Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 mimarlık 1. sınıf temel tasarım. lan nasıl bir derstir bu allahımı şaşırdım resmen. hayır güzel sanatlara hazırlandım olmadı mimarlık okumaya başladım össle girip diyodum bi faydasını görürüm fln. yok arkadaş. neymiş slogan ifade edicek mişiz. millet bişey bulamıo. gelio arkadaşlar uğur bana fikir bul hepsine 2-3 kişiye buldum çizdim bi benimkini beğenmedi hocalar. 6 tane çizdim anca 6.cıyı beğendirdim onu da geliştirmem gerekiyormuş. (6boru değil bir derste oluo bu olay ve daha çizmeyen var çizenlerde 1 tane çizebilmiş ittire kaktıra) daha da kötüsü 2 hoca var 2grup . bizim hoca çakma diğeri lafı geçen hocaymış. benimki beğenio çizdiklerimi öbürü olmamış dio. hocalar arası kaos yaratmaya çalıştım ama olmuo. bizimki ezik o ne derse o olur dio geçio. :( daha da 1. sınıf. hatta 1. ay. öldüm ben. ilerde neler olacak çok merak ediyorum. bu daha bişey değildir yani :( hesaplama ödevler %60, vize %15, final %25 ödevlerim : 80, 52, 55, 60, 62 geçme notu da 65. ders 8 kredi. şaka gibi. bittim ben. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 8 kredi ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 bizde 14 kredilik var olm naaaber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 hayat dersi gibiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 LOL 14 kredi. Hayatın anlamını mı öğreniyonuz. 14 kredi ders mi olur ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 14 kredilik dersin adı ne yahu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 14 kredilik ders bi donemi kurtariyo tek basina bizde, iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 bizde matematikten kalan sınıf geçemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 zaten butun donem bi o ders var bide 3 saatlik bi secmeli 15 küsür saatlik bi ders işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 E olay temel tasarım zaten abicim, tasarımın başlangıcı işte. Evet hayat dersi olmus. Güzel fikirlerini kendine saklicaksın. Tsarım fikir işidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Bizim temel tasarım derslerine YTÜ den uçan hocalar geliolar.. Ders isse 7 kredi.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 karşınızda temel tasarım vize birincisi duruyor(85) saygılı olun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 acıdım sana şimdi. siz daha proje 1 de kesit görünüş vs den de zorlanacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 yapan nası yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 iyi de o teknik çizime giriyor diye biliyorum. keşke herşey teknik çizim olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Fly said: bizde matematikten kalan sınıf geçemiyor. hangi bölüm? fizikse iyiymiş uygulama. matematikse zaten tanım gereği doğru oluyor cümle sdf. mühendislikse bölümün eğilimine bağlı olarak doğru ya da yanlış diyebilirim. itü mühendisliklerinden biriyse zaten matematik bilmeden mühendislik derslerine girersen ömründen yersin direk onun yerine dersi tekrar alma stresine katlan daha iyi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar