Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 TURKCELL SÜPER LİG 12. HAFTAANKARASPOR - GALATASARAYHakem: BÜLENT YILDIRIMTarih: 22.11.2008 / 19:00Yer: YENİKENT ASAŞ STADYUMU / ANKARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 haydi cimbomum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 şu dönemde dandirik bi takıma oynamamız lazımdı.ankara cok zor olacak.yenersek iyi.ama ben sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 şu an fm oynuyorum ve ankaraspor-gs maçındayım şansa bak edit : 0-0 berabere kaldım senecky yüzünden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 ilk yarı 0-0 bitti. iyi oynuyor gs ama golü bulamadık. maçın başında meiranın yanlış bir geri pası sonucu servet topu çizgiden çıkardı başkada kalemize tehlikeli bir pozisyon gelmedi.bizde ise kewell ın direkten dönen bir topu yine kewell ın kaçırdığı 2 tehlikeli atak var. lincolnün yerine ayhanı monte etmiş skibbe. onun arkasında meira ile volkanı koymuş bu yüzden orta göbek ataklara hiç destek gelmiyor. yedeklerde barış var umarım 2. yarı eğer tamamen iyileşmişse gs nin tam ilacı olacaığını düşünüyorum.sezon başında gs nin en göze batan ismiydi performansıyla. şu orta sahamızın tam ilacı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Aydın girsin ikinci yarı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 valla volkanı çıkarıp aydını da sokabilir. ayhan eski yerine döner kewellda lincoln gibi serbest takılır ümitin arkasında. ama bu 2 defansla oluşturulmuş orta saha göbeğiyle gol bulmamız zorlaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 rüzgardan attığımız degaj yarı sahayı geçmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 sol da volkan-hakan olsaydı.kewell ıda forvet arkası koysaydı daha iyi olurdu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpaceMonkey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 0-0 beynimin içinden bi ses çıkıo "Murder!! You will be MURDER" die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 SpaceMonkey said: 0-0 beynimin içinden bi ses çıkıo "Murder!! You will be MURDER" die. cinayet olunmaz. katil olunur :( rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 o murd fiilini nitelemiş, ingilizceyi zenginleştirmiş fena mı. ayrıca 3.mesajda fm oynarken ankarayla bu statta berabere kaldığımı söylemiştim. bariz voodoo yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 rüzgar resmen maçın içine etti. fenerin ahı tuttu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 igrenç bi maçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Fener puan kaybedince biz alamıyoruz ki nasıl şampiyon oluyoruz anlayamıyorum valla. İlk maçı biz yaparsak oluyo ama Fener o hafta bizden önce oynayıp puan kaybı yaparsa biz de banko kaybediyoruz. Ve evet rüzgar rezil etti oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 ankaraspor'a yazık olmuş top geçmiş çizgiden ama hakeme veryansın etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 tabi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 LOL o top çizgiden geçmiş ha :D Hayır ondan önce ilk frikiğimizde adam içerde Arda'yı tutuyo çekiyo itiyo ve indiriyo son olarak, penaltı çalınmıyo. Açık açık faul yani nası devam diyo anlamıyorum. Ama bahane hakem değil, bahane rüzgar :D sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 sleepingdeath said: ankaraspor'a yazık olmuş top geçmiş çizgiden ama hakeme veryansın etmek lazım ahahah maç izlemeden yardırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 bore draw.. o topa çizgiden geçmiş diyenlere göz ameliyatı veya gözlük öneriyorum. i.melih gökçek bile top çizgiden geçmemiş dedi, düşünün gerisini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Bonjo said: yanlış açı fail.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Top havada o sırada, bu kadar da olmaz ki dsfdsfsd :D 40 defa gösterdi açıkça çizgi üzerinde dokundu servet komikleşmeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 valla maçta tek ilginç olay devamlı arap menajerleri göstermesiydi tribünde.spiker, bi ara bu kıyafetlerle nasıl üşümüyor bu araplar anlamış değilim gibisinden bişeyler dedi sıkıntıdan olsa gerek. ümit karanı izlemeye gelmiş araplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 ümit maç başından itibaren sadece topların ustunden atladı başka bişi yapmadı.baros geldi nonda küsmüş bu saatten sora hayır gelmez göndersinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar