MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Nedir bizim bundan cektigimiz yahu.. sabah saat 10'dan beri iki buklum dolasiyorum agridan,var mi sunu gecirmek icin kendine ozgu yontem bulanlar,evrensel yontemi bilenler falanda filanda.. Olecem yau!(kucagina al sirtina vur falan diyene dalarim =P)[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Soda limon iç Talcit iç bak erik yedim az önce bayağı bi nasıl gazım var anlatamam sölemesi ayıptır ... bırakıcam ama şimdi ortamdayım olmaz =)[signature][hline]bla bla bla ...
Moss Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Bi suru ilac var git bi eczanye temin et hemde receteye gerek yok[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim....
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 turp ye[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 yere sırt üzeri yat.. bacaklarını kaldırıp geriye doğru çek, ve tekrar serbest bırak tekrar çek serbest bırak...[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 osur osur sal gitsin utanma yabancı yok...[signature][hline]bla bla bla ...
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 sık kıçını azcık geçer kendi[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 said: Natural_Jedi, 03 Mayıs 2004 19:56 tarihinde demiş ki: sık kıçını azcık geçer kendi ehahahaha süper fikir, adam çıksın die uuraşıo, kaçsın die diil :D[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 yok abiler oyle boyle degil..korktum simdi apandist diye..tam da asagi sag taraf agriyor aradik doktoru muayenehanesini kapamis aslinda ama 9'da gidiyorum muayeneye...Umarim sadece gazdir oy oy..Apandist falan cekemem ben yau! Oyle ıkınmakla sıkmakla da olmuyor..Afedersiniz buyugu de yaptim ogle vakti ama agri ayni agri of of[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan...
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 peder bey sag dedi de ondan tirstim belki yanlis hatirliyordur umarim dedigin dogrudur[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan...
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 apandistte bacaanda da çekme ve mide bulantısı olur.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 oy ya moralim bozuluyor gittikce ameliyat falan hic cekemem 1 senede 2 olur bu olursa.. mide bulantisi var cunku![signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan...
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 way be görmeyeli baya medeni omuş buralar.direk töbee töbee diye başlarlardı ya[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 karın bölgesinin sol aşağı tarafında bi yanma sol bacakta çekme ve mide bulantısı değil dimi apandisitin belirtileri ayrıca gaz varmış gibi sıkışma fln[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 yok valla yanmayla cekme yok cok sukur..oh =) mide bulantisi da gecti valla cikarmadim hic.. bi tek agri kaldi..o da gazdir gaz..yani umarim[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan...
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 yok ben belirtiler onlar demedim onlarmı diye sordum bu rahatsızlıklar oluştu bende zamanlada[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Bagirsak tarafinda feci bir agri var iste yaklasik 12 saattir..Sag tarafi biraz daha agir basiyor sola oranla ara sira midem de bulandi..Sut falanda icmedim ki yau..hic gaz sikintim olmazdi ondan korktum zaten dedem apandistten gitti..neyse daha ilk gun birsey olursa bile tedavi edilir biraz aci cekerim en fazla oy[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan...
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 apandıisik sağda tam leğen kemiğinin o çıkıntısının bittiği yerin hemen yanında 15 cm lik dikiş izim war :)
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 tamam biyolojiden anlamam bakmayın öyle[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 En etkili çözüm soda...[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 oy corle cok izdirapli mi bari? (kendimi kotu senaryoya hazirliyom valla) Edit:Yau saa 21:00 oldu hala doktordan ses yok =( [signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... [Bu mesaj MeSh tarafından 03 Mayıs 2004 21:02 tarihinde değiştirilmiştir]
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 neyse gittim geldim..Birsey yok gibi gozukuyor dedi.Yarin bi-iki gun takip edecekmisiz bitecekmis olay..ilac vermeye gerek yok dedi.Neyse rahat uyurum artik ohh[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan...
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Geçmiş olsun o zaman..[signature][hline] :rock:«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»:rock:
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 geçmiş olsun iyi uykular sana[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Öne çıkan mesajlar