Red Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 hülya avşar salak falan değil fazla zeki de diyebiliriz.fakat bu helin tam moron ya.hani sevgilim olsun salak olsun sadece sevişelim tarzı düşünenler için helin avşar tam buna uyuyor. gece klubunde falan denk gelsem yazıcam yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 makyajsız hali nasıldır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 kıçıma 2 kaş 2 göz çizsem daha güzel olur bu yaratıksı kadından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Nesi var lan gayette sevişilir, ayrıca laf atanların arasında bunu bulamayanların olduğuna eminim tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 threadde yorum yazan herkes VS modelleri kalitesinde takiliyormus, bunu gordum bugun. Bir zamanlar Hande Ataizi ve Seray Sever icin de ayni laflari duymustum okumustum, hatta Seray icin ben de demistim ne tipsiz at gibi kadindir diye ve ikisini bu yaz farkli mekanlarda canli gorunce eyvah diye dondum kaldim (Ozellikle Seray Sever BAYAGI guzel kadinmis haberimiz yokmus). Bu da onunuzden gecse A B O diye titrersiniz, estirmeyin burda sdsfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 memedir meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 benim önümden geçti fıstık gibi lan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Hande Ataizi ne laf atan mı varmış?O kadın çoooook fena güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 dostum hande ataizi güzel demişsin ama, o kadın yaşlı ki. ruhsarken güzeldi, ben ergen bile değildim, sene 90lardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Hande Ataizi hala güzel ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Botoks yaptıran kadınlar kıçıma benziyor çoğunlukla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 bunların hiçbiri bana yanaşamaz. hatta dünya üzerindeki hatunların hiç biri güzel değil bence. daha annesinin karnından çıkmadı güzel diyebileceğim bi kız. öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 aradığın kişi google görseller de agyness deyn hemcins yaklaşımı olduğundan erkekler beğenmeyebilir tabe ama kendisinin 1 numerolu hayranıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 güzel değil!x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Birşey eksik gibi bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 kısa saç (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Akhlaur said: Birşey eksik gibi bunda. meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 son estetiklerle baya güzel oldu bu kadın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 kısa saç, şirin göğüsler, afet hatun daha ne istiyosunuz be ilah yap tap işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar