Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

'Canavar'ı boğarak öldüren muhtar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yezid, O yanlış işte. Hayvan-sevgisinden yapıyorsunuz belki, iyi niyetlisiniz ama, karşındaki bir vahşi hayvan. Sokak köpeği değil. Normalde zaten(yabancı ülkelerde), şehre ve yerleşim yerlerine inen vahşi hayvanlar ile ilgilenmek için özel görevliler olur. Aranırlar, ve geldiklerinde profesyonelce, düzgünce; hayvanı yakalaması gerekiyorsa yakalar ve vahşi ortamına bırakır.
Mesaj tarihi:
yani yok oyle bir imkan diyorum, adam elinden geleni yapmaya calismis sadece, cahil bir adam zaten.

edit: dusunuyorum merak etme, hatta topige ilk postumu atarken gelecek cevaplarin tarzini ve onlari nasil cevaplayacagimi dahi tasarlayip hesaplarimi yapmistim.
Mesaj tarihi:
yezid said:
Devilmanta said:
Bikere vaşaklar öle saldırgan hayvanlar değiller.

kac kere vasak gordun hayatinda, yaklastin da kacti diye sorarlar adama yahu.

değiller, vaşak görmek gerekmiyor bunu bilmek için.
Mesaj tarihi:
Unbannable said:
Bone said:
vaşak nedir görmediği için bilmiyor, ama aslan nedir biliyor demek ki görmüş. vay be.

daha sığ bi yorum olamazdı. nedenini söylemicem bile.

adam seni desteklemis ve senin ikinci mesajinda dediginle ayni seyi demis yahu
Mesaj tarihi:
ya siz saçma mısınız?
adam saldırdı diyor, saldırınca ne yapacaktı adam? aa bu hayvan saldırmaması lazımdı, hay allah. neyse eşhedüenla.... mı desin?

hayvan yaralı, yardım etmek için süt götürüyorsun, sonra hayvan saldırıyor. bu durumda adama cahil demek yerine kendiniz bi hayvan size saldırsa ne yaparsınız onu düşünün.

ayrıca herkes daha önce vaşak görmüş olmak zorunda değil, ben de görmedim, görsem tanımam. cahil miyim şimdi?

bir de çok büyük bir çelişki var. vahşi bir hayvandan bahsediyoruz. sonra vahşi değil ürkektir aslında vaşaklar diyorsunuz.

"mantıklı"
Mesaj tarihi:
daha once gormedigin bir hayvani sevmek icin yanina gidiyorsan cahilsin.

zira dikkat edersen hayvan sut icmerken degil, sevmeye gittiginde saldiriyor.

ek: vahsi'nin buradaki anlami yabani, evcil olmayan. yani vahsi hayvan urkek olamaz diye birsey yok, tam tersine vahsi hayvanlar urkek olur, osuruktan nem kaparlar.
Mesaj tarihi:
Mum_Chamber said:
"cahil, kara cahil, kapkara cahil"
- Molière

budur.

velociraptor gören masum köylü yaralı olduğunu düşündüğü hayvana süt götürdüğünü ama hayvanın kendisine saldırdığını söyledi. "biz büle hayvan görmemişeh, süt götürdüm saldırdı nankör!" dedi.
Mesaj tarihi:
hah, işte bu gibi durumlar tanrının bize bahşetmiş olduğu o yüce saksıyı çalıştırıp telefon açıyor, bir veterinere ulaşıyor ve ne yapılması gerektiğini öğreniyoruz.. veteriner gelene kadar dediklerini yapıyoruz

edit:aynı mantıkla yaklaşırsak, trafik kazası gördüğünde içinden yaralıyı "kelle paça" çekerek çıkartmak da çok hatalı olmamalıdır. amaaan felç olmuş, iç kanaması varmış kime ne! ambulans gelene kadar hede hödö..

siz iyisi mi trafik kazası geçirenlere de süt verin.. çekip çıkarmaktan iyidir vallahi.
Mesaj tarihi:
bilmediğin hayvanın yanına sevmek için yaklaşmazsın.

yardım etmek istiyorsan ya uzaktan yemek falan atarsın ya da uğraşmaz süpürge sopa bişi alır kovalarsın. bilgisizlik değil bu salaklık.

hem akıl var mantık var köpek kadar kedi sevilir mi allasen?

yazık olmuş felisime. canavar öldürmüşmüş ökküüz..
Mesaj tarihi:
dasaaa said:
hah, işte bu gibi durumlar tanrının bize bahşetmiş olduğu o yüce saksıyı çalıştırıp telefon açıyor, bir veterinere ulaşıyor ve ne yapılması gerektiğini öğreniyoruz.. veteriner gelene kadar dediklerini yapıyoruz

edit:aynı mantıkla yaklaşırsak, trafik kazası gördüğünde içinden yaralıyı "kelle paça" çekerek çıkartmak da çok hatalı olmamalıdır. amaaan felç olmuş, iç kanaması varmış kime ne! ambulans gelene kadar hede hödö..

siz iyisi mi trafik kazası geçirenlere de süt verin.. çekip çıkarmaktan iyidir vallahi.

+1

mallığı savunuyorsunuz. vahşi bilmediğin bir hayvanı sevmezsin. yani sokak köpeği değil bu, vaşak, evcil değil, soyunda evcillik yok.

ki, vaşak görmek çok zordur çünkü insanlardan kaçarlar hep.

yaralı bir vahşi hayvanı sevmeye çalış, sonra bana saldırdı de. amele işte başka açıklaması yok.

bide vaşaklar gayet güzel hayvanlardır. cidden yazık olmuş. keşke muhtar ölseymiş gibi yorumlar saçma, ama mallık yapmasaymış vaşak da ölmezmiş.
Mesaj tarihi:
Gidip sevmeye çalışmasına hiiiç değinmeyeceğim. Sormuyorlar mı annen hemen öldü diyor sen yarım saat boğuştuk diyorsun diye... İki eliyle tutup kaldırabildiği şeyle nasıl yarım saat boğuşmuş olabilir? Vaşak evcil kedi değil, bildiğin vahşi hayvan, kıstırılmışken çılgın gibi de saldırmıştır. Adam kendini savunmasın demiyorum ama ben bu adamın dediklerini okuyunca kendini korumak için değil de şov amaçlı öldürdüğü sonucuna vardım. Yurdum insanı hemen cesetle kupa pozu çakmış...
Mesaj tarihi:
Mum_Chamber said:
"cahil, kara cahil, kapkara cahil"
- Molière

+1

dasaaa said:
velociraptor gören masum köylü yaralı olduğunu düşündüğü hayvana süt götürdüğünü ama hayvanın kendisine saldırdığını söyledi. "biz büle hayvan görmemişeh, süt götürdüm saldırdı nankör!" dedi.

hangi parçası dedi onu? :P
Mesaj tarihi:
büyük ihtimalle adam kurcaliyim içini açim derken hayvan bişey yaptı herifte direk en ufak arıza çıkaran hayvanı öldürmeye çalışan tiplerden yoksa 6 saattir savaşıyoruz anneme sövdü falan direk meraba ben çok yalan söylüyorum manasına gelen şeyler
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bence adamın adli dengesi de sağlam değil. Aklı başında insan köpek kadar kedi görürse kaçar. Deli gücü diyip öldürmüş herhalde arkadaş.
  • Yeni Oluştur...