Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Bu filmle ilgili bi nokta var, film durum komedisi olarak güzel, tamam. Yalnız senaryo çok standart ya. Yani bi sonrakini tahmin edebiliyorum diyemiyorum tabii, saçma sapan olaylar oluyor çünkü, ama hayatı acaip sıkıcı bi jim carrey var, çok alakasız bi şekilde ufak bi olay geçiyo başından, sonra hayatı kökünden değişiyo ve bu olaylar sonunda gerçek aşkı buluyo. Kaç filmdir bu böyle ya? Filmi izleyince ne kadar gülsem de sıkıldım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 ya ne olacak abi bşaka ne olabilir ki? bi düşün =) fixtir, önce introduction girer karakterin sıradan hayatı sonra bi şekilde değişir, her şey hariak gider sonra bi olay olur kötü duruma gelir, onu çözer ve mutlu son evet. hep böledir ama gayet eğlendirio film yeri geldi mi cidden güldürüyor düşündürüo da açıkcası hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 naraso said: o değilde jim carrey nin adamı kurtarırken söylediği şarkının adı ney bilen var mı evet hangi şarkı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 bugün izledim ben de baya güzel, eğlenceli bi filmdi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Mortis said: naraso said: o değilde jim carrey nin adamı kurtarırken söylediği şarkının adı ney bilen var mı evet hangi şarkı bu Third Eye Blind - Jumper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=cBz5IdxITP8 watch?v=cBz5IdxITP8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Başarılı bir komedi olmuş, herkese tavsiye ederim. 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 çektim şarkıyı dinliorum ^_^ tam amerikan highschool rock band şarkısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 zoey nin weeds deki karakterine benzetmisler biraz allison karakterini , guzel filmdi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 dün sinemada izledim. baya eğlenceli film. jim carrey yaşlanmış ama baya :( zooey'yede kişiliğine uygun karekter vermişler hehe çok tatlıydı gene (:D edit: zooey diye yazılır o ayrıca :X edit2: şarkı çok eski aslında ama güzeldir :) third eye blind'ın tüm şarkıları aynı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 YES OH YES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 çok güzel bi film.geç izledim biraz.jim carrey in karakteri gerçekten iyi bi karakterdi.dialogları falan çok güzeldi eternal ve truman showdan sora bu filmide favori jim carrey filmlerim arasına koyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Güzel filmdi ama jim Carrey yaşlanmış mı ?:) yoksa biraz yaşı budur karakterin diye mi kasmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 47 yaşında:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Müthiş bir oyuncu bu adam ya.Ölü taklidi sahnesi harikaydı. Filmide çok beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 dün seyrettim bende. pozitif hoş bir filmdi. öle ağır komik falan değildi ama hoş film. zoi yitir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Film bende bariz etki yarattı yalnız.. Şöyle ki yapmayacağım şeyleri ulan bi daha mı gelicem bu dünyaya diyip yapmaya falan başladım yapmazsam pişman olurum demeye başladım. izlediğimden beri garip garip şeyler yapar oldum 3 günde 5 il gezdim fln :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Jim Carrey'yi de severim ama, ben begenmedim filmi. Halbuki tam tersini düsünüyodum. Yaslanmis ondandir belki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 İyi vakit gecirmek icin ideal film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Çok güzel fildi.Jim Carrey yaşlanmış ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Bende begendim filmi, (Zooey :(:(:(:( askim.) Jim Carrey'ide severim, film guzel. Ama son zamanlarda fazla "digital" havasi var bu tarz filmlerde ya. Eski "sinema" havasi yerine cok temiz goruntuler falan var sanki. Onun haricinde iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 dün izledim filmi. çok beğendim gerçekten. jim abimiz gene döktürmüş bence. konusu da çok iyiydi filmin. ayrıca ayrı bir paragrafta zoey için açiim dedim. arkadaşlarım "zoey,zoey" diye dolaşıyordu. "kim lan bu" derken gördüm kim oldunu:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 izledim az önce bitti, güzel olmuş jim'in yaşlılığı yalnızca yüzündeki kırışıklıklarda bence, e adam 47 yaşında olsun o kadar. zooey zooey diyolardı, her tarafta zooey resimleri filan, evet hoş bi kadın, rolüne de uymuş, doğal durmuş harry potter partisine bittim yalnız eauh e adam'ı nasıl oldu da 4 adam yazdım anlamadım ki, hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 sinemada inkheart ararken, yok diye bu filme girmiştik,(inkheart da dandik diyorlar zaten) Jim carey oynuyor ne kadar kötü olabilir düşüncesiyle. hiçte pişman etmedi bizi sağolsun gayet güzel filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 bu arada jim carrey'nin seneler önceki bi stand-up'ı http://www.youtube.com/watch?v=JKrZc4Kin-o filmin konusuyla aynı nerdeyse euh düşündüm de pek de aynı değilmiş, ama yes no olayı gene sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar