Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Beşiktaş 29.11.2008 @ 19:00

nocom

Öne çıkan mesajlar

Baggio said:
Mumu said:
uzun yıllardan beri beklediğim tarihi farkı bu maç kadıköyde bekliyorum.

Güiza/Uğur/Kazım'ın dangalaklıkları olmasa gerçekten oluyordu tarihi fark, iyi tahmin etmişsin de ters tarafa olmuş, insanlık hali. Daha çok bekleyeceksin galiba.

Konuşmaya yüz bulanları anlamıyorum. Dedik size çok gevezelik etmeyin maçtan önce diye, nato mermer nato kafa. Sarı kartlarda hata olduğunu sanmıyorum da tribünden nereye kadar tabi. Ofsaytlar da ofsaytmış diye duydum, penaltıdan ne haber, doğru muydu karar?

cisse nin 2 sarı kartıda hatalı, ofsaytlar temiz ofsayt, penaltıyla da alakası yok pozisyonun
Sosyal ağlarda paylaş

DoubleW said:
Baggio said:
Mumu said:
uzun yıllardan beri beklediğim tarihi farkı bu maç kadıköyde bekliyorum.

Güiza/Uğur/Kazım'ın dangalaklıkları olmasa gerçekten oluyordu tarihi fark, iyi tahmin etmişsin de ters tarafa olmuş, insanlık hali. Daha çok bekleyeceksin galiba.

Konuşmaya yüz bulanları anlamıyorum. Dedik size çok gevezelik etmeyin maçtan önce diye, nato mermer nato kafa. Sarı kartlarda hata olduğunu sanmıyorum da tribünden nereye kadar tabi. Ofsaytlar da ofsaytmış diye duydum, penaltıdan ne haber, doğru muydu karar?

cisse nin 2 sarı kartıda hatalı, ofsaytlar temiz ofsayt, penaltıyla da alakası yok pozisyonun

bencede
Sosyal ağlarda paylaş

Abartın abartın, ucuz sarı kart demek işinize gelmiyor herhalde? Erman hoca yorumu bekliyor millet yine , adamın 1. sine faul bile yok 2. sine sarı diyor.

Bana göre 2side çok ucuz, 2-1 yenikken bile iyi oynuyoruz hayret derken 2. yarı ne hallere geldik. Sonuç çok önemli değil, keşke ilk yarıdaki gibi olsaydı, yine 2-1 bitseydi (ki daha 2 taraftanda bu dandik defanslarla goller olurdu). Bu sene bjk - gaziantep maçındada güzeş oynanan maça dandik 2 sarı kartla maçı katleden hakemede kızmıştım buda aynı hesaba geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

2pacAmaruShakur said:
adamınbiriyle iddaya girdik eğer beşiktaş kazanırsa o
kadıköy bile farketmiyo alayına çarşıymış(fenerbahçe)
yazcak imzasına
eğer fenerbahce kazanırsa ben imzama
kadıköyde haddimizi bilcez (beşiktaş)
yazcam
herkez şait yazmayan cimbomlu olsun dedi arkadaş bidee .
bende cimbomlu olmasın top olsun dedim :d

takımına bu kadar güvenen fenerbahcelileri görmek güzel
:d
Sosyal ağlarda paylaş

... ürür, kervan yürür. Fenerbahçe yola devam, çokta önemli olmayan bir lig maçıydı. Heyecansız. Selçuk gol attı ya beşiktaş hakkaten rezilmiş. Bildiğin odun gol attı. Bizi korkuttuğu için beşiktaşa teşekkür ederiz dizlerimiz titredi o kadar korktuk, avunun bununla hadi :). Ha bide hakemi almıştı Aziz Yıldırım nasıl olsa bunu da hayal ederek uyuyun, rahatlarsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Cissenin ilk sarı kartı skandal ikincisi dogru, simdi maratonda ücyüzüncü kere izledim. Luganonun nobreyi cizgide indirdigi pozisyon da sarı kartmıs.

Gökhan zan ı gördügüm an kadroda zaten yasama sevincimi kaybettim. 4 tane atsan 5 tane yeriz. Edu lugano nekadar güzel cizgi savunma yapiyolar kabak gibi ofsayta düsürüyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

Laf olmasin diye girdim.zar zor wireless buldum telefonumdan yaziyorum.Walloftext yapabilirim.Burda ki yorumlari pek okumadim.
cissenin sari kartlarindan ilki sanirim ilk pozisyona verildi.İkinci yaptigi harekette birsey yoktu ilk pozisyonda arkadan girmisti.Yine sari karti haketmiyordu ama herzaman alısık oldugumuz hakem oyunlarinin yaninda bunlar hafif kaliyor.İkinci sari kart cok ucuzdu zaten.
Holoskosuz baslamak bir hataydi.Mustafa denizli resmen bizi satti.Kendine gore dogru olani yapti.Tello ya hazir degil dedi.Tello boboyu anladik ama neden holosko?
Cissenin karti olmasaydi mac cok farkli boyutlarda olucakti cok daha disedis gececkti.Buna ragmen fenerbahce yuklemedi.Besiktas guzel pozisyonlar bulabildi.Ofsaytlar temiz ofsaytti.Macin kaderini cissenin ikinci sari karti degistirdi.Hakemede cok laf bulmuyorum cissenin okuzluguydu.Sari kartin varken daha temkinli oynamaliydi.
guiza muthis pozisyonlar kacirdi.Fenere tebrikler.Besiktas korkak oynamamaliydi.İkinci yari resmen sonucu kabullendi.
Zaponun sivok un toramanın gokhan zanin hatalari cok pahaliya patladi.3.lig takimi yapmaz bu defans hatalarini.Mac eger 11-11 oynansaydi cok daha farkli olurdu besiktas ustunlugunu kabul ettirirdi.Holoskosuz cikmak hataydi.Gerci mustafa denizliyi kitleyende cissenin kirmizisi oldu.Yerinde degisiklikler yapamadi.Tahminim ikinci yari 60tan sonra alicak yonundeydi.Yorulan fenerbahceye karsi daha iyi bosluk bulacakti cunku holosko.Macta ekremi cok begendim.Yerinde cok iyi oynadi.İlk derbisiydi sanirim.Cok iyi isler cikardi.Fenerde tek korktugum adam selcuktu nitekim golunude atti.Eblek gibi siritan Yildirim Demirorene umarim ders olur.Birazcik serefi haysiyeti varsa istifa eder.Besiktas kongresinin divan kurulunun tez zamanda istifaya cagirmasi yerinde olucaktir.Yoksa bu takim boyle gitmez bu taraftar yok yere daha cok ceker.
Sosyal ağlarda paylaş

Kim kimi korkuttu be, akıllı oynasalar 5'ten aşağı olmazdı işte maç. Avunun daha öyle işte. "Lan fark yicez" diye bütün ikinci yarı sus pus oturup, "belki karambolden atarız lan ballıyız" diye maç sonu gaza gelen BJK'liler kimi nereye korkutuyor :p

Kazım'a pas vermeyen Uğur, kendine verilmeyince kızıp aynı şeyi 2-3 kere yapan Kazım, karşı karşıya ve hatta boş kale altıpas golünü atamayan Güiza'ya şükredin.

Pozisyonları da izledim, Güiza'nınkinde penaltıyla alakası bile yokmuş hakkaten de, orta sahada kontraya çıkmaya çalışan adamı arkadan indirmek ne zamandan beri kart değil? Neden bu kadar kıvırtkansınız?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya baggio fener bu sene ne zaman baskili oynayabilmiski bu macta oynasin.Korkak oyunu devam ediyordu.Birakin bu hayalleri.Gecen senenin feneri olsa tamam haklisiniz diyecegimde bu sene hicbirzaman fener baskili oynamadi.Madem baskili oynadi neden 5-6 ya gitmedi? Merhamet mi? guldermeyin.Gidemedi cunku fenerbahce takim degilki kotu oynuyor kabullenin ustun taraf besiktasti 40.dakikaya kadar.cissenin kirmizisindan sonra besiktas ortasaha defans baglantsinini kaybetti.Dikkat edin defansta calinan toplar ortasahaya paslanamadi.Baglanti yok.Fener sayisiz top caldi bu sekilde.besiktas tum olumsuklara ragmen pozisyon buldu.Ofsayttan atilan goller bunun gostergesi.Net pozisyon olmasa bile tehlikeli pozisyonlar dogdu.Birakin bu biz yuklenmedik ayaklarini.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Sarı kartların neresi kime göre hatalı? İkisinden de %90 eminim ki doğrular, tribünde olduğum için %100 diyemem ama, ayıp olur.

Ben söylim kime göre hatalı? Fenerbahçe(liler) ve hakem hariç herkese göre hatalı.

İzledin mi hiç maç yorumlarını bilmiyorum fakat izmelediysen lütfen çay demleyip bir izle, hem zihni açar.
Sosyal ağlarda paylaş

Mayhem said:
Ben söylim kime göre hatalı? Fenerbahçe(liler) ve hakem hariç herkese göre hatalı.

İzledin mi hiç maç yorumlarını bilmiyorum fakat izmelediysen lütfen çay demleyip bir izle, hem zihni açar.

Zihni gerçekten açıyorsa birkaç tane daha içmelisin :p Kasti "atak kesme faulü" sarı karttır, hele ki arkadansa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...