eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 3 cm geçmiş ligtv bilgisayarlı tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Larva said: kaç cm ? 30 cm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 çizgi derken kaynayan penaltımız unutulmasın. http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=48889 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 eagle_dnz said: 3 cm geçmiş ligtv bilgisayarlı tespit Demin de 11cm geçmemişti :D Bariz geçmemiş top bi bırakın futboldan anlayan insanlar olduğunuzu düşünüyorum yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 bu sene şampiyonluk hayal. max 3.yüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 adam olun gol atın adam gibi. her takım için geçerli bu yani. sonra bırbır çizgiler penaltılar. işimiz var rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 bu gsden her anadolu takımı puan alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 topun cizgiyi gectigini dusunenler, hatta ikinci sayfada o resimleri koyup aglamaya devam edenler, lise'ye donup fizik derslerini tekrar alsınlar. ayrıyetten ULUSOY İSTİFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 nocom said: bu gsden her anadolu takımı puan alır. bi bjk alamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Masquerade said: çizgi derken kaynayan penaltımız unutulmasın. http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=48889 sana sormuyorum bile şansal yani kusra bakma kör müsün dersin bana.. :D ahuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 fotorafa yanlış açı demişsiniz. açı değişince topun yeri değişiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 bu yorumu dusunup mu yaptin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 tunch üzülerek söylüyorum ki degişiyor.arkadan bakınca içerde gozukuyor yandan bakınca içerde olmadıgı anlasılıyor.bizde buna açı diyoruz.fotogaftaki arkadan bakış açısından gol gibi gozukuyor.ama yan hakemin baktıgı açıdan,yani yandan gol olmadıgı gözüküyor.Allah'ın bi hikmeti işte.ordan gol ordan değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 tunch said: fotorafa yanlış açı demişsiniz. açı değişince topun yeri değişiyor mu? Kanka hayat 3 boyutlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 iyide tunch foto için dememiş ki, ölçüm yapan program için demiş gibi geldi bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 tunch said: fotorafa yanlış açı demişsiniz. açı değişince topun yeri değişiyor mu? Değişiyor evet, bkz. Gora'nın "UFO gören masum köylü" sahnesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 gol bence o pozisyon, ama ben yan hkaemin o pozisyonu görmeyişinde kasıt aramam. normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 fizban said: gol bence o pozisyon, ama ben yan hkaemin o pozisyonu görmeyişinde kasıt aramam. normal. Türk yan hakemlerinden kaçı insiyatif kullanıyor ki zaten. yani onlara yetki verilmiş ama onların haberi yok heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 http://www.kacsantim.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 fanatiklik kötü bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 evet. insanı 3. boyut kavramından yoksun bırakabiliyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 tunch said: fanatiklik kötü bişey. Ben fanatik GS'liyimdir zaten, iyi bilir herkes :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar