Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

temel tasarım mimarlık1 :(

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

mimarlık 1. sınıf temel tasarım. lan nasıl bir derstir bu allahımı şaşırdım resmen. hayır güzel sanatlara hazırlandım olmadı mimarlık okumaya başladım össle girip diyodum bi faydasını görürüm fln. yok arkadaş. neymiş slogan ifade edicek mişiz.
millet bişey bulamıo. gelio arkadaşlar uğur bana fikir bul hepsine 2-3 kişiye buldum çizdim bi benimkini beğenmedi hocalar. 6 tane çizdim anca 6.cıyı beğendirdim onu da geliştirmem gerekiyormuş. (6boru değil bir derste oluo bu olay ve daha çizmeyen var çizenlerde 1 tane çizebilmiş ittire kaktıra)

daha da kötüsü 2 hoca var 2grup . bizim hoca çakma diğeri lafı geçen hocaymış. benimki beğenio çizdiklerimi öbürü olmamış dio. hocalar arası kaos yaratmaya çalıştım ama olmuo. bizimki ezik o ne derse o olur dio geçio. :(

daha da 1. sınıf. hatta 1. ay. öldüm ben. ilerde neler olacak çok merak ediyorum. bu daha bişey değildir yani :(

hesaplama ödevler %60, vize %15, final %25 ödevlerim : 80, 52, 55, 60, 62 geçme notu da 65. ders 8 kredi. şaka gibi. bittim ben.

:(
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Fly said:
bizde matematikten kalan sınıf geçemiyor.

hangi bölüm? fizikse iyiymiş uygulama. matematikse zaten tanım gereği doğru oluyor cümle sdf. mühendislikse bölümün eğilimine bağlı olarak doğru ya da yanlış diyebilirim. itü mühendisliklerinden biriyse zaten matematik bilmeden mühendislik derslerine girersen ömründen yersin direk onun yerine dersi tekrar alma stresine katlan daha iyi hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...