Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Beşiktaş 29.11.2008 @ 19:00

nocom

Öne çıkan mesajlar

Smoke said:
of abi şu yazdıklarınızın yarısını cumartesi gecesi yazamayacak olduğunuz için hevesinize veriyorum. Cumartesine kadar bu topic sizin olsun... sonrasında biz konuşucaz zaten :)

haklısın bagio fb-gs topiğinde maçtan önce 1 kez mesaj yazıp ( o da maçla alakalı değildi ) maç sonrası obarey hoppa nasıl yendik böheheheh diye sanırım bi 15-20 mesaj attı.

fenerlilerin tipik huyu bu sanırım, maçtan önce bişi yazmayıp yenince obareyleşip, yenilince de zaten bişi yazmadık ki mod on.
Sosyal ağlarda paylaş

Milletin adını yanlış yazmayı marifet veya hakaret sanacak kadar ergen misiniz hala be, "löl".

Ben hiçbir maça "OOO KESİN ALCAZ ASÇAZ KESÇEZ RERÖRE" diye dalmam. Dangalak veya holigan değilim çünkü, gerçekçiyim. En fazla "büyük ihtimal şöyle olur ama belli de olmaz" derim işte.

Seviyenize inemediysem affola çocuklar.
Sosyal ağlarda paylaş

yıldız muhabbetı sırasında klubunuzun yoneticilerinin acıklamaları gazetelerde cıktı boy boy.

hakkımızı yıyıorlar bohuhuhu dıye.

bir tane delıkanlı federasyon uyesıde o kadar dılenmeye "allah versin baska kapıya" diyemedi de, aldınız yıldızı.

neyse gene de sorun yok, birileri bilek hakkıyla diğerleri baska sekilde takıyor yıldızları.
Sosyal ağlarda paylaş

Yıldız olayının kuralları açık seçik belliydi black, "Birinci Lig başından beri" diye, dilene dilene 2 yıl erken başlattınız işte o kuralı. Keşke sözde duruşunuza yakışır şekilde 1-2 yıl sabredip hakkınızla alsaydınız, böylesi kısmetmiş :)

Konudan fazla sapıyoruz sankim bi de.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Yıldız olayının kuralları açık seçik belliydi black, "Birinci Lig başından beri" diye, dilene dilene 2 yıl erken başlattınız işte o kuralı. Keşke sözde duruşunuza yakışır şekilde 1-2 yıl sabredip hakkınızla alsaydınız, böylesi kısmetmiş :)

Konudan fazla sapıyoruz sankim bi de.

Abi Beşiktaş sadece yıldız takmam dedi.Federasyonda beşiktaş a hakkı olan şampiyonluğu iade etti.Zaten bu şampiyonluk davası yıllardır sürüyordu.
Taraftar istemedi zaten.

Herneyse

cumartesiye kadar susalım böyle olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiriyle iddaya girdik eğer beşiktaş kazanırsa o
kadıköy bile farketmiyo alayına çarşıymış(fenerbahçe)
yazcak imzasına
eğer fenerbahce kazanırsa ben imzama
kadıköyde haddimizi bilcez (beşiktaş)
yazcam
herkez şait yazmayan cimbomlu olsun dedi arkadaş bidee .
bende cimbomlu olmasın top olsun dedim :d

takımına bu kadar güvenen fenerbahcelileri görmek güzel
:d
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Ben hiçbir maça "OOO KESİN ALCAZ ASÇAZ KESÇEZ RERÖRE" diye dalmam. Dangalak veya holigan değilim

Bu çok çirkin ya... Takımına güvenip , futbolun içinde olan holiganizmle maçtan önce konuşmak dangalaklık mı oldu? Özellikle girmiyorum bu maç topiğine sonra her zaman ban yiyorum çünkü :)
Sosyal ağlarda paylaş

Neden "veya" kısmını atladın ki, kendine diğerini yakıştırmışsın galiba, ben ne yapayım.

Maçtan önce "off kesin yencez kesin kesin kesin %0.1 bile şansınız yok kesin kesin" moduna girip, çoktan yenmiş gibi resimler koymak, haddinden büyük laflar etmek vs. akıllı adamın yapacağı iş değil yani, ne derseniz deyin. Olmamış şeyleri olmuş göstermek de ayrı bir branş zaten. Takıma güvenmek başka, at gözlüğü başka.
Sosyal ağlarda paylaş

haha, az önce söylediğin şeyi savunan bir görüşteyim, biz yaptık, yendik, ezicez, mahvoldunuz, nası da koyduk gibi şeylerden nefret ederim, körü körüne savunmalardan da tiksinirim. yeni gençlikte yaptık ettik, ama mantık oturdu mu görüyo insan ne kadar saçma olduğunu. gülerek okuyorum bazı yorumları, gelin de kadıköyde görcez sizi falan :) neyi görüyon, neyi gösteriyon :) neyse...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...