Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Beşiktaş 29.11.2008 @ 19:00

nocom

Öne çıkan mesajlar

Smoke said:
yok burdan bakınca alayınız aynı gözüküyo

kutsal ittifak forza antifenerbahçe...

biri 4 yer ağlar biri 2 yer tarihi farktan kurtulur ezilmedik falan der :) siz olmasanız puan alamıycaz yaw, sağolun varolun iyi ki varsınız.

ahah hakkaten yav, fenere ne zaman hayat öpücüğü lazım olsa gelip cimbomu beşiktaşı öpüyo

haftaya berabere kalır gene ehehe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sarı lacivertli takımın Şampiyonlar Ligi'nde kendilerini hayal kırıklığına uğrattığını belirterek, yeni hedeflerinin Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak olan UEFA Kupası finali olduğunu vurguladı!..

Başkan Yıldırım'ın Fenerbahçe Dergisi'nin 70. sayısında yazdığı "İçinde bulunduğumuz dönemi aşacağız" başlıklı başyazısı şöyle:

"Fenerbahçe Spor Kulübü'nün, takımlarının ve sporcularının yarıştığı tüm branşlarda tek hedefi "BAŞARILI" olmaktır. Başarının göstergesi ise; kazanılan şampiyonluk, kupa ve madalyalardır. Her sezon takımlarımızdan ve sporcularımızdan beklentimiz performanslarını daha ileri götürmeleri ve başarıda istikrarı yakalamalarıdır. Bu düşünceyle profesyonel futbol takımımız için sezon başında koyduğumuz hedef; ligde ve kupada şampiyon olmak, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bir önceki sezonda elde edilen başarıyı tekrarlamak olmuştur.

Futbol takımımıza yaptığımız yatırımlar bu hedef doğrultusunda olmuştur. Ancak futbol takımımız UEFA Şampiyonlar Ligi için koyduğumuz hedefe ulaşamamış, hem taraftarlarımızı hem de bizleri hayal kırıklığına uğratmıştır. Dinamo Kiev takımı ile Kiev'de oynayacağımız maç, takımımızın UEFA Kupası'na katılması için son şanstır. Beklentimiz teknik ekibimiz ve futbolcularımızın bu son şansı iyi bir şekilde kullanması ve UEFA Kupası'na kalarak camiamızı gururlandırmasıdır. Bunun için çok çalışmak, sahada savaşmak, varını yoğunu ortaya koyarak taraftarımıza bu mutluluğu yaşatmak futbolcularımız için bir borçtur. Takımımız ancak UEFA Kupası'na katılarak taraftarımıza Şampiyonlar Ligi'nde yaşattığı üzüntüyü ve hayal kırıklığını bir nebze olsun giderebilir. Bizler bunun farkındayız ve var gücümüzle bize düşen görevi yerine getirme gayretindeyiz. Teknik ekibimizin de futbolcularımızın da maç tarihine kadar sadece bu gayret ve düşünce içinde olmaları gerektiğini, bunun için daha çok çalışacaklarını biliyor ve onlara güveniyoruz.

Sezon başından beri yaşanan ciddi sakatlıkların, yeni hoca ve yeni sisteme uyum sürecinin ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde yaşadığımız hayal kırıklıklarına etkisi olduğunu düşünmekle birlikte bunun bir mazeret olmadığını biliyoruz. Geçen yıl Şampiyonlar Ligi'nde bizleri gururlandıran sonuçları alan futbolcularımızın üzerlerinde taşıdıkları şerefli formanın hakkını vereceğine inanıyoruz.

UEFA Kupası'nı sezon başında bir hedef olarak görmemekle birlikte gelinen noktada takımımızın UEFA Kupası'na kalması halinde yeni hedefimiz stadımızda oynanacak final olmalıdır. Son UEFA Kupası finalinde olmak kulübümüz tarihinde önemli bir kilometre taşı olacaktır.

Taraftarlarımızın bilmesini istediğim ve bildiklerine kalben inandığım nokta ise yaşanan başarısızlıkların en çok beni ve 24 saat mesailerini kulübe harcayan yöneticilerimizi ve profesyonel çalışma arkadaşlarımızı üzdüğüdür. Taraftarımızın gönlündeki hüzün, içindeki hayal kırıklığı en çok bizleri üzüyor. Taraftarımız daima en iyi şeylere layık çünkü onlar saf ve temiz duyguları ile her şeyleri ile gönül verdikleri takımlarının her zaman, her yerde ve her şartta yanındalar. Bu renklere karşılıksız gönül verenlerin takımlarına olan bağlılıkları ve sevgileri mutlaka karşılığını bulmalı. Vazifemiz sizlerin başını daima dik tutmak, bunun için gereken her türlü çalışmayı yapıyoruz. Başta olumlu sonuçları olacağını düşündüğümüz ancak beklentimizi karşılamayan işlerin düzelmesi için her türlü tedbiri alıyoruz ve alacağız. Camiamızı gururlandıracak başarıları elde etmek için görünen eksiklikleri mutlaka gidereceğiz.

Bu noktada her başarısız sonucu bizlere saldırmak için fırsat bilen, taraftarımızı umutsuzluğa iten, aslında olmayan olaylar üzerine hayaller kurarak saldıranlara fırsat vermeyeceğinize inanıyorum. Sürekli olumsuzlukları göstermeyi adet edinerek yaşanan güzelliklerin tadını çıkarmamıza fırsat vermeyenleri bildiğinizi ve bu kişilerin asla başarılı olamayacağını düşünüyorum. Her fırsatta kulübümüze saldırarak taraftarları oldukları kulüplere televizyon ve gazete köşelerinden avantaj yaratmaya çalışanların bu niyetlerini asla başaramayacaklarını bir kere daha tekrarlıyorum.

Fenerbahçeli olanları potansiyel suçlu, Fenerbahçelileri tehlikeli ve riskli gösterenlerin bu çabasının ardında hak ettiğimizi alma konusunda bizi durdurma, mensubu oldukları kulübe avantaj yaratma gayreti olduğunun bilinmesini istiyorum. Spor teşkilatlarında görev alan tüm Fenerbahçelileri, zan ve isnat altında tutanların bu şekilde kulüp taraftarları arasında kin ve nefret tohumu ekmekte olduğunu, futbolun marka değerini düşürerek dökülen helal alın terini kirlettiklerini ifade etmek istiyorum. 100 yıllık koca bir çınar olan kulübümüzün, kişisel amaçları uğruna kendisine saldıranları asla karşılıksız bırakmayacağını bir uyarı olarak belirtmekte fayda görüyorum.

Başkanlar, yöneticiler, teknik adamlar ve futbolcular hep geçicidir. Geçici olmayan tek gerçeğimiz "FENERBAHÇE"dir. Fenerbahçe'ye zarar vermek isteyenlere asla fırsat vermedik bundan sonrada vermeyeceğiz.

Profesyonel futbol takımımız yeni hocası ve yeni hocanın yerleştirmek istediği sistem ile ilgili bir geçiş süreci yaşamaktadır. Sistemin başarılı olması için gerekenler yapılmaktadır. Bu sistemin başarısı için ortaya çıkan eksiklikler ve ihtiyaçlar ilerleyen günlerde giderilecektir. Bu dönemde taraftarımızdan beklentimiz; her türlü sonuçta takımının arkasında olması ve desteğini esirgememesidir. İçinde bulunduğumuz dönem, birlikte kararlı şekilde oluşturacağımız güçle aşılacaktır. Hep destek tam destek anlayışı ile bu güce güç katan taraftarlarımıza bir kere daha şükranlarımı sunuyorum.

Dünyada yaşanan ekonomik krizin etkileri tüm kulüplerimiz tarafından hissedilmeye başlanmıştır. Bir kere daha kulübümüzün yaşanan mali krizden en az etkilenecek kulüp olacağını söylemek isterim. Bu durum mali yapıya yönelik istikrarlı çalışmalarımızın bir sonucudur. Bununla birlikte kulüp olarak bizlerde pek çok konuda tasarrufa gitmek ve önümüzdeki süreçte krizin ortaya çıkaracağı zorlukları aşacak tedbirleri bugünden almak zorundayız. Tesisleşme hamlemizi kesintiye uğratmadan kulübümüze yeni kalıcı gelir kalemleri yaratarak güçlü mali yapımızı daha da güçlendirmek zorundayız. Geçen ay sizlerle paylaştığımız Ataşehir Spor Kompleksi, Ankara Tesisleri, Kenan Evren projesinin ardından sizlere eski kulüp binamızın yenilenerek Fenerbahçe Konuk Evi olarak önümüzdeki ay içinde devreye alınacağını, bu şekilde İstanbul içinde artık otel masrafımızın kalmayacağını, üyelerimizin de yararlanacağı bu tesisle hem tasarruf edip hem de yeni gelirler elde edeceğimizin müjdesini vermek isterim. Keza, Kenan Evren projesi kapsamında mevcut lisenin yerine Küçükbakkalköy'de yapmayı taahhüt ettiğimiz okul inşaatın hızla ilerlediğini ve 2009-2010 eğitim-öğretim yılına yetiştirileceğini ve bu şekilde projenin gerçekleşmesinin önündeki en büyük zorluklardan birinin daha aşılmış olacağını belirtirim.
Saygılarımla,

Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı"

ehahea burun kıvırdıkları kupa 2 yi hedefliyorlarmış. :D
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:
BiTcH_oFBaT said:

bu olaylardan dolayı bi ceza gelse bare.

buna bi ceza gelemez cunku top tribunlerden atılıo. hatta net bi biçimde goruntusude war. bi top tribune gidio adamda tribunden sahaya atıo topu. yani top toplayıcıların bi sucu yok.

top toplayıcı da atmış 1 kere. ve maç boyunca 3 kere olmuş. seyircinin atması daha kötü ya :D golümüz sayılmadı dsadsad
Sosyal ağlarda paylaş

DoubleW said:
Lorrotar said:
Mumu said:
inönüde gerçekten tarihi fark yiyeceksiniz.

yahu anadolu takımından farkınız yok be ne 3 büyüğü fakir herifler.kendinizi ne zannediyosunuz yani.tarihi farkmış zartmış zurtmuş.millet roberto carloslarla milan baroslarla uğraşsın siz yabancı diye zapo holosko cisse bongo mango zango diye tıraş tıraş adamlar getirin bide şampiyon olucaz fark atıcaz diye ahkam kesin.2003 yılında bi şampiyon oldunuz o gün bugündür adam gibi lider olamadınız siz ne şampiyonluğu ne tarihi farkı?son 5 maçtır dalga geçiyoruz siz bi yenin bizi sonra atarsınız farkı.

FARK ATCAZ MEUAHEAUHE diye geliyosunuz paketleyip gönderince de ağlama duvarına çeviriyosunuz burayı.

maçtan önce çok konuşma huyunuzdan vazgeçene kadar bu böyle gider.

yahu siz kendinizi ne saıyosunuz onu anlamadım, berbat bi fener işte , futbol özürlüsü bi takımsınız ötesi yok, inanmıyomusun beşiktaşın daha iyi olduğuna bari aç oku kendi yazarlarını, can bartuya ,altan tanrıkulu bunların bugunku yazdıklarına bak, at gözlüğüyle maç izlersen anlamazsın bişey.fener kazandı beşiktaş daha iyiydi işte bukadar.

galatasaraylılar nasıl hıncal uluç un yazılarına bakmıyosa bende can bartuya ona buna bakmam ok?çok bilmiş fakirler hakkınızda 3. büyük diye bahsedildiğine dua edin 3 büyük falan yok ligde 2 büyük var fb gs.

fener futbol özürlüsü zaten,sizin balta gökhanınız penaltıdan taça vururken deivid voleyle inter e gol atıyodu be fakirler.ayı yogi,bobo,çato,zarto diye oyuncular alırken siz biz ortegalarla appiahla uğraşıyoduk.kendinizi bişey sanmayın kapayın çenenizi.sizin 2 marifetiniz var,taraftarın bağırıp durması,durmaksızın konuşmanız.

3 büyük dedi millet bağrına bastı biyeri kalktı bunların da ha.10 kere şampiyon olana büyük deme devri kapandı artık büyük müyük değilsiniz siz.

fener kazanmış beşiktaş daha iyiymiş hay bak sen allahın işine.
fark yemediğinize dua edin,inönüde şölen var falan diye de fazla konuşmayın atarız 5 tane görürsünüz bağdat caddesinde şöleni.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu futbol fakiri olmadığını sen kabul etsen nolur etmesen nolur görünen köy kılavuz istemiyo işte ( tamamen bu fenerden bahsediyorm geçmiş yıllar karıştırılmasın ), asabi asabi yazışından belli saçmalamışsın.Can bartuyu altan tanrıkulunu okumazsan böyle fakit kalırsın futbol konusunda, saçma sapan alakasız örnekler verirsin ( deividin golu evet süperdi :) ) , ona buna laf atmaya başlarsın..Bjk lı futbolcu isimleri yazıp bok atmışsında neye varmaya çalıştığını anlamadım zaten yazının 3/4 ü alakasız olmuş..3 büyük meselesinide iyi açıyosun ha strateji uyguluyosun,şimdi gs li arkadaşlarında desteğini alırım diye :) yazında güzel tamamen çamur atma, atıp tutma , yalan dolan tamamen fanatik fikirlerini ortaya koymuşsun :) Sayende az sonra başlar 3 büyük yok tek büyük var muhabbeti:D neyse lorrotar daha yazma da kalitesi düşmesin ortamın.
Sosyal ağlarda paylaş

kendini çok elit zannediyosun sanırım da,söyliyim değilsin.

asabi asabi yazmıyorum,gülerek okuyup gülerek yazıyorum valla çok içten.sataşma niyetiyle yazmıyorum.futbol fakiri falan oldugum da yok.strateji uyguladıgım da yok.transferlerden falan bahsetmemin sebebi takımın dandikliğini konuşmak istemem.çok süper bi takımınız var gibi fark atıcaz ezicez diyosunuz hep neye güvenerek işte onları sorguluyorum ben başından beri dikkatini çekerse.

yazdıklarımla söylemeye çalıştığım başından beri BEŞİKTAŞ DANDİK VE EZİK BİR TAKIM ama banlanmak istemiyorum,ağlama duvarına uzak kalmak beni üzüyo.
Sosyal ağlarda paylaş

dayı kibar şekilde yazmaya çalıştım çamur attı oldu ben napiyim açıkca söyledim artık banlanırsak hakkını helal et.işin kötü yanı kendini çok zeki zannetmesine rağmen çok açık bi şekilde yazdığım halde ne demek istediğimi anlamaması.

baktım topikte ağlıyo millet boşa ağlamayın,takım dandik olucağı buydu demeye getirdim ben uzun bi şekilde ama yok yani alakasız ve saçma olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...