ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 var diyenler hep bu yalanlardan çıkar sağlayanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 KaYıPSaKaL vardır mesela, ülkemizin neresinden hangi rüzgarların estiğini anlayıveririz hemen. Neymiş lodos, güneybatı imiş. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 SeaGle said: ben her gün buradan yıldırım'a geliyorum okula x) uhal akar 3 yada 4 kere çatısı uçtu sevgili okulumun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 -Deno- said: KaYıPSaKaL vardır mesela, ülkemizin neresinden hangi rüzgarların estiğini anlayıveririz hemen. Neymiş lodos, güneybatı imiş. Evet. nerden anladın ordan güneydoğu olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 güneybatı olduğunu anlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 çünkü kuzeybatıdan başlayarak saat yönünde söylersin KaYıP SaKaL ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 osuruktan teyyareler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 yaşıyorum selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar