logcupasa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 kesin gidecegim jim carrey kacırılmaz biri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 valla ben eternal i izledikten sora adamın komedi filmlerinedn sogudum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Film çok güzeldi kesinlikle gidip izleyin,spo vermiyicem dayanamaz açarsınız falan,gidip izleyin. Dayanamadım be Adamın öpmediği kız kalmadı filmde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Film çok güzeldi uzun süreden sonra ilk kez adam gibi bir film izledim. Yes in kurucusunun olduğu sahneler dehşet iyiydi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Çok güzeldi. hiç sıkıldığım sahne olmadı. jimciğim ne yapsa giderim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 asıl jim carrey'nin SNL zamanlarını canlı izlemek vardı. ahh ahh... bu arada evet benim de aklıma ilk "liar liar" geldi bu filmin konusunu duyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Jim Carrey icin degil Zooey Deschanel icin izleyecegim. Asigim zana Zooey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 zooey güzelmiş ama gerçekten.filmdeki karakteride çok güzel ve çok iyi uymuş. film eğlenceli baya. bugün mtvde mty at the movies de yesman vardı.yönetmen "insanlar bu filmden çıktığında çoğu şeye evet deme hissini oluşturabilirsem başarılı olmuşum demektir" dedi.haklıda :D. herşeye evet diyesim geldi birden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Zooey'e göz dikenler mi var burda yoksa :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Film basarili ya, sinemaya gidip pisman olmadan cikmak isteyen, iyi vakit gecirmek isteyen girebilir. Ailecek te izlenir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 son sahnedeki kayma sahnesini cidden yapmak istiyorum ek olarak koymaları çok gzüel merdivenlerde herkezi resmen kitlediler.. gülmeyen yoktu son espiri bomba bomba ama yanımda oturan o gerzek herife tav oldum herşeye gülünmezki be bilider gülünmez ki sinemada ilk dkdan son dksınakadar herkezin dönüp arkaya bakmasına bile sebep olan adamı burdan teprik etmek istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Bende çok beğendim filmi! Açıkcası olmaması gerektiği kadar etkiledi beni evet diom herseye çıktığımdan beri sinemadan! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 çok güzeldi film baya baya gülünecek yeri var 8/10 veririm gayet. spoiler açmayın bak gübre kredisi verdiği adam, uçak dersleri, iranlı kadının birleştirilip terörist olararak tutuklanması inanılmazdı ahuahuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 yorumlar cok olumlu en kısa zamanda izlemek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bugün seyrettim filmi çok eğlenceliydi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 çok eğlenceli bi film olmuş, katılıyorum bu doğrultudaki yorumlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 bugun seyrettim inanılmaz eğlenceli ve inanılmaz komikti ya:D.O kadar beğendimki kelimelerle anlatamam.Herkesin kesinlikle gitmesi lazım.Bu arada zoeye aşık olanlar listesine benide eklerseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 o değilde jim carrey nin adamı kurtarırken söylediği şarkının adı ney bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 şimdi geldim sinemadan, çok güzel, eğlenceli bi film olmuş ayrıca KADINA AŞIK OLDUM ALLISONA , evet aşığım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 cok tanıdık geliyo bu hatun ya, nerden hatırlıyorum acap edit: hitchiker's guide to the galaxydenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 oha quel, ayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 bitek hitchhikers'da izlemiştim, aklıma kazınmış hatun işte daha ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 birincisi zoeyle ilgili bir detayi unutmussun ikincisi hhgttg ile ilgili bir detayi unutmussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 nedir nedir? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 sorun deil sonuçta kız benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar