorsunuz...Sol Beyin Kullanımı için ilgili 16 sorudan 7 tane işaretlediniz.
Sağ Beyin Kullanımı için ilgili 16 sorudan 7 tane işaretlediniz.
Mesaj tarihi:
kalanı da boş duruyo sanki anasını satayım! öle filler malzeme kendisi!

lol..

adamlar "hmm beynin burası kullanılıyormuş" nanelerini boşu boşuna söylüyorlar zaten.. çok salakça bi geyik o "beyninin % hede hödösünü kullanıyormuş" saçmalığı
Mesaj tarihi:
dasaaa said:
kalanı da boş duruyo sanki anasını satayım! öle filler malzeme kendisi!

lol..

adamlar "hmm beynin burası kullanılıyormuş" nanelerini boşu boşuna söylüyorlar zaten.. çok salakça bi geyik o "beyninin % hede hödösünü kullanıyormuş" saçmalığı

daha beyin hakkında çözülmesi gereken bunca şey varken güzel insanımız bunu bir bilimsel gerçek olarak yansıtmaktan çekinmiyor
Mesaj tarihi:
Sol çıktı. bildiğim kadarıyla sayısala merakı olan ve onu daha iyi yapan solu kullanıyor zaten ki ben böyleyim.

8-Yabancı dil öğrenmeye daha yatkındırlar. (YALAN)
  • Yeni Oluştur...