bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Yok birader araştırmadan soruşturmadan sefa reisinizden dinleyip geliyorsunuz. Uğraşılmaz sizinle. Derbi diye muhattap alıyoruz sizi yaranamıyoruz. Siz fantezi söyleyin biz yerine getirelim. Seyircisiz oynayalım diyeceğim ama sizin sahada neyse ellerimizi gözlerimizi bağlayalım mı? fetiş olsun bu seferki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 her yola geliriz diyorsun yani black, iyiymiş :) ps : sinirlenme bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Robert_Poche said: sg-1 in dedigi gibi duzenlenmeli ozaman, bir besiktaslı olarak bunu söylüyorum. Neticede lig baslamadan önceside sayılmalı. Lakin konu acayip sapmış :) Evet, konu epey saptı, ama bu konuda beşiktaşı haklı görenlerdenim, konunun gereksiz yere beşiktaşının yıldızları üzerinde dönmesini engellemeye çalışıyorum. Bir örnek daha vereyim, italyan futbol federasyonu serie a'yı 1929-30 sezonunda kurmuştur, ama cenova'nın tescilli 9 şampiyonluğunun tamamı bu sezondan öncedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Yok kalecisiz yendik , seri bozduk! Kadıköy ü açtınız bizim maçta o zamanda yendik. Biz sıkıldık böyle fantazilerle uğraşmaktan. Varsa özel bi istek bildirelim çocuklara diye söyledim.Neyse inönüde seyircisiz yeneriz sizi.Sonra pamuk gibi olursunuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 3 senedir kazanamıyosunuz kadıkoyde, baggio yazmıs inonude puan bile alamıyorsunuz. bu durumda evet tebrik ediyorum her turlu fanteziye acık oldugunuzu baya bi gostermissiniz son 3 senede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Tarih Sonuç (FB-BJK) --------- -------------- 04.04.1999 1 - 2 16.01.2000 2 - 1 24.02.2001 3 - 1 02.12.2001 1 - 2 02.02.2003 0 - 1 30.11.2003 2 - 2 17.04.2005 3 - 4 26.02.2006 2 - 2 19.11.2006 0 - 0 03.11.2007 2 - 1 son yılların kadıköydeki lig maçları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Zegna said: 3 senedir kazanamıyosunuz kadıkoyde, baggio yazmıs inonude puan bile alamıyorsunuz. bu durumda evet tebrik ediyorum her turlu fanteziye acık oldugunuzu baya bi gostermissiniz son 3 senede. yarın sizi ezecez, neyin mücadelesi bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Tükürdüğünü yalayan teknik direktörü aldınız baş tacı ettiniz. Uefa'ya katılamadan elendiniz diğer takımların avrupa başarısızlığıyla dalga geçersiniz. Klüp doğru düzgün kombine satamadı, sezon başlayana kadar hangi stadda oynayacağınıza bile karar veremediniz, hala yok inonumuz var ruhumuz var diye bagırınırsınız. Taraftarınız ayrı bir dönek, yok biz bırakıyoruz artık desteklemicez takımımızı dediler sonra ne oldu ne bitti tekrar geldiler. İbrahimleri kavga ettiler diye kovdunuz, sonra yok yok affettik dediniz geri aldınız. Teknik direktörü zorla istifa ettirttiniz tazminat ödememek için. Borç içinde yüzüyor klüp, hala büyük klübüz ayakları. Son 10 küsür senede sadece 1 tane şampiyonluğunuz var, hala 3 büyüğüz diye geçiniyorsunuz. Taraftarınız olmasa hiç bişey olmaz BJK den derdim hep, bakıyorum o da artık kalmadı. Çirkeflikten başka birşey göremiyorum malesef. Yok teksas ile kavga et, buna laf at, onu kov. Bunlar Beşiktaşın eksileri. Bu kadar şeyden sonra yenseniz ne olacak, bu yönetim ve dandik taraftar ile tehtid olarak bile görmüyorum Beşiktaşı malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Sanırım biz barcelona yla oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakahn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 bir ton şey yazardım ama fenerlilerin yorumlarını hiç ama hiç önemsemiyorum. altını da çizdim bak fenerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Beşiktaş ankaraspor maçını düşünmeye başlasın bence bunda fark yemeyi göze alıp. Yoksa onlar sallayacak bir kaç tane gene QQ olucak, şampiyonluk gidecek vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Mendoza said: Tükürdüğünü yalayan teknik direktörü aldınız baş tacı ettiniz. Uefa'ya katılamadan elendiniz diğer takımların avrupa başarısızlığıyla dalga geçersiniz. Klüp doğru düzgün kombine satamadı, sezon başlayana kadar hangi stadda oynayacağınıza bile karar veremediniz, hala yok inonumuz var ruhumuz var diye bagırınırsınız. Taraftarınız ayrı bir dönek, yok biz bırakıyoruz artık desteklemicez takımımızı dediler sonra ne oldu ne bitti tekrar geldiler. İbrahimleri kavga ettiler diye kovdunuz, sonra yok yok affettik dediniz geri aldınız. Teknik direktörü zorla istifa ettirttiniz tazminat ödememek için. Borç içinde yüzüyor klüp, hala büyük klübüz ayakları. Son 10 küsür senede sadece 1 tane şampiyonluğunuz var, hala 3 büyüğüz diye geçiniyorsunuz. Taraftarınız olmasa hiç bişey olmaz BJK den derdim hep, bakıyorum o da artık kalmadı. Çirkeflikten başka birşey göremiyorum malesef. Yok teksas ile kavga et, buna laf at, onu kov. Bunlar Beşiktaşın eksileri. Bu kadar şeyden sonra yenseniz ne olacak, bu yönetim ve dandik taraftar ile tehtid olarak bile görmüyorum Beşiktaşı malesef. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Mendoza said: Uefa'ya katılamadan elendiniz diğer takımların avrupa başarısızlığıyla dalga geçersiniz. bunu bende belirtcektim de vazgeçmiştim.. dile gelmesi iyi olmuş yine de hoşuma gitti :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Mendoza said: Tükürdüğünü yalayan teknik direktörü aldınız baş tacı ettiniz. Uefa'ya katılamadan elendiniz diğer takımların avrupa başarısızlığıyla dalga geçersiniz. Klüp doğru düzgün kombine satamadı, sezon başlayana kadar hangi stadda oynayacağınıza bile karar veremediniz, hala yok inonumuz var ruhumuz var diye bagırınırsınız. Taraftarınız ayrı bir dönek, yok biz bırakıyoruz artık desteklemicez takımımızı dediler sonra ne oldu ne bitti tekrar geldiler. İbrahimleri kavga ettiler diye kovdunuz, sonra yok yok affettik dediniz geri aldınız. Teknik direktörü zorla istifa ettirttiniz tazminat ödememek için. Borç içinde yüzüyor klüp, hala büyük klübüz ayakları. Son 10 küsür senede sadece 1 tane şampiyonluğunuz var, hala 3 büyüğüz diye geçiniyorsunuz. Taraftarınız olmasa hiç bişey olmaz BJK den derdim hep, bakıyorum o da artık kalmadı. Çirkeflikten başka birşey göremiyorum malesef. Yok teksas ile kavga et, buna laf at, onu kov. Bunlar Beşiktaşın eksileri. Bu kadar şeyden sonra yenseniz ne olacak, bu yönetim ve dandik taraftar ile tehtid olarak bile görmüyorum Beşiktaşı malesef. xD bunları fenerliler mi yazıo aman Allahım ya :D:D:D pu ha ha ha aziziniz istifa etti, bıraktım dönmem dedi döndü geldi, taraftarınız dönen başkanı aldı aziz başkan diye bağrına bastı :) galatasarayın o muhteşem başarısına tesadüf dediniz, bu sene şl de 5 maçta galibiyetiniz yok geçen seneki çeyrek finale rağmen :) buda güzel, kombine satamamışız, yok hasılat azmış falan fistan. beşiktaş maçlarına bir bak full çekmeyen naç var mı ? kombine satmanıza rağmen taraftar maça bile gitmiyor artık, kale arkanızı bile dolduramıosunuz :) rüştüyü pendik maçı sonrası sözde taraftarlarınız dövdü, kezmana saldırıda bulunuldu ama sonra bağrınıza bastınız buda ilginç :) dauma kokainman adam, ben olsam ülkeye bile sokmam diyen başkanınız 2 sene sonra onu takımın başına getirdi buda iyi devam edelim :) şunuda bi açıklarsan iyi olur. yok son 7 senede, yok son 11 senede vs vs nedir bu 3-7-10-11 anlamı ? uzağa işemek istiyorsan azizle kornek bayraklarına işeyin, malüm totem yapıodunuz bir ara sidikle :) bak bu konuda haklısın türkiyede 3 büyük yok, tek büyük var o da beşiktaş :) sidik yarıştırmak istiyorsan başka kapıya git kış kış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Silah kaçakçısı mafya başkanınız var. Bugün de Serhat'tan geldi bi itiraf gelene geçene küfrediyo tehdit ediyo başkan. Tükürdüğünü yalamak konusunda Y.D'den eksik olmayan başarılı bir başkana; şampiyonluk kaçınca ben kaçar diyip gündem iyice değiştikten sonra geri dönen bir başkana sahipsiniz. Her sene ŞL şampiyonu olcak takım kuruyosunuz milyon dolarlara başarı beklentileri karşılamaz vaziyette. Stadın üzerinde olduğu arazi, basketbol vs vs bir çok peşkeş. Dünyanın en komik taraftarına sahip olma yarışında başarıyla ilerliyorsunuz. (en basit örnek vecihi olayı) Lig TV sesimizi kısıyo diyosunuz sesi açsa çekirdek çıtlamasından başka bişi gelmeyecek zaten kulağa. ŞLde 0 çekmiş ender takımlardansınız. Sizin de 8 9 sene şampiyon olamamışlığınız var Galatasaray'ın da 13 sene şampiyon olamamışlığı var bu mudur büyüklük? edit: valla nocom daha güzel yazmış eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 bLackcha0s said: Forzanın resmi KANARYAM GÜZEL KUŞLUM BEN SANA VURULMUŞUM ZUAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Maçtan sora çarşı gene bırakmasın takımını? Gerçi ne olacak 1 2 hafta sora gene döndük diye basın açıklaması yaparlar. Ocak gibi dağılır mart gibi toplanırlar. Sonra da yaz tatili... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Drakkahn said: Maçtan sora çarşı gene bırakmasın takımını? Gerçi ne olacak 1 2 hafta sora gene döndük diye basın açıklaması yaparlar. Ocak gibi dağılır mart gibi toplanırlar. Sonra da yaz tatili... beşiktaşın taraftar grubunun yaptıgı bu hareketi dillerden düşürmüyorsunuzda, azizin yaptıgını ne cabuk unutmuşsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Aziz bıraktı çunku yorulmuştu ve ailevi nedenleri vardı. Fenerbahçe taraftarı da bırakmasın diye bir yürüyüş düzenledi ve tekrar göreve çağırdı o da geri döndü. Şimdi çarşı ile Aziz başkanın ayrılması arasında nasıl bir bağlantı var? Demiröreni mi söylüyruz biz? Genç Fenerliler deseki biz bıraktık, 2 hafta sora gelip acıklama yapıp geldi deseler tamam dicem aynı şey ama mantıksız örnekler sunmayın yav. Biri klüp başkanının ayrılması, biri tarafta topluluğu. Alakaya çay. Ayrıca da taraftarın takımı bırakıp gitmesi ne demek? Başkanlar değişir, yenileri gelir, her zaman olan olaydır ama takım taraftarı hep bakidir. Ben sevmiyorum gidiyorum demek sonra ya tamam geri döndüm hadi demek nasıl bir olaydır? Taraftar takımını, gönül verdiği rengi nasıl bırakabilir. Futbolcular, başkanlar herkes gelip geçicidir, renkler bakidir. Siz renklerinizi bırakıp giden, sırtını çeviren bir taraftar grubusunuz. Hala kalkmış bunu savunuyorsunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 yenecez ki. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 binlerce dansöz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 ahahah Aziz in ailevi nedenleri mi varmış? Yemiş sizi. Adam hersene aynı şeyi yapıyor. 3 kere istifa etti.Nedense şampiyonluk gidince istifa ediyor.Sezon başı tekrar geliyor. Afedersinizde kaleci antrenörünün kızına karısına bi stad dolusu küfür eden taraftar hiç bize laf etmesin. Çarşı çekilmese elinize taraftarı karalayacak başka malzeme olmayacaktı.Çarşı Beşiktaş ın önüne geçiyor diye çekildi.Haklılarda birazda dvd nin reklamı oldu gerçi. Taraftarlıktan, taraftar oluşumundan bahsederken önce bi Beşiktaş taraftarından destur alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Drakkahn şimdi Çarşı grubu Çarşı ismiyle geri dönmese biz ligin ilk maçını boş stada mı oynucaktık sence? Sen de pek mantıklı konuşuyomuşsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Bak ne diyorum, başkan gelir gider, futbolcu gelir gider ama takım, renkler baki kalır. Siz o renklere sırtınızı çevirdiniz, sonra da geri döndünüz. Asıl amacı da sen söyledin DVD satsın. Para için bunu yapan bir taraftar grubundan öğrenecek çok şeyimiz olduğu konusunda haklısın bak, para için ne taklalar atabiliriz mesela öğretebilirsiniz bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 84ten beri varolan tek oluşum türkiye de ki. GFB kurulurken bile gelip destur aldı o sefa reis dediğiniz çapulcu. Ya siz bunları bırakın çarşıymış gençfenermiş falan filan hepsi hikaye.Beşiktaş Çarşı grubu büyüktür çok iyi bi gruptur o ayrı.Ama her grup çıkar peşinde.Eskidendi çarşının büyüklüğü duruşu.Şimdi kalmadı. Çarşı olmasa Beşiktaş taraftarı yine olur.Yine aynı şekilde olur.Taraftarın bir profili var çünkü. Bu noktada taraftara dil uzatma gibi bir lüksünüz yok. Siz yarın pamuk gibi olmadan rahatlayamayacaksınız anlaşılan.Hoş gerçi Aziz ilişkileri sıkılaştırmıştır maçın hakemiyle.Nasılsa hbaşında açıklandı hakemler.Yemek yemek için çok fazla zaman var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar