SpaceMonkey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Çok acayip bi zekilik var burada dedektif olayına döndürdünüz ben kimim nie doğdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Demekki erkek arkadaşın o yüzden kopamıyor burdan,dimi. Edit:Sende bi rahat bırak rahat rahat girsin işte,mis gibi forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 soğutacan kendinden çocuğu en son. gerek yok bu tarz hareketlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpaceMonkey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Forum Paticik ve beni mi karşılaştırıonuz taş yerinde ağırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 atasözü yerine oturmadı bence. bırak takılsın çocuk, sana ne zararımız oldu bacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpaceMonkey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 nese teli kapattık ben çıkar banlayın bunu tek tek her yazarı keserim yoksa bulamıcamı sanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 benim kılıçlarım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 @SpaceMonkey acc ile şu an yazı yazan kız bi resim koy banlıycaz söz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 SpaceMonkey said: Forum Paticik ve beni mi karşılaştırıonuz taş yerinde ağırdır ahaha afedersinde, paticik ezer seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ben tek ezerim.. etin ne butun ne kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Ardeth said: benim kılıçlarım var end mai aks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 benim de yayim olsun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Senin için acc silme botunu eklettiriyorum patiye.Kıymetimi bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Lexius said: ben tek ezerim.. etin ne butun ne kadın. hahahaha, doğrudur ezer yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 0ne said: şifre değiştirme kısmına klavye gözün kapalı 8-10 karakter yaz sonra kopyala tekrar kısmına yapıştır.Eğer şifremi unuttum'a tıklamazsan bi daha giremezsin.Ben bi kaç site için yaptım aynı şeyi. şifre bölümü 1900'lerden kalma sistemlerde bile kopyalanamaz bölümdür ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 cerebralis said: ama böyle bi siteye bağımlılık cidden kız arkadaş için çıldırtıcı olabiliyo.en iyisi kız arkadaşını da üye yap olsun bitsin:) X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 tellos said: @SpaceMonkey acc ile şu an yazı yazan kız bi resim koy banlıycaz söz Ahahaha :D iyiydi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Msn hackliyen gördüm, hani kiminle konusuyor ediyor bilmek için takip etmek için. Ama hangi zavallı kendine sıfır güveni olmayan sevgilisinin forum accountunu hackler ki ya... Ben mesela Nefr ile WoW konusunda bayağı zorlanmıştım. Ama paticik'e üye olmak gaye doğal geldi. Hatta ilk başta nickimi söylememiştim, kendin bul diye falan da, tabi cart diye bulmuştu. Yazık ya, üzüldüm kız arkadaşına yada hack gerçekse sana... ÇOK ZAVALLISIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 SpaceMonkey said: Ama bak ben deli oluom bu renge silin şunu banlayın bişi yapın Hitler bile bu derecede despot değildi. Renk banlamak nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 pogodi said: sadsdg benim sevgilim de ne boş insansın diyip duruyo. hatta geçende "bana paticik tarzı konuşmalar yapma" dedi O_o yaptım. asdlkajsşdlksdf :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpaceMonkey Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 PeriTh said: Msn hackliyen gördüm, hani kiminle konusuyor ediyor bilmek için takip etmek için. Ama hangi zavallı kendine sıfır güveni olmayan sevgilisinin forum accountunu hackler ki ya... Ben mesela Nefr ile WoW konusunda bayağı zorlanmıştım. Ama paticik'e üye olmak gaye doğal geldi. Hatta ilk başta nickimi söylememiştim, kendin bul diye falan da, tabi cart diye bulmuştu. Yazık ya, üzüldüm kız arkadaşına yada hack gerçekse sana... ÇOK ZAVALLISIN. Arkadaşım kız bnm tek şifremi bilio hacklemesine gerek yokki girmiş yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Bilin ki burada paticik hakkında söylenen herangi olumsuz bir şeye destek görmeyeceksiniz yani. Sizin aranızda 2 dakika konuşup halletmeniz gereken şeye burdaki insanlar da karar vermicek. Ama çekirdek çitleyip izliyoruz güzel oluyor. Bu arada überhitler'e doğru gidiyo kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 @space : abicim senin uzayın gitmiş maymun kalmışın.. biraz söz geçir dişiye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 maym ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 kılıbık maymun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar