Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

insanda gaz sorunsali..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nedir bizim bundan cektigimiz yahu.. sabah saat 10'dan beri iki buklum dolasiyorum agridan,var mi sunu gecirmek icin kendine ozgu yontem bulanlar,evrensel yontemi bilenler falanda filanda.. Olecem yau!(kucagina al sirtina vur falan diyene dalarim =P)[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
you have a very kara baht young padawan...
Mesaj tarihi:
Bi suru ilac var git bi eczanye temin et hemde receteye gerek yok[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Mesaj tarihi:
turp ye[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Mesaj tarihi:
yere sırt üzeri yat..
bacaklarını kaldırıp geriye doğru çek, ve tekrar serbest bırak tekrar çek serbest bırak...[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
Mesaj tarihi:
said:
Natural_Jedi, 03 Mayıs 2004 19:56 tarihinde demiş ki:
sık kıçını azcık geçer kendi

ehahahaha süper fikir, adam çıksın die uuraşıo, kaçsın die diil :D[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Mesaj tarihi:
yok abiler oyle boyle degil..korktum simdi apandist diye..tam da asagi sag taraf agriyor aradik doktoru muayenehanesini kapamis aslinda ama 9'da gidiyorum muayeneye...Umarim sadece gazdir oy oy..Apandist falan cekemem ben yau!

Oyle ıkınmakla sıkmakla da olmuyor..Afedersiniz buyugu de yaptim ogle vakti ama agri ayni agri of of[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
peder bey sag dedi de ondan tirstim belki yanlis hatirliyordur umarim dedigin dogrudur[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
apandistte bacaanda da çekme ve mide bulantısı olur.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Mesaj tarihi:
oy ya moralim bozuluyor gittikce ameliyat falan hic cekemem 1 senede 2 olur bu olursa.. mide bulantisi var cunku![signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
karın bölgesinin sol aşağı tarafında bi yanma sol bacakta çekme ve mide bulantısı değil dimi apandisitin belirtileri ayrıca gaz varmış gibi sıkışma fln[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
yok valla yanmayla cekme yok cok sukur..oh =) mide bulantisi da gecti valla cikarmadim hic.. bi tek agri kaldi..o da gazdir gaz..yani umarim[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
yok ben belirtiler onlar demedim onlarmı diye sordum bu rahatsızlıklar oluştu bende zamanlada[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Mesaj tarihi:
Bagirsak tarafinda feci bir agri var iste yaklasik 12 saattir..Sag tarafi biraz daha agir basiyor sola oranla ara sira midem de bulandi..Sut falanda icmedim ki yau..hic gaz sikintim olmazdi ondan korktum zaten dedem apandistten gitti..neyse daha ilk gun birsey olursa bile tedavi edilir biraz aci cekerim en fazla oy[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
tamam biyolojiden anlamam bakmayın öyle[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Mesaj tarihi:
oy corle cok izdirapli mi bari? (kendimi kotu senaryoya hazirliyom valla)

Edit:Yau saa 21:00 oldu hala doktordan ses yok =(
[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj MeSh tarafından 03 Mayıs 2004 21:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
neyse gittim geldim..Birsey yok gibi gozukuyor dedi.Yarin bi-iki gun takip edecekmisiz bitecekmis olay..ilac vermeye gerek yok dedi.Neyse rahat uyurum artik ohh[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun iyi uykular sana[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
  • Yeni Oluştur...