mangal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 sürekli fatal error verio aylar sonra girmeye çalıştım : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 sen patlamışsın bence repair falan dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Temiz bir kurulum yap geçer. (Makinanda kaynaklı değilse tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Başlığı düzelttim, düzeltmeye ihtiyaç duyulmayan günler dileğiyle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 repair i yapıyosun (full olanını tabiki) , işlem bitene kadar forumda geyik yaparsın biraz çay içersin sonra bi bakmışsın rahat rahat çalışıyo oyuncağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 error u yazsaydın keske duzgunce.bazıları repair veya temiz kurulumla bile düzelmiyor donanımsal problemler olabilir ram çakışması vs gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 baslık düzelince soulcube un mesaj cok agresif görünmüş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 olorin84 said: error u yazsaydın keske duzgunce.bazıları repair veya temiz kurulumla bile düzelmiyor donanımsal problemler olabilir ram çakışması vs gibi öyle bi durumda zati wow la alakalı değildir genel olarak makinayı da etkiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 düzelttim evet bi gün inananıyorum wow patladımı diye bi post açılıcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 hadi ya o kadar kastım oynayama diye ama neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar