Smoke Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 of abi şu yazdıklarınızın yarısını cumartesi gecesi yazamayacak olduğunuz için hevesinize veriyorum. Cumartesine kadar bu topic sizin olsun... sonrasında biz konuşucaz zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Smoke said: of abi şu yazdıklarınızın yarısını cumartesi gecesi yazamayacak olduğunuz için hevesinize veriyorum. Cumartesine kadar bu topic sizin olsun... sonrasında biz konuşucaz zaten :) haklısın bagio fb-gs topiğinde maçtan önce 1 kez mesaj yazıp ( o da maçla alakalı değildi ) maç sonrası obarey hoppa nasıl yendik böheheheh diye sanırım bi 15-20 mesaj attı. fenerlilerin tipik huyu bu sanırım, maçtan önce bişi yazmayıp yenince obareyleşip, yenilince de zaten bişi yazmadık ki mod on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 pancu bide penaltı kurtarmadımı o maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Llama said: pancu bide penaltı kurtarmadımı o maçta yok alexten yemişti ama az kalsın çıkartıodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ahaha o ne alaka lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 çarşaf bazında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Milletin adını yanlış yazmayı marifet veya hakaret sanacak kadar ergen misiniz hala be, "löl". Ben hiçbir maça "OOO KESİN ALCAZ ASÇAZ KESÇEZ RERÖRE" diye dalmam. Dangalak veya holigan değilim çünkü, gerçekçiyim. En fazla "büyük ihtimal şöyle olur ama belli de olmaz" derim işte. Seviyenize inemediysem affola çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 guiza'nın golü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 yıldız sevdasına birileri rütbe muhabbeti yaptı bi diğeride o yıldız için dilencilik yap(tı)ıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 yıldız muhabbetı sırasında klubunuzun yoneticilerinin acıklamaları gazetelerde cıktı boy boy. hakkımızı yıyıorlar bohuhuhu dıye. bir tane delıkanlı federasyon uyesıde o kadar dılenmeye "allah versin baska kapıya" diyemedi de, aldınız yıldızı. neyse gene de sorun yok, birileri bilek hakkıyla diğerleri baska sekilde takıyor yıldızları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 ahahahaha Fenerliler olarak futbol tarihine yabancımısınız yoksa bikaçınız mı böyle? Haklısınız tarihiniz yok ki tarihe bakasınız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Yıldız olayının kuralları açık seçik belliydi black, "Birinci Lig başından beri" diye, dilene dilene 2 yıl erken başlattınız işte o kuralı. Keşke sözde duruşunuza yakışır şekilde 1-2 yıl sabredip hakkınızla alsaydınız, böylesi kısmetmiş :) Konudan fazla sapıyoruz sankim bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 en azından hakkımızla alın teriyle aldık biz yıldızları şikeyle şaibeyle almadık . ayrıca armamızdaki tek yıldız sizin tüm yıldızlarınıza bedeldir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 bursaspor da bedel o zaman. 6 yıldız hatta hahaha. http://www.buyutec.net/data/media/20/bursaspor.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 harbi komiksiniz ha bazı zaman çarşı pazar derdine çizginizden sapıosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Baggio said: Yıldız olayının kuralları açık seçik belliydi black, "Birinci Lig başından beri" diye, dilene dilene 2 yıl erken başlattınız işte o kuralı. Keşke sözde duruşunuza yakışır şekilde 1-2 yıl sabredip hakkınızla alsaydınız, böylesi kısmetmiş :) Konudan fazla sapıyoruz sankim bi de. Abi Beşiktaş sadece yıldız takmam dedi.Federasyonda beşiktaş a hakkı olan şampiyonluğu iade etti.Zaten bu şampiyonluk davası yıllardır sürüyordu. Taraftar istemedi zaten. Herneyse cumartesiye kadar susalım böyle olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 adamınbiriyle iddaya girdik eğer beşiktaş kazanırsa o kadıköy bile farketmiyo alayına çarşıymış(fenerbahçe) yazcak imzasına eğer fenerbahce kazanırsa ben imzama kadıköyde haddimizi bilcez (beşiktaş) yazcam herkez şait yazmayan cimbomlu olsun dedi arkadaş bidee . bende cimbomlu olmasın top olsun dedim :d takımına bu kadar güvenen fenerbahcelileri görmek güzel :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Baggio said: Ben hiçbir maça "OOO KESİN ALCAZ ASÇAZ KESÇEZ RERÖRE" diye dalmam. Dangalak veya holigan değilim Bu çok çirkin ya... Takımına güvenip , futbolun içinde olan holiganizmle maçtan önce konuşmak dangalaklık mı oldu? Özellikle girmiyorum bu maç topiğine sonra her zaman ban yiyorum çünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 arkadaşlar tahriklere kapılmayalım bu arkadaşalrın amacı gs fb kutsal ittafakını kurmak beşiktaşımızı şampiyonluk yarışından koparmak . en güzel cavabı sahada verceğimize inanıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Neden "veya" kısmını atladın ki, kendine diğerini yakıştırmışsın galiba, ben ne yapayım. Maçtan önce "off kesin yencez kesin kesin kesin %0.1 bile şansınız yok kesin kesin" moduna girip, çoktan yenmiş gibi resimler koymak, haddinden büyük laflar etmek vs. akıllı adamın yapacağı iş değil yani, ne derseniz deyin. Olmamış şeyleri olmuş göstermek de ayrı bir branş zaten. Takıma güvenmek başka, at gözlüğü başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Roberto öyle sıfatlar savurmaya alışık ehehe. genelde wall of textlerin arasına döşer ki farketmesin moderasyon. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Baggio said: BJK o maçın genelinde iyi oynadı zaten bizden türünde, kendin oynamışçasına yorum yapmak mantıklı ama yani he mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 "FB oynadı" yerine, kendi takımıma ithafla "oynadık" dedim, bu mu yani? Çok özür dilerim. Verebildiğin tek cevabın bu olduğunu görmek sevindirici ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 haha, az önce söylediğin şeyi savunan bir görüşteyim, biz yaptık, yendik, ezicez, mahvoldunuz, nası da koyduk gibi şeylerden nefret ederim, körü körüne savunmalardan da tiksinirim. yeni gençlikte yaptık ettik, ama mantık oturdu mu görüyo insan ne kadar saçma olduğunu. gülerek okuyorum bazı yorumları, gelin de kadıköyde görcez sizi falan :) neyi görüyon, neyi gösteriyon :) neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar