Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Beşiktaş 29.11.2008 @ 19:00

nocom

Öne çıkan mesajlar

Elit olduğumu nerden çıkardın sen , yazılarının tamamında yine yaptığıun gibi kendi kesin kararına varıp , karşı tarafa çamur atıyosn, çok açık yazı yazmışsında anlamamışız , ben senin demek istediğini anladım katılmadığımıda sen anlamamışsın yazımdan , ama sen saçmalamışsın tamamen saçmalık yazdıkların, 3büyük yok 2 büyük dedin konuyu alakasız yere çektin destek görmek için özellikle bunu belirttim tutmadı zaten, şimdi ezik takımınız var diyosun, yahu 55dk 10kişi oynayan takıma karşı gol atamayan benim takımım mı? senin bana demeye çalıştığın şeyi ben daha güzel bi üslupla sana diyorum takımınız ezik diil fakat futbol fakiri diyorum.sana anlatamıyoruz bunu, anlatmak için birkaç cafcaflı kelime lazım, bunları kullanmayınca da elit olmakla suçluyosun, gerçi yazılarında herkes görmüştür tutumunu net şekilde..anlaşıldı mı aga?
Sosyal ağlarda paylaş

Drakkahn said:
Beşiktaş maçının derbi bile olamayacağını maç öncesi söylemiştim. Dünyada dahi kabul edilen tek derbi Fenerbahçe - Galatasaray'dır. Bence Beşiktaş TSL'deki diğer 16 takımdan farksızdır. Bu kadar yaygaraya gerek yok, herkes hak ettiğini yaşar.

senin demenle olmuyo zaten derbi, ayni sehir takimlarinin maci oldugu icin derbi oluyo. ankarasporla genclerbirligi oynasa gene derbi, ibb-galatasaray gene derbi.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:
Drakkahn said:
Beşiktaş maçının derbi bile olamayacağını maç öncesi söylemiştim. Dünyada dahi kabul edilen tek derbi Fenerbahçe - Galatasaray'dır. Bence Beşiktaş TSL'deki diğer 16 takımdan farksızdır. Bu kadar yaygaraya gerek yok, herkes hak ettiğini yaşar.

senin demenle olmuyo zaten derbi, ayni sehir takimlarinin maci oldugu icin derbi oluyo. ankarasporla genclerbirligi oynasa gene derbi, ibb-galatasaray gene derbi.

Hadi ya, saol bu bilgi için. Bak ben bilmiyordum bunu müthiş insan. Vay be.. Neler doğuyor haberimiz yok..

bLackcha0s said:
KABLO MU KESELİM ?

yakışır fenerbahçeye.

Diyosun ki yenilsekte konuşuruz, o kadar yüzsüzüz. Eh beşiktaş taraftarı olmak kolay değil, önce yüzün olmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

olay acık ve net ortada lig tv fenerbahceyi potaya sokup satışlarını artırmak istiyor .
geçen dönemlerde aziz yıldırım havuzdan cıkarız tehtidi savuruyodu sağa sola bi bakıyosun önümüzdeki hafta fenerbahce şampiyon olmuş . bunlar alışıldık durumlar artık
şike şaibe fenerbahcenin diğer adı olmuş .
http://www.youtube.com/watch?v=UWpn6EXxAJ4
Sosyal ağlarda paylaş

DoubleW said:
Elit olduğumu nerden çıkardın sen , yazılarının tamamında yine yaptığıun gibi kendi kesin kararına varıp , karşı tarafa çamur atıyosn, çok açık yazı yazmışsında anlamamışız , ben senin demek istediğini anladım katılmadığımıda sen anlamamışsın yazımdan , ama sen saçmalamışsın tamamen saçmalık yazdıkların, 3büyük yok 2 büyük dedin konuyu alakasız yere çektin destek görmek için özellikle bunu belirttim tutmadı zaten, şimdi ezik takımınız var diyosun, yahu 55dk 10kişi oynayan takıma karşı gol atamayan benim takımım mı? senin bana demeye çalıştığın şeyi ben daha güzel bi üslupla sana diyorum takımınız ezik diil fakat futbol fakiri diyorum.sana anlatamıyoruz bunu, anlatmak için birkaç cafcaflı kelime lazım, bunları kullanmayınca da elit olmakla suçluyosun, gerçi yazılarında herkes görmüştür tutumunu net şekilde..anlaşıldı mı aga?

ben mi anlatma özürlüyüm sen mi anlama özürlüsün?

bak.ilk postum.mumu inönüde gerçekten tarihi fark yiyeceksiniz demiş,ben alıntı yapıp eziksiniz ne fark atması demişim.sonra sen benim mesajı alıntı yapıp fener yendi bjk iyiydi yazarlarınızı oku futbol fakiri fener vb şeyler demişsin.

ben maçla ilgili laf etmedim,beşiktaşla ilgili laf ettim,sen çıkmış fener yendi ama bjk kötüydü bunu yazarlarınız bile diyo falan fistan laf etmişsin.ben maçla ilgili konuşmuyorum zaten ok?beşiktaş dandik bi takım diyorum ben derbide ezdik biçtik demiyorum.

sen çıkmış hala yok 55. dk da kırmızı kart görmüş takıma gol atamadınız ezik benmiyim vb saçma sapan şeyler söylüyosun.ben genel konuşuyorum maçla ilgili değil.çıkmış bide dediğimi anlamamışsın yok 2 büyük var deyip gs sempatisi kazanmaya çalışıyosun konuyu değiştiriyosun falan diyosun.

ben topiğe yazmaya başladığımdan beri beşiktaşın dandik bi takım olması hakkında yorum yapıyorum ve o konuda şeyler yazıyorum,2 büyük var demek beşiktaş dandik demek,deivid 35m den chelsea gol atarken beşiktaş metalist maçında ortasahadan gol yiyodu demek de beşiktaşın dandikliği hakkında yani.benim konu değiştirdiğim falan yok ben beşiktaş dandik diye yazmaya başladım öyle de devam ediyorum.sen anlama problemi olan benmişim gibi hala saçma saçma şeyler yazıyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunlar, böyle olacak işler değil. Yıllardır aynı muhabbet. Ya cidden tarafsız biri bi baksın irdelesin.Hakem hataları olur her maçta olur lehede olur aleyhede olur. Ama bu kadar mı olur ?
Tamam "ulan beşiktaş çok iyi oynuyor sakın şampiyon olmasın bunlar decoder satamayız" modunda değiller elbette ki. Lakin lige karışılmıyorda değil. Ligtv tabi ki Beşiktaş ın şampiyonluğu yerine FB yi GS yi ister. Daha fazla taraftar var. Ben lig tv almıyorum evime. Kombinede almıyorum. Beşiktaş ın şampiyonluğundan umudum yok şu yönetimle. Fenerbahçe'li alıyor. Fenerbahçe'li şampiyon olamayınca iptal ettiriyor.Geçen sene fenerbahçe şampiyon olamadı diye kaç kişi decoder iptali yaptırdı var mı aranızda?
Lig tablosuna bakıyoruz. Haklı olarak diyeceksiniz ki madem feneri istiyorlar fener neden bu kadar kötü durumda.
Lig bitmedi böyle maçlarla potaya girecek fener. Bülent Uygun Sivas ın başında toplantıda söyledi. "Şampiyonluktan umudum yok bizi şampiyon yapmazlar" Haklı da. Yaparlar mı sizce Sivas ı şampiyon.
Beşiktaş Luce zamanı yenilmeden gidiyordu. Erman Toroğlu çıkıp "Bu lig böyle gitmez, beşiktaş ligi domine etti" dedi mi demedi mi? Biraz futbolu takip eden adam bilir bunları.
Beşiktaş bu söylemin ardından Diyarbakır maçında 5metre ofsayttan gol yedi. İsteyen araştırsın. 26. haftaydı.
Hatalar saymakla bitmez.
Ama bunlar bahane mi ? Değil.
Beşiktaş takımının bunlara karşı daha çok hırslanması gerek. Yönetimin daha çok hırslanması gerek.İşte sorun burda başlıyor.
Klupte Şerefli tek bir yönetici bulunmuyor.Hepsi ihale bağlamak için yönetimde.Beşiktaş a kazandırmak için değil kendilerine kazandırmak için oradalar.
Takıma bakıyorsun. Formayı benimsemiş adam yok.Hırsıyla oynayan adam yok. İşte bu da modern futbolun sorunu.Artık Metin Ali Feyyazlar yetişmiyor.
Futbol orospusu gibi yetişiyor futbolcular.O klupten bu klube.E adamın hiçbir renge inancı kalmıyor alacağa paraya bakıyor.Batuhan diye çocuk yetiştirildi.Alemcinin teki oldu çıktı.Hoş Sinan Engin de beşiktaş kültürüyle yetişti ama...
Beşiktaş tüm tabularını yıktı. Beşiktaş ı asil kılan farklı kılan duruşuydu tutumlarıydı. Seba nın Beşiktaş ına bir bakın. Fener-GS türlü türlü oyunların içindeyken Beşiktaş sadece izliyordu. O yüzden tarihinde şike davası yok. Ergun Gürsoy gibi Şadan Kalkavan gibi adamları yok.
Beşiktaş çok değişti. Benim çocukluğumda ki Beşiktaş değil artık. Ben ortaokul lise de maça gün sayardım. Şimdi inönüde içki arkadaş ortamı olmadığı zaman gitmiyorum.Kimi izleyeceksin ki? Çıkarcı yönetimin gurursuz futbolcularını mı?
Yazılacak söylenecek çok fazla şey var.Ama hiçbir fayda etmez.
Çarşı diyorsun. Çarşı ya bakıyorsun. Ben ortaokulda ilkokulda ne alen tanıdım ne başkası. Yılmaz vardı Optik vardı alen gibi tipler ortada yoktu.Amcam kapalıya götürürdü bir beşiktaş izlerdim.İzlerken yorulurdum.Tezahuratlar sırf Beşiktaş aydı.Haftaya fener maçı olur.Tribünden küfür gelmezdi.Çıkışta veya maç günü Çarşı da esnafta oturur kahve içerler sohbet ederlerdi.Gençler içki içerlerdi gizli gizli.Maç çıkışı hasbinin yerine gidilir kutlama yapılırdı. Beşiktaş kültürü buydu.Bu yüzden diğer takımlardan ayrılmıştır.Böyle alenmiş oynmuş buymuş tipler yoktu.Alen denilen adam otopark görevlisiydi fulyada. Şimdi kebapçıları var. Çıkarı olmayan adam kalmamış.
Olan bizim gibilere oluyor işte.DVD çıkıyor.Reklam için çekildik deniyor.Olan bizim gibi Beşiktaşla büyümüş taraftara oluyor.Herkes oyuncu herkesin oyunu var.
Ne söylesen boş. Her yıl aynı oyun. Sadece stresli hayatta oyalanalım diye izleyip izleyip duruyoruz.Umutlarla yıl geçiriyoruz.Daha çok umutlarla yıl geçiririz.Modern dünyada gelenekler , gurur şeref gibi kavramlar kalmamış.

Beşiktaş şampiyon olsa ne olmasa ne bu taraftara... Tüm kavramlar gitmişken tabular yıkılmışken.Kongre fenerli dolmuş.Yöneticiler taraftar grupları çıkarcı.Çarşı ya bakıyorsun.Ulan adamın yemediği halt kalmadı.Yönetimi istifaya çağramıyor.Bedava kombine geliyorda ondan.
ne yazsak boş... İnsanların yazdıkları yazacaklarıda boş.Zaten hiçbir tarafın birbirine saygısı kalmamış.Herkes birbirine ana bacı sövüyor.Kurulan 100yıllık tarihler bir sözle çamurlanıyor.
Ülke de emin olun. Ne futbol oynanıyor , ne futbol konuşuluyor. Konuşulan tek şey birbirimizin aile saadeti.
walloftext yaptık.umarım biri okur halimi anlar =)
Sosyal ağlarda paylaş

LigTV'nin çizgisi yanlış olsun hadi de o ayrı konu,bu kadar ince pozisyonlarda yan hakemlere verilen talimat benim bildiğim "oynatın" dır...Sen burda durdur matlabı çek onu çek bunu çek,adamdan o kadar belli olmayan bir şeyi saniyelik görmesini bekleyemezsin...
LigTV bilerek çizgiyi yanlış koyuyorsa o ayrı tartışma konusu da..
Yani hemen şike şuka,acıtasyon videolarına girmiş gene beşiktaşlı arkadaşlar,yıllardır klasik oldu artık ağlamaklı tezahuratlar,videolar...
Saçma sapan hatalardan gol yiyipte,öyle veya böyle sarı kartı olan adamınızın gidip gereksiz bir şekilde kırmızı kart gördüğünü sorgulayacağınıza,o şike bu şike demek kolay..Beşiktaş rahat
yenerdi feneri bence,ama suç hakemde fln değil,kendi hatalarına kurban gitti...
Daha önce de söyledim lobi işi ise bu eğer,federasyonla hakemlerle bağlanıyorsa,fener gs yi engeller,gs feneri,2 side bjk'nin şampiyon olmasına razı olacaklardır,böyle değil midir bu?
Yani aziz yıldırım fener şampiyon olamasa gs mi şampiyon olsun ister bjk mi...(her sene fener şampiyon olamadığına göre)
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle ince pozisyon mu olur? İnce pozisyon adam aynı hizadadır ayak belki bir adım ya öndedir ya değildir karar verilemeyecek pozisyondur oynatın der.

Benim bildiğim kadarıyla Beşiktaş ın tüm ofsaytların yan hakemler kartal gözlüydü.Öyle ki Sivok un golü çok zor karar verilebilecek bir ofsayttır.Delgado mu vurdu Sivok mu vurdu top kasıtlı mı geldi defanstan gelmedi mi.Bunu çok doğru yorumladı.
Sosyal ağlarda paylaş

ben gs olamadığında decoveri iptal ettirmedim arkadaşlarımda ettirmedi öyle saçma şeymi olur :D fener olamadağındada arkadaşlarım ettirmedi ettirende hiç duymadım ozaman bu sene trabzon şampiyon olursa ligtv ayvayı yedi kesin batar :D saçmalamayalım lutfen ağlıycak başka birşeyler bulalım bizi ligtv şampiyon yapmıyor ya...

hakem konusundada tamam kötüydü ama bence maçın skoruna etki etcek kadar değildi en azından geçmiş yıllardaki kadar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...