Cozy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Abi tracert de ilk hopta ttnetten 2200 ms latency alıyorum varmı sorun yaşayan başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 giremyorum oyuna... giriyorum düşüyo.. bi girdim 10k ms verdi ne oluyor anasını satim :S warrior 80 ledik para kasayım dedim tamir masrafından zarara geçtim anasını satim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 izmir denmi oynuyorsun? Pek cevap veren olmadığına göre sorun izmir çıkışından herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Üstte sticky topic var oralara bak vardır dert yanan elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 es teyiz biz bizde de var lag :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Kirliliği önlemek için başlık açmadan önce stickyleri kontrol ediniz Latency / Lag Başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar