SpaceMonkey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Çok acayip bi zekilik var burada dedektif olayına döndürdünüz ben kimim nie doğdum
0ne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Demekki erkek arkadaşın o yüzden kopamıyor burdan,dimi. Edit:Sende bi rahat bırak rahat rahat girsin işte,mis gibi forum.
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 soğutacan kendinden çocuğu en son. gerek yok bu tarz hareketlere.
SpaceMonkey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Forum Paticik ve beni mi karşılaştırıonuz taş yerinde ağırdır
utopia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 atasözü yerine oturmadı bence. bırak takılsın çocuk, sana ne zararımız oldu bacım.
SpaceMonkey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 nese teli kapattık ben çıkar banlayın bunu tek tek her yazarı keserim yoksa bulamıcamı sanmayın
tellos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 @SpaceMonkey acc ile şu an yazı yazan kız bi resim koy banlıycaz söz
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 SpaceMonkey said: Forum Paticik ve beni mi karşılaştırıonuz taş yerinde ağırdır ahaha afedersinde, paticik ezer seni
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 ben tek ezerim.. etin ne butun ne kadın.
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Ardeth said: benim kılıçlarım var end mai aks
PATA Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Senin için acc silme botunu eklettiriyorum patiye.Kıymetimi bil
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Lexius said: ben tek ezerim.. etin ne butun ne kadın. hahahaha, doğrudur ezer yani.
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 0ne said: şifre değiştirme kısmına klavye gözün kapalı 8-10 karakter yaz sonra kopyala tekrar kısmına yapıştır.Eğer şifremi unuttum'a tıklamazsan bi daha giremezsin.Ben bi kaç site için yaptım aynı şeyi. şifre bölümü 1900'lerden kalma sistemlerde bile kopyalanamaz bölümdür ki?
Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 cerebralis said: ama böyle bi siteye bağımlılık cidden kız arkadaş için çıldırtıcı olabiliyo.en iyisi kız arkadaşını da üye yap olsun bitsin:) X(
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 tellos said: @SpaceMonkey acc ile şu an yazı yazan kız bi resim koy banlıycaz söz Ahahaha :D iyiydi bu
PeriTh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Msn hackliyen gördüm, hani kiminle konusuyor ediyor bilmek için takip etmek için. Ama hangi zavallı kendine sıfır güveni olmayan sevgilisinin forum accountunu hackler ki ya... Ben mesela Nefr ile WoW konusunda bayağı zorlanmıştım. Ama paticik'e üye olmak gaye doğal geldi. Hatta ilk başta nickimi söylememiştim, kendin bul diye falan da, tabi cart diye bulmuştu. Yazık ya, üzüldüm kız arkadaşına yada hack gerçekse sana... ÇOK ZAVALLISIN.
xunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 SpaceMonkey said: Ama bak ben deli oluom bu renge silin şunu banlayın bişi yapın Hitler bile bu derecede despot değildi. Renk banlamak nedir?
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 pogodi said: sadsdg benim sevgilim de ne boş insansın diyip duruyo. hatta geçende "bana paticik tarzı konuşmalar yapma" dedi O_o yaptım. asdlkajsşdlksdf :D:D
SpaceMonkey Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 PeriTh said: Msn hackliyen gördüm, hani kiminle konusuyor ediyor bilmek için takip etmek için. Ama hangi zavallı kendine sıfır güveni olmayan sevgilisinin forum accountunu hackler ki ya... Ben mesela Nefr ile WoW konusunda bayağı zorlanmıştım. Ama paticik'e üye olmak gaye doğal geldi. Hatta ilk başta nickimi söylememiştim, kendin bul diye falan da, tabi cart diye bulmuştu. Yazık ya, üzüldüm kız arkadaşına yada hack gerçekse sana... ÇOK ZAVALLISIN. Arkadaşım kız bnm tek şifremi bilio hacklemesine gerek yokki girmiş yazmış
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Bilin ki burada paticik hakkında söylenen herangi olumsuz bir şeye destek görmeyeceksiniz yani. Sizin aranızda 2 dakika konuşup halletmeniz gereken şeye burdaki insanlar da karar vermicek. Ama çekirdek çitleyip izliyoruz güzel oluyor. Bu arada überhitler'e doğru gidiyo kız.
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 @space : abicim senin uzayın gitmiş maymun kalmışın.. biraz söz geçir dişiye..
Öne çıkan mesajlar