Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kişisel deil sevgilim bu siteyi görünce deli oluo

SpaceMonkey

Öne çıkan mesajlar

0ne said:
şifre değiştirme kısmına klavye gözün kapalı 8-10 karakter yaz sonra kopyala tekrar kısmına yapıştır.Eğer şifremi unuttum'a tıklamazsan bi daha giremezsin.Ben bi kaç site için yaptım aynı şeyi.

şifre bölümü 1900'lerden kalma sistemlerde bile kopyalanamaz bölümdür ki?
Sosyal ağlarda paylaş

Msn hackliyen gördüm, hani kiminle konusuyor ediyor bilmek için takip etmek için. Ama hangi zavallı kendine sıfır güveni olmayan sevgilisinin forum accountunu hackler ki ya...

Ben mesela Nefr ile WoW konusunda bayağı zorlanmıştım. Ama paticik'e üye olmak gaye doğal geldi. Hatta ilk başta nickimi söylememiştim, kendin bul diye falan da, tabi cart diye bulmuştu.

Yazık ya, üzüldüm kız arkadaşına yada hack gerçekse sana... ÇOK ZAVALLISIN.
Sosyal ağlarda paylaş

PeriTh said:
Msn hackliyen gördüm, hani kiminle konusuyor ediyor bilmek için takip etmek için. Ama hangi zavallı kendine sıfır güveni olmayan sevgilisinin forum accountunu hackler ki ya...

Ben mesela Nefr ile WoW konusunda bayağı zorlanmıştım. Ama paticik'e üye olmak gaye doğal geldi. Hatta ilk başta nickimi söylememiştim, kendin bul diye falan da, tabi cart diye bulmuştu.

Yazık ya, üzüldüm kız arkadaşına yada hack gerçekse sana... ÇOK ZAVALLISIN.

Arkadaşım kız bnm tek şifremi bilio hacklemesine gerek yokki girmiş yazmış
Sosyal ağlarda paylaş

Bilin ki burada paticik hakkında söylenen herangi olumsuz bir şeye destek görmeyeceksiniz yani.
Sizin aranızda 2 dakika konuşup halletmeniz gereken şeye burdaki insanlar da karar vermicek.

Ama çekirdek çitleyip izliyoruz güzel oluyor.

Bu arada überhitler'e doğru gidiyo kız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...