Jedi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Devilmanta said: Bikere vaşaklar öle saldırgan hayvanlar değiller. Sokaktaki yabani kediler gibi kaçarlar yaklaşınca.. yedi sülaleniz vaşak üstüne yüksek lisans falan mı yaptı national geographic izleyerek?
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Bayağı vaşak, bayağı bildigin vaşak iste der gibi.
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 kitana said: oha mükemmel bir hayvan. evcilleştirip beslicem evimde al sana evcil vaşak http://www.zaplat.com/video/hayvan_videolari/87716/Evcil_Va%C5%9Fak_Bir%C5%9Feylere_%C3%87ok_K%C4%B1zm%C4%B1%C5%9F ayrıca http://www.bobcatsmt.com/ said: They are independent and quite self-sufficient yet are companionable and loyal to their owners. Bobcats and Lynx, when tamed and raised properly with a lot of human contact, bond very strongly to people. oy yirim http://www.bobcatsmt.com/photos/pooka10.jpg
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Nasıl bağırıyor ya... kaçarım gördüğüm yerde ben bundan.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 1500 dolar diyor ya. Günde yarım kilo çiğ et diyor. Aç kalırsa seni bile yer bu hayvan.
kitana Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 eve çıkıcam yakın zamanda alıcam bi tane. yarım kilo et problem değil. fiyatı düşündüğümden az. allahım hayvanımı buldum sonunda.
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 alırsan okul çıkışları sendeyim eve uğramam kolay kolay (:
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Aslında balık, tavuk falan yedirilirse olur ya, öyle kırmızı et yedirmeye o kadar gerek yok gerçekten. Aklımı çeldin benim de yani. 20 gün beyaz, 10 gün kırmızı versek, bir de kum falan ek harcamaları olsa: toplam= ayda 100 YTL kadar ediyor. Alınabilir gerçekten. Komşu çocukları güzel korkar :)
Jedi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 bu hayvanların satışı, alıkonulması ve avlanılması yasak boşa hayal kurmayın. illegal.
kitana Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 abi bildiğin çocuğun evinde var.Çocuk nereden almış? Ormandan mı getirmiş? USA de yaşadığını varsayaraktan ordaki yasa düzeni buradan daha disiplinlidir diye tahmin ediyorum. öküz gibi büyüdüğündede veririm hükümete , arada sırada ziyarete giderim yani. hehe. napıp edip alıcam yani illegal millegal.
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Burada vaşak dostu kesilenler burnuna kondu diye sineklerin pekmezini akıtırlarsa Panter Emel'e haber uçuracam.
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 aha ntv de şu an bu haber, hayvan uzmanı bağlandı dediklerimi dedi, ben biliodum abi
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Kediler süper yaratıklar ya... :):):)
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 o haberdeki kadin da "host" dedim, tas attim diyor. herhalde kopekle karistirdi =) yazik olmus hayvana, kesin farkli bir sekilde oldurdu herkesin dedigi gibi, ama millete boyarak oldurdum bogustuktan sonra diyor, annesi bile bir anda oldu diyor. demek ki garanti yas flm atarak oldurdu hayvani. neyse yapacak birsey yok. hayvan olmus gitmis zaten. yazik olmus diyebiliriz sadece
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 GERGE said: Kediler süper yaratıklar ya... :):):) bu arada birsey dikkatimi cekti, amerikadaki kediler pisi pisi diyince bakmiyorlar, sallamiyorlar, pussy flm dedim onu da sallamadi. ne demek gerek bunlara yo flm mi diycez =)
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 of çok tatlı yaa(: http://www.youtube.com/watch?v=E-GsD1S4N2E
kitana Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 HAHAH SÜRÜKLEYE SÜRÜKLEYE ÇIKARDILAR OF ÇOK TATLI YA ABİ OF DAYANAMIYORUM
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 nutella yerim said: keske vaşak adamı öldürseydi arkadaşım kendinde misin ? allah allah ya.hayvanseverliğin de bokunu çıkarmamak lazım yavaş olun biraz.
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Spacecake said: nutella yerim said: keske vaşak adamı öldürseydi arkadaşım kendinde misin ? allah allah ya.hayvanseverliğin de bokunu çıkarmamak lazım yavaş olun biraz. vaşagın canı yok mu
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 sana bir hayvan saldırsa kendini savunmaz mısın ? ya da diyelim adam cahil gitti sevmeye falan çalıştı yine de bu çoluğu çocuğu olan bir insanın ölmesini gerektirmez saçmalamayın.
Öne çıkan mesajlar