Garager Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 iki çocuk böyle yazarda birileri köpürürse sinirden 2 ay sonra 10 tane böyle çocuk çıkar bence. Gerek bile yok takmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Bone said: Daha da ilginci, bunlar daha doğmamışken yaşayan bir adamdan nefret ediyorlar. sen, ben daha doğmamışken yaşayan bir adamın zorla sevdirildiği, aksini yapmanın yerine göre "suç" sayıldığı bir ülkede bunun tam tersinin olması ilginç değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 "komünizm türk dünyasının en büyük düşmanıdır, her görüldüğü yerde ezilmelidir /k.atatürk" Atatürk Üniversitesi'nin girişinde yazılıydı bu yazı. Atatürk'ün silah arkadaşıymış gibi atmış tutmuş bazı arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Dünyada şuan ileri gelen bir sistem vardır : KAPİTALİZM ve kapitalizmin en büyük düşmanı KOMUNİZM'dir herhalde türkiyede ve dünyada devrimciler, komunistler terörist olarka gösterilir. ve adam elbetteki bu sistemi kötüleyecek ve neyi kullanacak tarihteki büyük işler yapmış insanları (atatürk vb liderler) kullanarak onun altından sözler komunizmi düşürücü sözler üretip bnları bu adamlar sölemişti diye tanımaktır millete ve evet malesef başarıyolar! ama kısmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ruh hastalığı fikirlerden ve inançlardan bağımsızdır. birileri iyi olmuş deniz gezmiş asılmış" der, birileri de "iyi olmuş adnan menderes asılmış"... cümledeki nesne değişse de hastalık değişmez. iki lafın da sahibi ruh hastasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 kim normal peki ? senmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Atatürk'ün silah arkadaşı değilim ama her üniversitenin dediğine inanacaksak işimiz var, daha geçen ismi lazım değil üniversitenin rektörü kolaj çalışması usulüyle makale yazmaktan hapse atıldı, bugünler de başka bir üniversitenin rektörü yolsuzluktan. Her üniverstenin yaptığı şey yol gösterici değildir. Zaten bir üniversitenin girişine öyle bir yazı yazan üniversitenin mentalitesinin doğruluğundan daha rektörünü tanımadan şüphe ederim. Atatürk'ün bilim, spor ve sanatla ilgili onca sözü varken komunizmle ilgili doğruluğu şüpheli bir söz koymuşlar çok komik gerçekten de, en az warner bros'a açılan dava kadar komik. Ha atatürk komunizmi seviyor muydu bilmiyorum ama düşmanları hakkında o kadar ağır sözler etmeyen birinin (tahminimce) komunizm hakkında öyle bir laf edeceğini sanmam. Biraz bahsettiğimiz insanın ayarına bakmak lazım. Ayrıca bence ne komunizm, ne kapitalizm ideal bir sistem değil. Bildiğimiz anlamıyla komunizm emperyalizme kayan kapitalizme antitez olarak çıkmış çok doğal bir süreç ama artık sentezini bulmak lazım bunca sene sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 20 yıl sonra bir guruhun Abdullah Öcalan'ı "bir özgürlük savaşçısı" gibi anlatan kitaplar yazdığını görüp sonra bu başlık altında yazmış bazı arkadaşları hatırlayıp güleceğim bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Absolut said: Düşünce özgürlüğü var. Adamın kendince sebebleri varmış DGden nefret etmek için ve yandaşta bulmuş abartacak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 1-Facebook'u ciddiye almıyorum. Bir digeri; papadapulos said: "Kominizm Başı Görüldüğü Yerde Ezilmelidir Mustafa Kemal ATATÜRK" AGHAHAHHHHAHAHAHAAAAHAH Eger vakit bulursam birebir kaynaklarıda yazabilirim.Yarın finansal analiz sınavım var.Atatürk'ün yukarıdaki cümleyi kurması olmasıdır.Atatürk'ün kur'an ayetleri ile meclisi açtırdıgıda doğrudur.Atatürk'ün hilafet ve saltanatı kaldırdığıda doğrudur. Şimdi açıklayalım.İlk Dünya savaşından sonra ülkeler karşı blok ülkelerince işgale başlandığı zaman,Batıdan artık ümidi kesen Atatürk doğunun devi Rusya (Bolşevik) ve Türkiye'nin 4 bir yanına dağılmış olan müslüman devletleri Batıyar karşı kullanmak için kimi zaman aşırı fundamentalist(köktendinci),kimi zaman aşırı solcu söylemler vermiştir.(Yönetim tarzımız bolşevizme yakındır diyecek kadar)BUNLAR ONUN DÜŞÜNCELERİNİ YANSITMAMASINA RAĞMEN siyasi koz olarak Rusları ve müslümanları kullanmıştır. Ama nutuğu okuduysanız bu söylemler asla geçmez çünkü bunlar o zamanın şartlarında söylenmesi gereken sözlerdi.Bu yüzden nutukta bunlar yoktur.Atatürk kesinlikle dehadır, tüm kurmaylarını toplasan 1 Atatürk etmez.Ama bilmeden konuşmayalım.İyi akşamlar. İmla hataları mümkün, kasamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 throne_eins_meister said: 20 yıl sonra bir guruhun Abdullah Öcalan'ı "bir özgürlük savaşçısı" gibi anlatan kitaplar yazdığını görüp sonra bu başlık altında yazmış bazı arkadaşları hatırlayıp güleceğim bir de. Artık herşeyin örtbas edilebildiği bir dünyada değiliz. Türkçe kaynaklar yetmiyorsa, açın alman arşivlerinden, ingiliz arşivlerinden yazılmış kitaplar bakın. O zamanki bölücü siyasete hem solcuların hem de sağcıların nasıl alet olduğunu görürsünüz dolayısıyla burda bir bilgi eksikliği varsa insan kaynaklıdır o devlet değil. Eğer biri ozaman'ın solcularını veya sağcılarını sütten çıkmış ak kaşık sanıyorsa bence değişik kaynaklara bakmadığındandır. İnsanlar farklı şeyleri okuyup onu yorumlayarak doğru bir sentez yapmaya üşeniyor, tek bir tarafa körü körüne inanmak daha kolay geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Sanal ortamda naparsanız yapın gerçek hayatı etkilemiyecek milletin hayatı facebook olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 AthleT said: "komünizm türk dünyasının en büyük düşmanıdır, her görüldüğü yerde ezilmelidir /k.atatürk" Atatürk Üniversitesi'nin girişinde yazılıydı bu yazı. Atatürk'ün silah arkadaşıymış gibi atmış tutmuş bazı arkadaşlar. bugün türkiye mahkemelerinde de "adalet mülkün temelidir" yazıyo, altında K. Atatürk imzası var. "Türk şöförü en asil duygunun insanıdır" gibi lafı da var. altında Atatürk imzası bulunan her sözü Atatürk söylememiş olabilir, dikkat edelim. ki gerçekten hiç ihtimal vermiyorum böyle bi laf edeceğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 throne_eins_meister said: 20 yıl sonra bir guruhun Abdullah Öcalan'ı "bir özgürlük savaşçısı" gibi anlatan kitaplar yazdığını görüp sonra bu başlık altında yazmış bazı arkadaşları hatırlayıp güleceğim bir de. acitasyon yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 sir said: AthleT said: "komünizm türk dünyasının en büyük düşmanıdır, her görüldüğü yerde ezilmelidir /k.atatürk" Atatürk Üniversitesi'nin girişinde yazılıydı bu yazı. Atatürk'ün silah arkadaşıymış gibi atmış tutmuş bazı arkadaşlar. bugün türkiye mahkemelerinde de "adalet mülkün temelidir" yazıyo, altında K. Atatürk imzası var. "Türk şöförü en asil duygunun insanıdır" gibi lafı da var. altında Atatürk imzası bulunan her sözü Atatürk söylememiş olabilir, dikkat edelim. ki gerçekten hiç ihtimal vermiyorum böyle bi laf edeceğine. sir ün dediklerini yazacaktım. şöför olayı bomba, millet oynuyor resmen. Paticik mülkün temelidir. K.Atatürk demişti bunu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 nutella yerim said: throne_eins_meister said: 20 yıl sonra bir guruhun Abdullah Öcalan'ı "bir özgürlük savaşçısı" gibi anlatan kitaplar yazdığını görüp sonra bu başlık altında yazmış bazı arkadaşları hatırlayıp güleceğim bir de. abdullah öcalan ile deniz gezmiş i bir tutamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 maalesef bir tutuyorum onları. sori. (kişisel görüştür, boşuna klavye eskitmeyin cvp vermeyeceğim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 bu kanıya nerden vardıgını acıklarsan belki ben de fikrimi degistiririm,hepimiz insanız sonucta bazı konular hakkında ben de yanlıs bilgilere sahip olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -007- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Arkadaşlar bu başlıkta yapılan genel bi yanlışlık var. Tarih bi bilimdir ve bilimler göreceli olmamalıdır. Bir olay geçmişte ya yaşanmıştır ya da yaşanmamıştır. Bilimlerin sencesi bencesi olmaz. Dolayısıyla geçmişte Atatürk'ün söylediği ya da söylemediği bir yerlerde yazılı olan bir bilgi için "bence şöyle" "hayır bence böyle değil" demeyin çünkü zaman kaybı ve gereksiz. Onun yerine araştırın, bişey bulursanız da kapı gibi kaynak koyun. Bakın ben bi sözünü koydum ilk mesajımda kapı gibi kaynağı ve sayfa numarasıyla. Ona bile arkadaş gelip "bence dememiştir" dedi. Bu olaya bi son vermemiz bilgi araştırmamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Bir lafı söyledigini göstermek kolay da söylemedigini göstermek ancak kisiliginden yola cikarak yapılabilecek bir sey, zira atatürük'ün söylemediği sözler diye bir kaynak yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 AthleT said: "komünizm türk dünyasının en büyük düşmanıdır, her görüldüğü yerde ezilmelidir /k.atatürk" Atatürk Üniversitesi'nin girişinde yazılıydı bu yazı. Atatürk'ün silah arkadaşıymış gibi atmış tutmuş bazı arkadaşlar. Atatürk'ün Taksim Meydanına Komünist, Sovyet Büyükelçisi Aralov'un heykelini diktirdiğini biliyorsunuz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Necro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 balon said: Absolut said: Düşünce özgürlüğü var. Adamın kendince sebebleri varmış DGden nefret etmek için ve yandaşta bulmuş abartacak bişi yok. Bu kadar özgürde düşünmesinler o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 3.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 maalesef bir tutuyorum onları. sori. (kişisel görüştür, boşuna klavye eskitmeyin cvp vermeyeceğim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 bu kanıya nerden vardıgını acıklarsan belki ben de fikrimi degistiririm,hepimiz insanız sonucta bazı konular hakkında ben de yanlıs bilgilere sahip olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Arkadaşlar bu başlıkta yapılan genel bi yanlışlık var. Tarih bi bilimdir ve bilimler göreceli olmamalıdır. Bir olay geçmişte ya yaşanmıştır ya da yaşanmamıştır. Bilimlerin sencesi bencesi olmaz. Dolayısıyla geçmişte Atatürk'ün söylediği ya da söylemediği bir yerlerde yazılı olan bir bilgi için "bence şöyle" "hayır bence böyle değil" demeyin çünkü zaman kaybı ve gereksiz. Onun yerine araştırın, bişey bulursanız da kapı gibi kaynak koyun. Bakın ben bi sözünü koydum ilk mesajımda kapı gibi kaynağı ve sayfa numarasıyla. Ona bile arkadaş gelip "bence dememiştir" dedi. Bu olaya bi son vermemiz bilgi araştırmamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Bir lafı söyledigini göstermek kolay da söylemedigini göstermek ancak kisiliginden yola cikarak yapılabilecek bir sey, zira atatürük'ün söylemediği sözler diye bir kaynak yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 AthleT said: "komünizm türk dünyasının en büyük düşmanıdır, her görüldüğü yerde ezilmelidir /k.atatürk" Atatürk Üniversitesi'nin girişinde yazılıydı bu yazı. Atatürk'ün silah arkadaşıymış gibi atmış tutmuş bazı arkadaşlar. Atatürk'ün Taksim Meydanına Komünist, Sovyet Büyükelçisi Aralov'un heykelini diktirdiğini biliyorsunuz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 balon said: Absolut said: Düşünce özgürlüğü var. Adamın kendince sebebleri varmış DGden nefret etmek için ve yandaşta bulmuş abartacak bişi yok. Bu kadar özgürde düşünmesinler o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar